סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

אז קודם כל שלום לכולם
אני מתנצלת גם בשמי וגם בשם ניר על ההיעדרות בזמן האחרון, שתינו מוצפות בעבודה ובהמון דברים שמסביב, אבל כל יום אנחנו מעיפות מבט לראות שהכל בסדר. אם כבר מדברים על ניר, אז שיהיה לה בהצלחה הערב
ולכם יקיריי? סופ"ש נעים ורגוע מלא שמש (כן כן, אבל מחר בטוח ירד גשם, אין מה לעשות) אז הנה הסקר
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
הדבר הטוב של השבוע :
הדבר הפחות טוב של השבוע :
הפתעת השבוע :
מה הצחיק אתכם השבוע :
ספר שקראתם :
סרט שראיתם :
תוכנית טלוויזיה שלא הפסדתם :
תוכניות לסופ"ש :
שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : שיהיה לכולם סופ"ש נפלא
מיכל.

tomerldt

New member
עונה ראשון (=

שיר השבוע (יהודית) : "שיר ערש" שיר השבוע (ישראלי) : "שיר החייל" של שלמה ארצי שיר השבוע (לועזי) : It wasn't me של Anouk אלבום השבוע : געגוע של יהודית
הדבר הטוב של השבוע : סיימתי עם המבחן בהבעה
הדבר הפחות טוב של השבוע : דפקו לי פרופיל 64 בצבא בגלל בעיה בעין....
הפתעת השבוע : סיימתי ציור של אח שלי, ציור ראשון שאני מסיים ביום אחד (עבדתי מ 11 וחצי בלילה אתמול עד היום ברבע ל 5 בבוקר) תוכניות לסופ"ש : לישון
שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : "יוסי יוסי" !

"מפוכחת כמו שד..."

כן, אפילו בשעה הזאת מפוכחת... שיר השבוע (יהודית) : "בודהה" לכל מי שעוד לא ניחש
סתם. שיר השבוע (ישראלי) : אמונה / כפיר אפשטיין שיר השבוע (לועזי) : save tonight / eagle eye cherry אלבום השבוע : "עיר קטנה" הדבר הטוב של השבוע : שהחיים יפים יפים יפים... הדבר הפחות טוב של השבוע : שבקרוב גם זה ייגמר... ולגלות שהאחראי שלי לא מקשיב למה שאני אומרת. הפתעת השבוע : בזמן האחרון אני יותר מופתעת ממה שחשבתי שאני מסוגלת להיות. ואני בהחלט גם מפתיעה את עצמי
מה הצחיק אתכם השבוע : כמו כל שבוע - דווייט
ומבטאים שונים ומשונים שאני שומעת בעבודה. ספר שקראתם : לא יצא לי האמת... סרט שראיתם : המסור 4. (קריפי...) תוכנית טלוויזיה שלא הפסדתם : חברים? תוכניות לסופ"ש : לחייך כמה שיותר ולישון כמה שפחות. שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : home / michael buble

למעלה