סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
סרט:
שתייה מועדפת לקיץ :
הופעה מתוכננת קרובה :
תוכניות סופ"ש :
דבר טוב השבוע :
דבר רע השבוע :
מה הצחיק אתכם השבוע : שיהיה סופ"ש רגוע ונפלא!

YA2007

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יהודית: "חוזרת" שיר השבוע הישראלי: "הייתכן", דניאל סלומון (באמת איך זה יתכן שאני בוחר שיר שלו...לא ברור
) אלבום השבוע: "הלילות שלנו", יזהר אשדות שתייה מועדפת לקיץ: אייס קפה באוניברסיטה
הופעה מתוכננת קרובה: פטיו בית שמואל, שישי הבא
תוכניות לסופ'ש: עבודה, ועד קצת עבודה דבר טוב השבוע: ששביתת הסטודנטים נגמרה דבר רע השבוע: חילופי מזג האוויר המסחררים... מצחיק השבוע: יהודית מסבירה בראיון לגל"צ איך הבהירה לאלה שיש אנשים שבשבילם היא כמו רן דנקר
סופ'ש רגוע לכולם

PianoGirl20

New member
מה??? מתי זה היה

שהיא הסבירה לאלה כזה דבר?...חח, איך לא שמעתי את זה?..

PianoGirl20

New member
אוף...פספסתי..../images/Emo10.gif

יש אפשרות להעלות את הקטע הזה איכשהו?.. מישהו יודע?....

עונה

שיר השבוע (יהודית) : "ואחר כך תבוא שלווה"
שיר השבוע (ישראלי) : "אגדה יפנית"/ אריאל זילבר
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע : ששת
סרט: "הסוד" {מומלץ לכולם. קצת חוכמת חיים לא הרגה עוד אף אחד.}
שתייה מועדפת לקיץ : מים
הופעה מתוכננת קרובה : אני מאוד מקווה ללכת לזאפה ב28 ליוני. נשמע נהדר
תוכניות סופ"ש : קונצרט, קונצרט, קונצרט, קונצרט ועוד קונצרט
דבר טוב השבוע : חופש שבועות..
דבר רע השבוע : מתכונת בהיסטוריה..
מה הצחיק אתכם השבוע : התמונה שיודית רוקדת עם שלום חנוך!!
סוף שבוע נעים לכולם

תשובותיי... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : "שוב מתחלפת העונה" ללא ספק מתחיל לעבור אצלי את "בודהה".
שיר השבוע (ישראלי) : "נאחז באוויר" של גידיגוב
שיר השבוע (לועזי) : Mika - Grace Kelly, ללא ספק אחד השירים הטובים שיצאו בתקופה האחרונה.
אלבום השבוע : "איזו מין ילדה".
סרט: The Family Stone.
שתייה מועדפת לקיץ : מרגריטה תות קפואה
ומיץ מנגו.
הופעה מתוכננת קרובה : אולי אולי אולי זאפה בסוף יוני, משתי סיבות - זה הכי רחוק מבחינת תאריך, וזה מופע עמידה
תוכניות סופ"ש : עבודה, אולי ארוחת ערב עם ההורים, עוד עבודה ואולי גם כמה מפגשים עם החבר'ה.
דבר טוב השבוע : המצעד של יהודית, יום חופש, ערב שבועות ועוד הרבה הרבה צחוקים.
דבר רע השבוע : אני מאמינה ביין וייאנג, אז כמו שהיו הרבה דברים טובים, היו הרבה דברים רעים
אבל הכל בסופו של דבר מתקזז...
מה הצחיק אתכם השבוע : כמו שיאיר אמר, יהודית מסבירה לאלה ברדיו את מהות הסלבריטי, וגם זה שלמדתי לשיר את "לבלבו אגס וגם תפוח" ברוסית

באהבתנו

New member
סופ"ש מצויין לכולם... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : "דרך המשי" שיר השבוע (ישראלי) : "בבוקר" (חחח.. גם זה קצת של יודית, לא?) שיר השבוע (לועזי) : "I WHO HAVE NOTHING" - די בהשפעת אמריקן איידול... אלבום השבוע : גידי גוב- תקליט ראשון סרט: "אין כמו בבית"- דבילי וחביב
שתייה מועדפת לקיץ : אייס קפה הופעה מתוכננת קרובה : שלום חנוך- חיות לילה תוכניות סופ"ש : ללמוד לבגרות במתמטיקה בעיקר דבר טוב השבוע : הופעה של יודית בנען!!!! מילאה אותי בהמון אנרגיות חדשות... דבר רע השבוע : חרישה לבגרויות מה הצחיק אתכם השבוע: האודישנים של כוכב נולד.. אנשים הזויים

אה.

