סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יהודית : שיר השבוע הישראלי : שיר השבוע הלועזי : אלבום השבוע : "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : "בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : "חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : סרט מעניין שראיתם השבוע : תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה : סיכום החג שלכם : תוכניות לסופ"ש :

ראשונה(?)

שיר השבוע של יהודית : איזו מן ילדה. שיר השבוע הישראלי : מועקה, של אבטיפוס. שיר השבוע הלועזי : אלבום השבוע : עיר קטנה! "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : אתמול הקאתי נשמתי על בחור שלא עשה רע לאף אחד. "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : הכתיבה שלי, בעיקר. "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : "הוא" לקח את המספר שלי (למרות שהקאתי עליו!) "בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : לספרד. "חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : החברות השיכורות שלי שהתנהגו בצורה הרבה פחות הולמת משלי. סרט מעניין שראיתם השבוע : "הבושם"! מומלץ ביותר. תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה : הבורר. יצא לי לראות במקרה ולמרות השעה נשארתי ערה לכל הפרקים. סיכום החג שלכם : לא ממש הרגשתי שהיה חג. היה לי עמוס מדי. תוכניות לסופ"ש : לצאת עם ההוא מלמעלה, אני מניחה :) סופ"ש מעולה לכולם!!

"לא רוצים לישון רוצים להשתגע!"

שיר השבוע של יהודית : "שבתות וחגים". אתמול הייתי ב"בובי זמר" בקיבוץ חורשים והיה את השיר הזה, ואני אומרת לכם שהאנשים פשוט התעוררו! זה היה מדהים! זה פשוט שיר שכיף לשיר.. [גם וידוי היה] שיר השבוע הישראלי : "שיר השכונה" אלבום השבוע : "אביתר בנאי" "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : כל היום הזה [אבל אשמור אותו לעצמי..] "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : "רודף העפיפונים"- מומלץ בחום! "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : .... "בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : להופעה של יהודית.. "חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : ב"בובי זמר" יש קטע כזה שהם שרים מילים של שיר מסויים על מנגינה אחרת, אבל לא בכוח, יש שירים שפשוט יכולים להתאים לאלף מנגינות. אז אתמול הקלידן של הבובי זמר הציג איזשהו שיר שאני לא זוכרת את שמו ואמר: "זה למשל שיר זונה, הוא הולך עם כל המנגינות" ואז שרנו אותו כולם בכמה וכמה מנגינות של שירים אחרים, והיה מצחיק.. סרט מעניין שראיתם השבוע : ראיתי היום בפעם הראשונה "אביבה אהובתי" כי בזמן האחרון היו תקלות בYES אז עד ה18 לחודש יש סרטי DVD חינם כמה שרוצים! תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה : אין כזאת.. סיכום החג שלכם : נהדר בסה"כ.. תוכניות לסופ"ש : עבודות, צ'לו, ספר, חברה.. סוף שבוע רגוע!

PianoGirl20

New member
גם אני קראתי את 'רודף העפיפונים'

לא מזמן...ספר ממש טוב, ובאמת גורם לחשוב על דברים. :)

Oh my god, they've killed Kenny!

שיר השבוע של יהודית : "וידוי"
שיר השבוע הישראלי : "החדר האינטימי שלי" / תערובת אסקוט.
שיר השבוע הלועזי : Forigner - I've Been Waiting For A Girl Like You
אלבום השבוע : "אנטרטיקה" / קורין
"אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : כשהגעתי לעבודה ושלחו אותי חזרה הביתה.
"ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : התיקון של הדוד שלי... <תוקן סופסוף בשעה טובה בארבע אחרי הצהרים בערב שמחת תורה>
"בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : הביקור של גלוש
"בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : "אפריקההההה תופי התם התם"
סתם, אוסטרליה או אלסקה.
"חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : התגובה של גל לכמה דברים ב"ילדות", המצב כפית שנכנסתי אליו היום בעבודה ומרתון סאות' פארק ביום חמישי בערוץ ביפ. אדיר!
סרט מעניין שראיתם השבוע : "הפנטזיה של הל" - סרט שמודיע ששטחיות זה שטחי
תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה : סאות' פארק.
סיכום החג שלכם : היה חג אדיר, הברזתי מאירוע משפחתי
תוכניות לסופ"ש : לנוח קצת, אולי נסיעה הביתה וכמובן, איך אפשר לשכוח - עבודה. סופ"ש שקט ונהדר <וכמו שזה נראה עכשיו, גם קצת גשום
>

PianoGirl20

New member
אני..

שיר השבוע של יהודית : ברנדי וג'יטאן שיר השבוע הישראלי : מחכה לו-דנה ברגר שיר השבוע הלועזי : distractions- fiona apple אלבום השבוע : "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : ריב עם אמא שלי "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : בחורים
הלימודים הממשמשים ובאים... "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : ההופעה של יודית "בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : לאיזה מקום יפה בצפון, הכנרת או ים המלח. "חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : כל מיני סרט מעניין שראיתם השבוע : לא זכור לי משהו ספציפי השבוע. תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה : השבוע לא היה, אבל שבוע שעבר זה היה 'מסוררת לגברת' בערוץ 8 שהיה כל יום מאוחר בלילה. ממש תוכנית מעניינת. סיכום החג שלכם : אני כלכך שמחה שנגמרו החגים!! איזה כיף!.. תוכניות לסופ"ש : היום יצאתי עם מישהו ועם חברה, מחר בטח סתם ננוח בבית או משהו.

ToMeTiN

New member
קונפלקס בליכלום? מוזר...

