סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
אלבום השבוע (יהודית) :
דבר מה להגיד לאומה :
ספר :
סרט :
טלוויזיה :
הדבר האחרון שקניתי :
עשה לי את השבוע :
אירוע השבוע :
הצחיק אותי השבוע :
פחות עשה לי את השבוע :
דבר מפתיע שקרה לי השבוע :
השיר המאוס של השבוע :
תוכניות לסופ"ש : סופ"ש נהדר ! :)

YA2007

New member
ואני אתחיל ../images/Emo180.gif

שיר השבוע של יהודית: "אהבה יומיומית" שיר השבוע הישראלי: "איזה זהב", שילה פרבר אלבום השבוע: "עיניים זרות", רונה קינן אלבום השבוע של יהודית: "שם" דבר מה להגיד לאומה: תשתו הרבה,הולך להיות לוהט בסופ'ש
עשה לי את השבוע: ירדו ממני עוד כמה מטלות באוניברסיטה... אירוע השבוע: חבר שלא ראיתי הרבה זמן הגיע אליי לאחר שראה את יהודית במקרה בעיר
פחות עשה לי את השבוע: החום בחוץ השיר המאוס של השבוע: "צ'יקיטיטה", אבבא תוכניות לסופ'ש: לישון, לסיים מה שלא הספקתי וכמובן- לצפות בערוץ 24 מחר
סופ'ש רגוע

darling2

New member
יום נפלא!../images/Emo192.gif

שיר השבוע (יהודית) : סליחות..כמו כל שבוע בערך.. שיר השבוע (ישראלי) : אצלך בעולם-אביתר ומאיר בנאי שיר השבוע (לועזי) : Alanis Morisette - Perfect
אלבום השבוע : מירי מסיקה-שלום לאמונות. אלבום השבוע (יהודית) : עיר קטנה. דבר מה להגיד לאומה : היום הופעה של יהודית!!!
ספר :... סרט : הסודות
מעולה! טלוויזיה : חברים. הדבר האחרון שקניתי : לאכול בקניון.. עשה לי את השבוע : בובי, ושקניתי כרטיסים להופעה ובסוף קיבלתי כרטיסים חינם אז בטלתי את ההזמנה
אירוע השבוע : לא היה ספציפי נראה לי..היה כיף! הצחיק אותי השבוע : ידיד שלי. פחות עשה לי את השבוע :שמתקרב הגיוס. דבר מפתיע שקרה לי השבוע : אמ...הכרטיסים? זה היה נחמד. השיר המאוס של השבוע : שווים-רן דנקר. תוכניות לסופ"ש : היום יהודית בבארי
ומחר עם המשפחה ופגישה עם אנשים חמודים.

YA2007

New member
אפרופו המופע הערב בבארי...קלטו את זה../images/Emo46.gif

מתוך "וואלה! תרבות"

ToMeTiN

New member
../images/Emo79.gif סופ"ש מוזיקלי ../images/Emo79.gif

שיר השבוע יהודית רביץ - "סוף לסיפור" שיר השבוע ישראלי - "אל תכה בסלע" עדי רן אלבום השבוע יהודית רביץ - "יהודית רביץ" אלבום השבוע - "הרגלים רעים" יוני בלוך דבר להגיד לאומה - אל תכו בסלע, דברו אליו דבר אחרון שקניתי - את "הרגלים רעים" דבר מפתיע שקרה לי השבוע - היה לי תור להוצאת שתי שיניי בינה ושנייה לפני הניתוח הסתבר שיוציאו לי את כל ה4. אירוע השבוע - כנ"ל תוכניות לסופ"ש - התחיל בהקשבה, ברשת גימל, להופעה חיה של רונה קינן. היום בערב אלך להופעה של חוה אלברשטיין ומחר אדבק לטלוויזיה מול ערוץ המוזיקה:). יום טוב וקריר

מנצלת את ההפוגה...

ועונה על הסקר
(ובינתיים ברקע "הייתכן" של דניאל סולומון ואני רואה את עמית יצחק!
) שיר השבוע (יהודית) : "בבוקר". חרשתי על זה מכל כיוון השבוע. אתם חושבים שהיא תסכים לבצע את זה בזאפה? יש לי יומולדת
שיר השבוע (ישראלי) : "זרעי קיץ" של מאיר אריאל. שיר השבוע (לועזי) : Babybird - You're Gourgeous (זמנים עברו...
) אלבום השבוע : קלפטון - אנפלגד. אלבום השבוע (יהודית) : "איזו מין ילדה" דבר מה להגיד לאומה : אני מ-או-ה-בת! ספר : "ג'יין אייר"
(בפעם הראשונה... אני קצת מתביישת בזה...) סרט : תכננתי על "הולך בדרכי" אבל לא ראיתי, אז אני אלך על סרט אחר שראיתי - Thank You For Smoking טלוויזיה : "חברים", המרתון של אתמול, ההצעת נישואים של צ'נדלר למוניקה והפרקים עם ברוס וויליס הרגו אותי מצחוק. הדבר האחרון שקניתי : דיאט קולה?
עשה לי את השבוע : הסופשבוע הזה, ולא רק בגלל התוכניות, אלא מהרבה דברים...
אירוע השבוע : אמרו לי שאוהבים אותי בכמה וכמה שפות... הצחיק אותי השבוע : הרבה דברים
פחות עשה לי את השבוע : אנשים פתאטים, טיפשים ואובססיבים. דבר מפתיע שקרה לי השבוע : כתבתי שיר אחרי הרבה זמן של מחסום רגשי והוא מקסים. השיר המאוס של השבוע : "איתי" / קרן פלס. תוכניות לסופ"ש : עבדתי, ועכשיו עד מחר עם חברה שמזמן לא ראיתי (קושקוש - לאב יו
)

למעלה