סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo140.gif

לכל מי שנעלם, הנה הזמן להגיח חזרה לאוויר העולם
שיר השבוע - יהודית : שיר השבוע - ישראלי : שיר השבוע - לועזי : אלבום השבוע : סרט : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : הרגע המצחיק של השבוע : השינוי הגדול של השבוע : המשפט של השבוע : ספר : חלום שהיה לכם השבוע : תוכניות לסופ"ש : שיר להתחיל איתו את השבוע הבא :

../images/Emo194.gif

שיר השבוע - יהודית : "הפנים שבפנים" שיר השבוע - ישראלי : תנופה / בֹעז בנאי שיר השבוע - לועזי : The Boo Radleys - Wake Up Boo אלבום השבוע : הפסקול של נערות החלומות. סרט : "לקחת חיים" הרגע הטוב של השבוע : חופשששששששש.... הרגע הפחות טוב של השבוע : השכנים עצבניים עליי... הרגע המצחיק של השבוע : חחח זה לא משנה, כי זה לא יצחיק כאן אף אחד כבר... השינוי הגדול של השבוע : החלפת מקום עבודה... המשפט של השבוע : היו כל כך הרבה... ניקח את "תמיד זה קורה כשאני עסוק מידי במשהו אחר" מתוך שיר השבוע שלי. ספר : עדיין ב"גרין מייל" חלום שהיה לכם השבוע : היה לי חלום שאני יוצאת עם ג'רי אוקונל (קווין מ"גולשים בזמן"), ואני בארוחה משפחתית אצל ההורים שלו, אבל אח שלו לא שם... תוכניות לסופ"ש : שקט, שקט לעצמי. וכמה שיותר שקט יותר טוב. שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : השיר הזה מהפרסומת של הסרטים החדשים בVOD. מה זה מגניב. סופ"ש מקסים לכולם!!!

עונה:)

שיר השבוע - יהודית : "ארבע לפנות בוקר" שיר השבוע - ישראלי : "גן סגור" מתוך הכבש השישה עשר :) שיר השבוע - לועזי : Бесконечность של Земфира אלבום השבוע : "אולי זה אני" של יוני בלוך. סרט : "חמש ילדות יפות". הרגע הטוב של השבוע : אבא שלי התקשר אחרי כמעט חצי שנה שלא שמעתי ממנו כלום. הוא קנה לאחי גיטרה חשמלית ולי הוא יקנה מצלמה או מסך למחשב (אני רוצה לבקש גם מפוחית!) הרגע המצחיק של השבוע : לתפוס טרמפים עם שושו זה בהחלט מבדר, ולא יעזור כלום :) המשפט של השבוע : "אני רזה- משמע אני קיים" ו"ארבע לפנות בוקר אני לא נרדמת!" (הכל בוקר אני וחברה שלחנו את המשפט הזה אחת לשנייה:) ספר : "הגלים" של וירג'יניה וולף. חלום שהיה לכם השבוע : שאני צורחת על אמא שלי קללות ואבא שלי מתעצבן עליי ומאיים להרוג אותי. תוכניות לסופ"ש : סקס עם האקס! חח או שלא... הוא סתם יבוא להגיד שלום. שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : "נוף אחד" של בלוך :)

PianoGirl20

New member
שלום לכולם!!!

מצטערת שנעלמתי קצת בימים/שבועות האחרונים, פשוט עברתי ללמוד בצפון ומעבר לעובדה שאני ממש עסוקה כל הזמן ובקושי יש לי זמן לנשום או להרים טלפון לאנשים (סורי מיכלי...), גם עדיין אין לי אינטרנט (אני כותבת עכשיו ממחשב של חברה) ולכן גם אין לי כל כך אפשרות להכנס לפורום או לרשום בו.. בכל מקרה, אחרי כל התירוצים אני אענה על הסקר.... שיר השבוע - יהודית : ארבע לפנות בוקר לא נרדמת.. (היו לי הרבה לילות חסרי שינה השבוע..) שיר השבוע - ישראלי : שיר השבוע - לועזי : אלבום השבוע : יהודית והפילהרמונית סרט : לא ראיתי השבוע בכלל סרטים לצערי, ואפילו ערוץ שתיים אי אפשר לראות פה (בגלל שאין אנטנה על הגג של המעונות..) הרגע הטוב של השבוע : הרבה רגעים נחמדים עם כל מיני חבר'ה חדשים הרגע הפחות טוב של השבוע : הרגע המצחיק של השבוע : השינוי הגדול של השבוע : התחלתי לעשות את כל מה שאף פעם לא עשיתי בבית: לנקות, לעשות קניות, לבשל כל מיני דברים שבחיים לא בישלתי ובקיצור להיות מאוד עצמאית.. וחוץ מזה כמובן שהשינוי העיקרי הוא המעבר מתל אביב הסוערת לקריית שמונה הרדומה והמנומנמת... המשפט של השבוע : ספר : חיים שבירים- רנה פרנק מיטרני חלום שהיה לכם השבוע : ממש אתמול בלילה במקרה חלמתי חלום על יהודית.. חלמתי משהו על זה שהיא עולה לקבל איזשהו פרס (לא בטוחה של מה) ואז היא כזה עומדת שם על הבמה קולית כזאת ופתאום מצטרפות אליה עוד שתי זמרות, וביחד שלושתן עושות איזו הרמוניה קולית ממש יפה ונשמעות ממש טוב....אחרי זה כבר חלמתי דברים אחרים.... אבל נראה לי שחלמתי את זה בגלל שבדיוק אתמול שמעתי איזה קטע של 'ששת' ממש יפה עם הרמוניה ממש יפה וזיהיתי שם גם את הקול של יהודית, אז יכול להיות שזה מה שגרם לי לחלום את זה.. תוכניות לסופ"ש : בינתיים מה שתכננתי עשיתי, מעכשיו התכנון הוא ללמוד ואני מקווה שזה יקרה.. שיר להתחיל איתו את השבוע הבא : שיר אהבה סטנדרטי.

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע - יהודית : עיר קטנה שיר השבוע - ישראלי :אפילו לא אני של איתי פרל שיר השבוע - לועזי : אלבום השבוע :כל הטוב שבעולם של אריק איינשטיין הרגע הטוב של השבוע :הגשם !
: תוכניות לסופ"ש :הופעה של מירי שיר להתחיל איתו את השבוע הבא :תנופה של בעז בנאי סופש נעים לכולם!

למעלה