סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
הרגע הטוב של השבוע :
הרגע הפחות טוב של השבוע :
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע :
סרט שראיתם :
ספר שקראתם :
תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם :
תוכניות לסופ"ש :
שיר לפתוח איתו את שבוע הבא :
המלצת השבוע שלכם :

Bbaby

New member
:)

שיר השבוע (יהודית) : כשתבוא אהבה\ פחד. שיר השבוע (ישראלי) :מבול\ קרן פלס שיר השבוע (לועזי) :Dad- K's chois \ Fall Into You- David Hodges אלבום השבוע :עד לאן שהלב לוקח -יהודית רביץ :) הרגע הטוב של השבוע :נולדה לי אחיינית (((:) הרגע הפחות טוב של השבוע :ריב\ויכוח\ שינוי עצמי, או יותר נכון התמודדות עצמית. (וזה שהיה לי שבוע 40 מע' חום XD ) משהו מצחיק שקרה לכם השבוע : מצחיק? אממ...אתמול, היה מאוד משעשע לצאת הרחוב עם תחפושת של מיס פיגי. סרט שראיתם : בחזרה לעתיד (שוב..) 1-3 ספר שקראתם :תיהי לי הסכין- דוד גרוסמן, למה גברים אוהבים ביצ'יות- שרי ארגוב תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם :אממ...שמעו, הייתי שבוע בבית, לא ממש היתה לי בעייה לא לפספס תכניות. תוכניות לסופ"ש :התחלתי אותו אתמול, היה ממש שווה. כנראה שמשפחה וכאלה :) מקווה לראות מישהו מיוחד. שיר לפתוח איתו את שבוע הבא :געגוע, עכשיו הכל בסדר- יהודית רביץ המלצת השבוע שלכם : אל תוותרו על עצמכם. שיהיה אחלה של סופ"ש :p

tomerldt

New member
גנבת שירים ואלבומי יהודית רביץ שכמותך ../images/Emo3.gif

tomerldt

New member
אווי סליחה ../images/Emo2.gif

חיכיתי לגמריי לסוף השבוע כדי שיהיה לי מה לכתוב בכל אחד מהדברים
שיר השבוע (יהודית) : נראה לי ש"עיני זהב כחולות"
שיר השבוע (ישראלי) : כשזה עמוק - קורין אלאל שיר השבוע (לועזי) : Secretly של Skunk Anansie אלבום השבוע : מילה טובה ואוסף שירים הרגע הטוב של השבוע : הגלגל הסתובב... לא נפרט הרגע הפחות טוב של השבוע : לא אכלתי קובה ביום שישי
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע : שיראל
(אל תנסו להבין) סרט שראיתם : ראיתי לפני שעה בערך את פורסט גאמפ (...נראה לי שזה השם של הסרט) ספר שקראתם : ... ספר שקראתי? ... החוברת מילים של השירים שב"עיר קטנה" נחשב? תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : חברים תוכניות לסופ"ש : הייתי בעיר העתיקה בירושלים :) היה מגניב שיר לפתוח איתו את שבוע הבא : מגדלור המלצת השבוע שלכם : ד"ר נוימן בהדסה עין כרם
שיהיה שבוע מקסים לכל הפורום

להלהלהלה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : פני מלאך שיר השבוע (ישראלי) : פניה במראה / דן תורן, שקט / בלאגן שיר השבוע (לועזי) : Desree - Life אלבום השבוע : איזו מין ילדה הרגע הטוב של השבוע : היו כמה, בעיקר שיחות טלפון באמצע הלילה. הרגע הפחות טוב של השבוע : כשלא היו שיחות טלפון באמצע הלילה... משהו מצחיק שקרה לכם השבוע : כשהחלטתי לתרגם לאנגלית את המשפט הידוע "עוף זה ציפור ופרה זו חיה" וזה עדיין היה מצחיק. סרט שראיתם : בוגדת, נפלאות התבונה. ספר שקראתם : הארי פוטר ומסדר עוף החול, אבא ארך רגליים תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : סיינפלד תוכניות לסופ"ש : לעבור דירה?
שיר לפתוח איתו את שבוע הבא : Superstar - Usher המלצת השבוע שלכם : לאהוב
סופ"ש נפלא לכולם

ToMeTiN

New member
../images/Emo151.gif

שיר השבוע (יהודית) - "עשה שיהיה לי קל" שיר השבוע (ישראלי) - "ליצן קטן נחמד" - עממי:) הרגע הטוב של השבוע - משהו שהציק לי הפסיק להציק לי רגע פחות טוב - נכנסתי לאתר של אורנג' כדי לשמוע את הביצוע של יהודית בפרוייקט "עבודה עברית" ואין אותו שם:( סרט שראיתם - DVD לילדים של מיכל צפיר, אבל לא את כולו ספר שקראתם - ספיר שירים של לאה גולדברג, חלק ג' תוכנית טלוויזיה - הישרדות, מה לעשות התמכרתי... תוכניות לסופ"ש - שעורי בית שיר לפתוח את שבוע הבא - "הנשיקה האחרונה" - אתי אנקרי המלצת השבוע - לתת לזמן לעשות את שלו יהודית בוואלה סלבס - http://celebs.walla.co.il/?w=/3614/1253434

למעלה