שיר השבוע של יהודית - "כמו עפיפון" ו"את עושה אותי אמא" שיר השבוע ישראלי - "סורו מני" - גידי גוב אלבום השבוע - "בציר טוב" - אילן וירצברג ושמעון גלבץ רגע פחות טוב השבוע - היום לפנות ערב. לא יודעת למה, הרגשה כללית העסיק את ראשי השבוע - שאני צריכה להתקשר למכון הרישוי הקרוב לבייתי, כי עדיין לא עשיתי רענון רשיון נהיגה ועוד חודש עוברות 3 שנים. כמובן שעוד לא התקשרתי... הרגע הבלתי נשכח של השבוע - ההופעה של יהודית:) לאן הייתי רוצה לנסוע עכשיו? - האמת שלשום מקום (ילדת בית) מה הצחיק אותי השבוע - מערכון של החמישיה הקאמרית שראיתי ביוטיוב. סרט מעניין - הקלטה של הופעה של יהודית מ94 נחשבת כסרט? תוכנית טלוויזיה - תכננתי לא לוותר על בנות גילמור, אבל לא הצלחתי סיכום החג - מה, כבר נגמר? תוכניות לסופ"ש - כרגיל, לישון, לשרוץ מול המחשב, ללכת לעדר ולהניק טלאים. הקובץ המצורף מתוך 'פרומו' משהו על שיתופים בסוכה...

d a n o u s h

New member
חדשה בשכונה

היי, התאהבתי ביהודית לפני חודשיים בערך והאישה הזאת לא יוצאת לי מהראש והאוזניים. שיר השבוע של יהודית: אישה בגילך שיר השבוע הישראלי: אחריות של יוני בלוך אלבום השבוע: ומאוד לא פשוט לחכות. דיסק ממממממממדדדדדההההההייייייםםם. "אני כמעט על סף משבר": פספסתי את ההופעה של יהודית בראשון... היו לי כרטיסים בשורה שישית באמצע ופספסתי. בא לי למות! דברים אחרים שעוברים לך בראש: אין. רק ההחמצה :) הרגע הבלתי נשכח של השבוע: איך לעזעזאל פספסתי את ההופעה? חשבתי שזה ב-3.10 כי זה מה שהיה כתוב באינטרנט. מעכשיו והלאה אני תמיד מבררת זמנים! לסיכום - יהודית, תעשי לי ילד!

Purzelbaum

New member
עדיף מאוחר?

אמנם כבר מוצ"ש, אבל... חזרתי לא מזמן הביתה
שיר השבוע של יהודית: שבתות וחגים. שיר השבוע הישראלי: אתה תחזור (אפרת גוש) שיר השבוע הלועזי: Welcome to the Jungle "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע: הממ, ימים של מצברוח פחות נחמד. "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע: תכנון יומולדת לחבר - "חטפנו" אותו ולקחנו אותו לטיול של יומיים בצפון
היה אדיר, הוא כ"כ נהנה... "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע: הפרצוף של החבר כשנכנסו אליו לחדר בבוקר ואמרנו לו "יאללה, בוא". "בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו: הרגע חזרתי, כבר לנסוע?
"חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע: כשנסענו צפונה, עברנו באום אל-פחם, ואמרתי לחברים שלי "אגב, welcome to Umm El-Fahem", והם התחילו לשיר ביחד, בלי לתאם "welcome to Umm El-Fahem" על המנגינה של Welcome to the Jungle... סרט מעניין שראיתם השבוע: - תוכנית טלוויזיה שלא ויתרתם עליה: חוק וסדר
סיכום החג שלכם: לא רע בכלל
תוכניות לסופ"ש: נגמר כבר... היה טיול

באהבתנו

New member
עונה באיחור.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של יהודית : אישה בגילך שיר השבוע הישראלי : אף פעם לא תדעי שיר השבוע הלועזי : dust in the wind אלבום השבוע : די וי די נחשב? אם כן, "ילדות". ביג טיים. "אני כמעט על סף משבר" - הרגע הפחות טוב של השבוע : ממש עכשיו. שביזות יום א' קלה שנובעת מהפנמת הסיום של תקופת החגים, והחופשים המבורכים שאיתם.. (פאקינג חודשיים עד לחופש הבא מבצפר!) "ודברים אחרים שעוברים לך בראש" - מה העסיק את ראשכם השבוע : שטויות מיותרות "בעיני הלילה ייזכר היום" הרגע הבלתי נשכח של השבוע : יום כייף מעולה עם אחותי. וגם הביקור הספונטני אצל אהובתי החיפאית..
"בוא נברח ליום או יומיים" - לאן הייתם רוצים לנסוע עכשיו : סיני (מאמינים שאף פעם עוד לא הייתי??) "חיוכים ענקיים מחוף אל חוף" - מה הצחיק אתכם השבוע : אחותי הגדולה, יודית ב"ילדות", מיכלי בשלל חיקויי רונה
סרט מעניין שראיתם השבוע : "יומני האומנת", ממש אהבתי.. שיהיה שבוע טוב לכולם!!!

Purzelbaum

New member
בטוח יהיו שביתות עכשיו../images/Emo45.gif

לא לדאוג
(אחח, איזה כיף לסיים תיכון
) (הממ, אבל אז יש צבא...) (לפחות יש יהודית?) (למה כ"כ הרבה סוגריימים?)

מתוקה שלי! ../images/Emo24.gif

חחח חיקויי רונה. לא לפרסם, להבא זה בתשלום
סתם. באמת היה לי הכי כייף בעולם.

למעלה