סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

*בסימן מילה טובה ואוסף שירים*
שיר השבוע - יהודית :
שיר השבוע - ישראלי :
שיר השבוע - לועזי :
אלבום השבוע :
"כשהיא מחייכת גם אני מחייכת..." - איזה משפט גרם לכם לחייך השבוע :
"להראות לו בחושך את כל הדברים" - איך עוברים עליכם הלילות שלכם?
"הבוקר בא כבר יום חדש..." - ואיך עוברים עליכם הימים שלכם?
"והוא לבדו יודע..." - אילו דברים חדשים למדתם השבוע ?
"החלה רוח שורקת אלף מנגינות..." - השיר המאוס של השבוע :
"והזמן כאילו עמד..." - הרגע שאתם רוצים לחזור עליו השבוע :
"שוב ברגל שמאל..." - הרגע שלא הייתם חוזרים עליו השבוע :
"ידעתי שהגשם עוד ירד" - מחכים לגשם כבר?
"הזמן עובר בעצלתיים..." - מה התוכניות לסופהשבוע : וכל דבר שבא לכם לספר... סופשבוע קסום ושקט לכולנו

tomerldt

New member
עונה ראשון?...

שיר השבוע - יהודית : "אישה בגילך" שיר השבוע - ישראלי : "גשם" של מאיר בנאי שיר השבוע - לועזי : Lost" - Anouk" אלבום השבוע : עיר קטנה של יהודית, לא הפסקתי לשמוע אותו השבוע.... "כשהיא מחייכת גם אני מחייכת..." - איזה משפט גרם לכם לחייך השבוע : חבר טוב אמר כמה שהוא מעריך וכמה שאני חבר טוב בשבילו, כמובן שכשהוא אמר את זה, זה היה הרבה יותר מרגש ונחמד... P: "להראות לו בחושך את כל הדברים" - איך עוברים עליכם הלילות שלכם? קשה לי לישון... יותר מדי מחשבות ומיטה לא מי יודע מה נוחה... "הבוקר בא כבר יום חדש..." - ואיך עוברים עליכם הימים שלכם? כל בוקר אני בבית ספר, חזרות לטקסים למשלחת לפולין... "והוא לבדו יודע..." - אילו דברים חדשים למדתם השבוע ? ההליכה מקניון עזריאלי עד לתחנה המרכזית של תל אביב היא בקו ישר! כל הדרך! (ווואו
) "החלה רוח שורקת אלף מנגינות..." - השיר המאוס של השבוע : כל גלגלצ?... "והזמן כאילו עמד..." - הרגע שאתם רוצים לחזור עליו השבוע : הרגע שאח שלי החזיר לי את הגיטרה האקוסטית מהבסיס שלו!
"שוב ברגל שמאל..." - הרגע שלא הייתם חוזרים עליו השבוע : בדרך לתל אביב ישבתי ליד שוטר רוסי מוזר, כמעט ולא נשארו מקומות, באמצע הנסיעה הוא נרדם והתחיל לדחוף לי את כל היד ולהכות אותי תוך כדי שינה.... אני בהלם שלא התעצבנתי עליו והתחלתי לצעוק... חחח "ידעתי שהגשם עוד ירד" - מחכים לגשם כבר? ועוד איך
"הזמן עובר בעצלתיים..." - מה התוכניות לסופהשבוע : אממ שוב אני עונה באיחור... אז נספר מה שעשיתי כבר בסופשבוע... הייתי אצל אח שלי בבסיס... כל כך כל כך כל כך משעמם! וכל דבר שבא לכם לספר...: ביום שלישי בלילה אני טס לפולין
יהיה קר...

למעלה