סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
הרגע הטוב של השבוע :
הרגע הפחות טוב של השבוע :
תוכנית טלוויזיה של השבוע :
השיר המאוס של השבוע :
הפתעת השבוע :
ה"יציאה" החזקה של השבוע : (משפט, בדיחה, משהו שהצחיק אתכם, גרם לכם להרהר, הפך למוטו שלכם) :
תוכניות לסופ"ש :
שיר להתחיל איתו את השבוע הבא :

אני.

שיר השבוע (ישראלי) : קובי אפללו - בא מן השתיקה (לא אופייני לי, אבל שמעתי אותו קודם וממש אהבתי). שיר השבוע (יהודית) : "הילדה הכי יפה בגן". שיר השבוע (לועזי) : Vonda Shepard - I only wanna be with you אלבום השבוע : הפסקול של אלי מקביל
הרבה זמן לא שמעתי אותו. הרגע הטוב של השבוע : ניצחתי בקאקורו בזמן הדקה של החסד. הרגע הפחות טוב של השבוע : הרבה דברים רעים נפלו עליי השבוע. אבא של חבר של אחותי נפטר, אני חולה מתה (כרגע אצל ההורים) ובימי מחלה, ואני הולכת לפספס מחר אירוע חשוב
ככל הנראה. תוכנית טלוויזיה של השבוע : ראיתי אתמול סופרנני במקרה, וזה בערך הדבר היחיד שיצא לי לראות השבוע. השיר המאוס של השבוע : איזה שיר ברדיו, משהו עם "אם תפסיק לאהוב אותי אני אזיל דמעה..." הפתעת השבוע : לראות את הזר ששלחתי לאמא שלי ליומולדת. הוא יצא ענק
ה"יציאה" החזקה של השבוע : (משפט, בדיחה, משהו שהצחיק אתכם, גרם לכם להרהר, הפך למוטו שלכם) : A melody is like seeing someone for the first time. The physican attraction. Sex. But then, as you get to know the person, that's the lyrics. Their story. Who they are underneath. It's the combination of the 2 that makes it magical. מתוך הסרט "מילים ולחן" שראיתי השבוע בזמן הגסיסה שלי. תוכניות לסופ"ש : לישון לישון לישון. מה לעשות, צריך לנוח. שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : של יהודית כמובן - "מילה טובה". סופ"ש קסום לכולם!
- אל תדאגו, אני לא מדבקת

PianoGirl20

New member
לא רוצה! :(

את לא מפסידה את האירוע החשוב שלך מחר!..
ואהבתי את הציטוט שהבאת מתוך הסרט :) (סרט ממש חמוד, ממליצה בחום!..)

ToMeTiN

New member
גם:)

שיר ישראלי - "שיר אהבה" - צילה דגן ושלמה ארצי שיר של יהודית - "חוזרת" הרגע הטוב של השבוע - התקשרתי סוף סוף למשרד הרישוי, הרישיון שלי ניצל:) הרגע הפחות טוב של השבוע - התעוררתי היום וגיליתי שהמזגן שלי קפא. תוכנית טלוויזיה - "ניקוי הראש הוא הכרחי" פרק 2. הפתעת השבוע - אח שלי קנה ג'פס. משפט השבוע - "...העולם הוא מקום לא פשוט, הוא מתנדנד בין רשעות לטפשות." מתוך השיר "סיירת עולם" (מילים ולחן נעמי שמר) תוכניות לסופ"ש - אותו דבר כמו כל סופ"ש... שיר להתחיל איתו את שבוע הבא - "ערב מול גלעד" - אריק איינשטיין :)

PianoGirl20

New member
4 וחצי לפנות בוקר אנ'לא נרדמת...../images/Emo3.gif

שיר השבוע (ישראלי) : נועה של הים- יזהר אשדות שיר השבוע (יהודית) : ארבע לפנות בוקר שיר השבוע (לועזי) : michelle- beatls אלבום השבוע : הביטלס הרגע הטוב של השבוע : היום, כשהייתי בהופעה של מישהי בשם ענבל נצר, זמרת מאוד מוכשרת. מאוד נהניתי. הרגע הפחות טוב של השבוע : כשהבנתי שמיכלי חולה וכנראה לא תגיע ל'אירוע' מחר.. תוכנית טלוויזיה של השבוע : עדי אשכנזי השיר המאוס של השבוע : 'אם תפסיק לאהוב אותי'.. הפתעת השבוע : הכרתי השבוע במקרה שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) שמתעסקים במוזיקה, מאוד מוכשרים, עם אותו טעם מוזיקלי כמו שיש לי...זה היה מאוד נחמד. ה"יציאה" החזקה של השבוע : (משפט, בדיחה, משהו שהצחיק אתכם, גרם לכם להרהר, הפך למוטו שלכם) : תוכניות לסופ"ש : הלילה הייתי בהופעה, ומחר בערב אני עושה יומולדת לחברים במסעדה. שיר להתחיל איתו את השבוע הבא :

hilali1

New member
אפשר לרשום תוכניות לסופ"ש הבא../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

למעלה