סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : תוכניות לסופ"ש : "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע : "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע : "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : אירוע השבוע : מה קניתם השבוע : סרט שראיתם : ספר שקראתם : תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : סופ"ש מצויין!!

../images/Emo176.gif

כי נורא נורא בא לי עכשיו.... שיר השבוע (יהודית) : "בשעה שאחרי הלילה" שיר השבוע (ישראלי) : רוני - גזוז. שיר השבוע (לועזי) : Army of me - Bjork אלבום השבוע : האוסף של הפריטנדרס תוכניות לסופ"ש : עבודה עבודה. "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע : אחרי שסיימתי את המילואים הלכתי לי לתומי בתחנה המרכזית בת"א, מנסה להגיע למדרגות על מנת לתפוס את האוטובוס הביתה, וניסיתי לתפוס חברה בטלפון, הרגשתי שמישהו דופק לי קלות על הגב, הסתובבתי וראיתי את ליבי!! זה היה מאוד מרגש אחרי יומיים מייגעים לראות אותה, וישבנו ביחד שעה ופספסתי שני אוטובוסים הביתה, אבל היה שווה כל רגע! (ליבי -
) "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע : הרגע ההוא במילואים שרבתי עם המ"פ שלי ואז הצליחו איכשהו לגרום לי ללבוש חליפת אב"כ שלמה (מדים, מכנסיים וחולצה מניילון עליהם, עוד זוג מדים, מגפיים, כפפות אור - ובל נשכח - מסכת אב"כ, בתחילת אוגוסט) "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : הכי רחוק שהגעתי זה צריפין
"אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : אפרסק!
אירוע השבוע : הופעה של דודה שלי במועדון ה"ביט" בחיפה ביום שלישי. איכשהו הצלחתי לחזור הביתה מהמילואים ולנסוע לראות אותה. הייתה מדהימה ואני ממש ממש גאה בה. מה קניתם השבוע : שתי חולצות, 2 ספרים של סטיבן קינג וסרט (וזה לא כולל את כל הכלכלה שהוצאתי) סרט שראיתם : ילדות רעות. ספר שקראתם : עדיין תקועה על הארי פוטר...
תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : חברים! שבת שלום

יאללה.

שיר השבוע (יהודית) : רחוק ממך שיר השבוע (ישראלי) : eggroll/save my world שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : הבנות נחמה תוכניות לסופ"ש : לצאת או משהו "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע : אתמול, אנשים, הופעה. "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע : יום שני בלילה "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : בחוף ניצנים? "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : אירוע השבוע : ניצנים, אנשים מה קניתם השבוע : אזניות חדשות סרט שראיתם : יש לה את זה
ספר שקראתם : פרידה תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : חברים סופ"ש מצויין!!

אני..

שיר השבוע (יהודית) : 'האביב הזה'. השבוע עבדתי המון וצרבתי לי דיסק שיהיה לי בעבודה. הוא כלל כל מיני שירים של כל מיני אמנים. אבל כשהגיע 'ציפייה לאושר' כבר לא היה צריך לצפות לו יותר. השיר הזה באמת באמת עושה טוב.. שיר השבוע (ישראלי) : 'היא תיקח אותך'. קניתי את הדיסק הראשון של דפנה ארמוני. מומלץ בחום. שיר השבוע (לועזי) : שיר אין לי בראש כרגע. אבל מנגינה יש. 'THE SWAM' [הברבור] למי שמכיר.. אלבום השבוע : 'אנטרטיקה'/ קורין אלאל. מיכלי- קניתי! תוכניות לסופ"ש : לעבוד, לנוח, לעשות משהו כיף [כרגע לא ברור מה], זהו.. "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע : אתמול בלילה ליבי שלחה לי SMS שיודית בערוץ 11, משום מה לא היה את הצליל של הSMS ובכל מקרה התעוררתי ובאתי לבדוק מה השעה בפלאפון ופתאום ראיתי את ההודעה. הרמתי את העיניים לטלוויזיה [שהייתה פתוחה..] וראיתי את יהודית
. ומשם ההמשך ידוע.. זה אכן היה רגע מאוד מאוד טוב.. "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע : בעבודה, ביום חמישי, כבר הייתי על סף התמוטטות עצבים. זה היה שילוב של כאבי בטן, כאבי גב, 30 ילדים שצועקים, עובדת אחת שלא מפסיקה לדבר, לחץ, ולבסוף גם הגעתי הביתה ולא היה לי מפתח. זה היה השלב שאם מישהו היה נמצא ליידי הייתי רוצחת אותו, אכן, יום לא קל. "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : בקיבוץ.. "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : דוד שלי, שאני ממש שונאת, [אנטיפט, אגואיסט וסוציאומט] אמר לילדים שלו ולאשתו שילכו לעזאזל אחרי ריב שהיה לו עם אשתו [המקסימה אגב..]. יום אחרי זה אשתו נסעה על הילדים להוריה לשלושה ימים והשאירה לו פתק על הדלת: "הלכנו לעזאזל, מחזור עוד שלושה ימים". כשחזרו אמרה לו: "חזרנו מעזאזל". אירוע השבוע : לא היה משהו מיוחד, בעיקר עבודה. מה קניתם השבוע : אנטרטיקה, דפנה ארמוני, וביצת הפתעה [שבכלל לא היתה ביצת הפתעה!! היה בה סתם גוש שוקולד בצד אחד ובצד השני היתה הפתעה..
] סרט שראיתם : לא ראיתי.. אבל אני מתכננת לראות 'נודל'. תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : Y בעשר.. שיהיה שבוע טוב לכולם!