שיר השבוע (יהודית) : מישהו שיר השבוע (ישראלי) : זרעי קיץ בביצוע של רונית שחר שיר השבוע (לועזי) : Space Oddity/David Bowie אלבום השבוע :portishead סרט: עדיין קרייזי שתייה מועדפת לקיץ : לימונענע גרוס הופעה מתוכננת קרובה : הערב, אריק ברמן בקיבוץ תוכניות סופ"ש : הופעה דבר טוב השבוע : פיתוח קול, שבועות דבר רע השבוע : קסאמים מה הצחיק אתכם השבוע : ההופעה

PianoGirl20

New member
יאללה..

שיר השבוע (יהודית) : 'כמו עפיפון' שיר השבוע (ישראלי) : 'האהבה מתה' של תמר גלעדי. שיר השבוע (לועזי) : don't stop me now של קווין אלבום השבוע : ה'כבש הששה עשר' סרט: the pursuit for happiness עם וויל סמית'. (לא יודעת איך זה בעברית...) שתייה מועדפת לקיץ : שוקו קר... הופעה מתוכננת קרובה : אין אחת כזו בזמן הקרוב.. תוכניות סופ"ש : לראות היום סרט בדיוידי עם חברים. דבר טוב השבוע : ההופעה של יודית בעמק יזרעל ושהכרתי מישהו חמוד דבר רע השבוע : שפספסתי עבודה בגלל משהו טיפשי.. מה הצחיק אתכם השבוע : שבזכות זה שנפל לי הפלאפון על הריצפה הכרתי מישהו..

ToMeTiN

New member
שבת שלום

שיר השבוע יהודית - "נחל שלי" (במקור שרה אותו אורה זיטנר) שיר השבוע ישראלי - הפיג'מות - "נרניה זה כמו רמת גן" סרט - ראיתי משהו עם אמא ביססבבה... עם גיבורי על וכאלה שתיה מועדפת לקיץ - נס קפה קר (שותה כרגע:)) הופעה מתוכננת קרובה - חווה אלברשטיין בכרמיאל, עוד חודש דבר טוב השבוע - שבועות וכל מיני בני משפחה שבאו דבר רע השבוע - כעס קטן על אמא, שכבר הספיק להתנדף הצחיק אותי השבוע - הבן של בת דודה שלי:)

darling2

New member
../images/Emo194.gif

שיר השבוע (יהודית) : שיר ללא שם! שיר השבוע (ישראלי) : הייתכן-דניאל סלומון..נדבקתי. שיר השבוע (לועזי) : My Humps בביצוע של אלאניס
מדהים!!!!היא פשוט מלכה! אלבום השבוע : עברי לידר- האנשים החדשים סרט: מיס סאנשיין הקטנה
שתייה מועדפת לקיץ : קולה
הופעה מתוכננת קרובה : ת'אמת שכרגע לא מתוכנן הרבה...אבל מקווה להגיע ליהודית בבארי. תוכניות סופ"ש : לצאת עם חברים... דבר טוב השבוע :יום רביעי..נפגשתי עם בובי. דבר רע השבוע : לא ראיתי חלק מהחברים שלי כבר יותר מידי זמן לטעמי..זמן לעשות משהו.. מה הצחיק אתכם השבוע : הקטע עם רן דנקר היה מעולה!!! "לאותם האנשים, אני רן דנקר"
אדירה.

אושRתי

New member
באיחור אופנתי!

שיר השבוע (יהודית) :הילדה הכי יפה בגן שיר השבוע (ישראלי) :מבול של קרן פלס שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע :אריק ברמן דרמה:הבורר שתייה מועדפת לקיץ :אייס קפה הופעה מתוכננת קרובה :עכגדכהופעהשליהודיתבירושליםעגכעכגהכג
תוכניות סופ"ש :היתה-הופעה של קרן@#@#! דבר טוב השבוע :כנל דבר רע השבוע :לא הה מה הצחיק אתכם השבוע :ההופעה של קרן ללא ספק! שיהיה סופ"ש רגוע ונפלא!

למעלה