סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע - יהודית : שיר השבוע - ישראלי : שיר השבוע - לועזי : סרט שראיתם : מה עשה לכם את השבוע : מה פחות עשה לכם את השבוע : מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? מה הדבר שהכי מצחיק אתכם : ועוד כל דבר שבא לכם להגיד. שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא, רגוע ושקט. מיכלי.

עונה..

שיר השבוע - יהודית : פעם שיר השבוע - ישראלי : רחוק ממך- נחשב? שיר השבוע - לועזי : סרט שראיתם : מה עשה לכם את השבוע : הייתי אצל איזה צ'לן ממש נחשב והיה ממש כיף מה פחות עשה לכם את השבוע : להתכונן למתכונות מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? יום מרוכז בלשון, להתכונן למתכונת בהיסטוריה, שיעור עזר בלשון מה הדבר שהכי הצחיק אתכם : הייתי עם חברה שלי בחוצות שפיים וכשהגענו למקום של הבשמים והדאורדורנטים אז היא אמרה לי "וואי אני לא זוכרת אם שמתי היום דאורדורנט" ואז אמרתי לה "אז תשימי" ואז שתינו הלכנו לתא הלבשה והיא שמה ואז יצאנו, וכדי שנראה אמינות שאלתי אותה "רגע, אז לקחת את זה או לא?" ואז היא אמרה לי ממש בקול רם "זה לא יצפצף?". חח היא חשבה שרציתי לקחת את זה בלי לשלם, ובגלל שהיא צרחה את זה גם כל המוכרות חשבו שרציתי לקחת את זה בלי לשלם. חחח..זה היה ממש מצחיק. ועוד כל דבר שבא לכם להגיד: אממ יודית מלכה??

שבת שלום

שיר השבוע - יהודית : רחוק ממך שיר השבוע - ישראלי : שעתיים אחרי-אפרת גוש סרט שראיתם :רקוויאם לחלום מה עשה לכם את השבוע : אלוני,דיד, רן, שירות לאומי מה פחות עשה לכם את השבוע : עזבו מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? הופעה, יום הולדת מה הדבר שהכי מצחיק אתכם : אנשים

darling2

New member
../images/Emo118.gif

שיר השבוע - יהודית : באה מאהבה! שיר השבוע - ישראלי : תמיר חיטמן-עוד פעם שיר השבוע - לועזי :Mika - Love Today
סרט שראיתם : אממ..לא זוכרת מה עשה לכם את השבוע : השלמתי שעות שינה.
ועברה המתכונת בתנ"ך.. מה פחות עשה לכם את השבוע : ללמוד למתכונת בתנ"ך.. מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? כל מיני..
מה הדבר שהכי מצחיק אתכם : חברים שלי. ועוד כל דבר שבא לכם להגיד: שיהיה שבוע נהדר לכולם!

אושRתי

New member
../images/Emo181.gifעונה.

שיר השבוע - יהודית :הילדה הכי יפה בגן
שיר השבוע - ישראלי :עכשיו אתה חוזר בחזרה של מירי מסיקה
שיר השבוע - לועזי :----
סרט שראיתם :לפני חודש-חודשים - הבופור
מה עשה לכם את השבוע :נסיעה לתל אביב
מה פחות עשה לכם את השבוע :החום
מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש?הופעה של מירי מסיקה
מה הדבר שהכי מצחיק אתכם :---
ועוד כל דבר שבא לכם להגיד: תנו חיוך הכל לטובה
שיהיה לכולנו סופ"ש נפלא, רגוע ושקט גם לך

YA2007

New member
אני, שנשבעתי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של יהודית: "לקחת את ידי בידך" שיר השבוע הישראלי: "עכשיו אתה חוזר בחזרה", מירי מסיקה עשה את השבוע: הצגה מעולה בקאמרי- "מלון פלאזה" פחות עשה את השבוע: החום הכבד ועבודה לאוניברסיטה
בסופ'ש: ישן, כרגיל סופ'ש גשום ומהנה לכולנו

../images/Emo194.gif

שיר השבוע - יהודית : בשעה שאחרי הלילה שיר השבוע - ישראלי : לשקר לעצמי - גלית הלל (נכון שזה נשמע כמו שיר של אבריל לוין???) שיר השבוע - לועזי : Turtles - So Happy Together סרט שראיתם : עדות שבורה. מה עשה לכם את השבוע : כרגיל, הטיפה חופש שהיה לי... מה פחות עשה לכם את השבוע : עבודה של 21 שעות כמעט רצוף ביום הסטודנט בטכניון... מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? אתמול לעבוד ועכשיו לעבוד ואז לחזור ולישוווווווווווווווווווון. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם : אנשים וסיטואציות הזויות.

1Shir

New member
היי, אפשר להצטרף לפורום? ../images/Emo9.gif

שיר השבוע - יהודית : רעידת אדמה שיר השבוע - ישראלי : מיליון פעם - מלכת הפלקט שיר השבוע - לועזי : IT'S TRUE - LENE MARLIN סרט שראיתם : האחרון בקולנוע היה "נקסט", הוא אולי לא אמור להיות אבל הוא מצחיק בטירוף.. מה עשה לכם את השבוע : מסיבה טובה שהייתי בה עם חברים מדהימים מה פחות עשה לכם את השבוע : כבר 5 ימים אני ישנה כ-3 שעות ליממה.. מה אתם הולכים לעשות/עושים בסופ"ש? ראה 2 סעיפים למעלה.. מה הדבר שהכי מצחיק אתכם : דברים שאנשים אומרים ועוד כל דבר שבא לכם להגיד : אני רוצה להצטרף לכאן רשמית... אז תרגישו חופשי להגיד לי וולקאם

למעלה