YA2007

New member
../images/Emo180.gif ממטרה ומתרטבים ../images/Emo180.gif

שיר השבוע של יהודית : "אגדת אופליה" (בהמשך תבינו למה
) שיר השבוע הישראלי: "באב אלואד 38א'", הבילויים אלבום השבוע: "שכול וכישלון", החדש של הבילויים תוכניות לסופ"ש: לנוח, ללמוד ולפנטז על חופש אמיתי
הרגע הטוב של השבוע: הצגת "המלט" בקאמרי שראיתי אתמול. מדהים ביותר! פחות טוב השבוע: ידידה שהבריזה לי ברגע האחרון
טיול השבוע: הבוקר, בקניון
מצחיק השבוע: "כמו שדרדסבא אומר- אם זה כחול ושקט זה בטח מוות בעריסה" (מתוך שיר של הבילויים) אירוע השבוע: כאמור, "המלט" אתמול. למי שלא זוכר/יודע- השיר "אגדת אופליה" מבוסס על אירוע מותה של הדמות אופליה, אהובתו של המלט בטרגדייה השייקספירית הידועה. אתמול ישבתי בהצגה ושמעתי את המונולוג של הדמות שמבשרת להמלט על מות אופליה, שנפלה למים לאחר שענף של ערבה בוכיה נשבר, תוך כדי שהיא נושאת מזמורי אהבה ומלקטת זרים. אין ספק שאהוד מנור (כרגיל) תיאר את הסיטואציה בצורה מדויקת ומרגשת. באמת שווה
קניתי השבוע: כמה חולצות ואת שני הדיסקים של הבילויים. סרט שראיתי: "מת לחיות 4", נחמד מאד, אם כי העלילה קצת מופרכת
ספר: "יש ילדים זיגזג", דויד גרוסמן (אני עדיין באמצע) תוכנית טלוויזיה: עדי אשכנזי כמובן...בערך התוכנית היחידה בטלוויזיה שאני עוקב אחריה
סופשבוע נעים, קריר ואופטימי לכולם

PianoGirl20

New member
אני מרגישה חשובה..../images/Emo9.gif

שני אנשים הזכירו אותי באותו השרשור..חח:) שיר השבוע (יהודית) : ברנדי וג'יטאן שיר השבוע (ישראלי) : מדינה קטנה/כוורת (מתאים לאירועי השבוע שלי..) שיר השבוע (לועזי) : you're so vain- carly simon אלבום השבוע : תוכניות לסופ"ש : להשלים שעות שינה ולצאת במוצ"ש "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע : טוב, אז האמת היא שגם הרגע הטוב שלי היה כשפגשתי את מיכל (במקרה) בתחנה המרכזית וביליתי איתה שעה כיפית ביותר..:) "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע : להתעורר היום ב-6 וחצי בבוקר אחרי 3 וחצי שעות שינה..
"בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : חח, טיילתי בשכונת בבלי, בשוק הכרמל ובנחלת בינימין, והכל במסגרת העבודה החדשה שלי..(דיילת של חיש-גד..) "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : כל האנשים ההזויים שיש במקומות האלה של צפעל הפיס...חח, יש שם אנשים ממש מצחיקים... אירוע השבוע : לפגוש היום את אהובה עוזרי במקרה! (ליד שוק הכרמל..) ופירוט על כך יינתן בהודעה אחרת.. מה קניתם השבוע : שום דבר מיוחד סרט שראיתם : 'הסימפסונים'..
ספר שקראתם : השבוע הייתי עסוקה בללמוד למבחן שהיה לי בסוציולוגיה ולא ממש יצא לי לקרוא.. תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם : עדי אשכנזי, האקס המיתולוגי..

Purzelbaum

New member
../images/Emo15.gif

שלום לכולם (-: החלטתי להצטרף לפורום אחרי הרבה זמן של גלישה סמויה... (ואחרי שנים של אהבה ליהודית). אז... הנה, עונה: שיר השבוע (יהודית): "עד קצה המסלול". מדהים כמה שהשיר הזה ממכר... שיר השבוע (ישראלי): "Love Boy" של דנה אינטרנשיונל
שיר כ"כ אידיוטי, אבל מישהו בעבודה הדביק אותי אליו שיר השבוע (לועזי): מי צריך שירים באנגלית כשיש יהודית?
אלבום השבוע: אני מרשה לעצמי לשנות את זה ל"אלבום השבוע הבא", ואז אין בכלל ספק - האלבום החדש של אפרת גוש, שיוצא ביום ראשון (ווהו!) תוכניות לסופ"ש: הממ, לישון? "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע: מסיבת גיוס של חבר. היה מאוד נחמד לפגוש אנשים עד הבוקר. "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע: אחרי מסיבת הגיוס לא התעוררתי, והברזתי לעבודה
הם קצת כעסו, אבל... הם יתגברו, לא? "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע: בתחנות רכבת בדרך לכפר המוסיקה בניצנים... "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע: הודעות SMS משעשעות שאנשים שלחו בניצנים, והופיעו על מסכים ענקיים. לדוגמה - "כולם להרים ידיים ולהגיד ביחד: 'דיאודורנט!'". הממ, ואביב גפן ששכח את המילים בשני שירים שלו. אירוע השבוע: מפגשים עם חברים, כפר המוסיקה בניצנים מה קניתם השבוע: את האלבום "דרך המשי" של יהודית (-: סרט שראיתם: "נודל". סרט מאוד נחמד. אחח, ענת וקסמן... ספר שקראתם: תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם: עדי אשכנזי. אני היחיד או שלא היה משהו? סופ"ש נעים לכולם (-:

ברוך הבא!!../images/Emo9.gif

אכן, הפרק האחרון של 'עדי אשכנזי' היה ממש לא משהו לדעתי.. לא הבנתי אם זה היה בגלל שהנושא הזה [כדורגל] לא נוגע אלי או שהוא באמת היה לא משהו.. חח בכל אופן- ברוך הבא!! תהנה בחברתנו

PianoGirl20

New member
גם לדעתי הפרק

האחרון של עדי אשכנזי בכלל לא היה משהו..הפרק שלפני, לעומת זאת (על המתגייסים לצה"ל) היה ממש קורע!... הצחקת אותי הם הדאודורנט והמסיבת גיוס..
ברוך הבא לפורומינו הקט!!!!

venustudent

New member
עונה

שיר השבוע (יהודית) : כמו עפיפון שיר השבוע (ישראלי) :מאיה רוטמן-ליפול שיר השבוע (לועזי) : Cranberries - Animal Instinct אלבום השבוע : תמוז- סוף עונה ה-
ים תוכניות לסופ"ש : "עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - לראות חברה שמזמן לא נפגשתי איתה "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : הייתי אתמול בטיילת של ת"א, אם זה נחשב... "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : מדור הסאטירה במוסף של ידיעות אירוע השבוע : ההפגנה למען זכויות ניצולי השואה שלצערי לא השתתפתי בה. מה קניתם השבוע :היה שבוע חסכוני, חוץ מאוכל לא יצאתי לקנות. ספר שקראתם : סיפור על אהבה וחושך תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם: כוכב נולד

PianoGirl20

New member
גם אני בדיוק השבוע

הקשבתי לanimal instinct אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו..אחלה שיר!

אושRתי

New member
../images/Emo72.gif

שיר השבוע (יהודית) :וידוי שיר השבוע (ישראלי) :תנופה של בעז בנאי. שיר השבוע (לועזי) :אין אלבום השבוע :אין תוכניות לסופ"ש :הופעה של איה כורם במוצש
"עכשיו הכל בסדר, שינוי ניכר באוויר..." - הרגע הטוב של השבוע :ההופעה של בעז בנאי ביום שני "כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת..." - הרגע הפחות טוב של השבוע :שפעת+דלקת בגרון - כרגע נרגע ויותר טוב "בוא נעבור בדרך המשי..." - איפה טיילתם השבוע : בגלל שהייתי חולה אז לא טיילתי "אם אני קצת מצוברחת הוא יודע להצחיק..." - מה הצחיק אתכם השבוע : אירוע השבוע :ההופעה של בעז בנאי מה קניתם השבוע :המ כלום סרט שראיתם : ספר שקראתם : תוכנית טלוויזיה שלא פספסתם :האלופה
אהבתי את השאלות לפי משפט משיר..

ToMeTiN

New member
סוף סופ"ש שמח

שיר השבוע (יהודית רביץ) - "את הכל אזכור" שיר השבוע (ישראלי) - "יונתן" - שפי ישי אלבום השבוע - "אם אלה החיים" - קרן פלס הרגע הטוב של השבוע - לא היה משהו ספציפי, שבוע נחמד בסך הכל הרגע הפחות טוב של השבוע - קשה לקום בבוקר, והגוף שלי הגיב לכך... אבל עבר אחרי כשעה איפה טיילתם השבוע - באותם מקומות כמו כל שבוע מה הצחיק אתכם השבוע - "מה אמר הפלפל לפפריקה? ת 'שארי, (ק)טעים איתך" מצחיק מרוב עליבות:) אירוע השבוע - לגלות שיוני רכטר לא הלחין את כל השירים ב "הכבש ה-16" קיבלתי שוק קטן... קניתם השבוע - כרטיס אוטובוס הל"וש וספר ללימוד פוטושופ CS 2 סרט שראיתי - שרק3 ספר שקראתי (ועדיין קוראת) - לאה גולדברג שירים א' תוכנית טלוויזיה שלא פספסתי - עקרות בית נואשות

למעלה