סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo13.gif

(ומתחפפת לעבודה...) שיר השבוע (יודית): שיר השבוע (ישראלי): שיר השבוע (לועזי): איך השבוע התחיל? איך השבוע נגמר (או ייגמר)? תוכניות לסופ"ש : "מצוווה" שעשיתם השבוע: בדיחה ששמעתם: סרט שראיתם: מה אתם שומעים עכשיו: ומה עשה לכם את השבוע: שיהיה סופ"ש נעים!

../images/Emo194.gif

שיר השבוע (יודית): "אהבה יומיומית", "בלילות הסתיו". קיצר, חרשתי על האלבום בכורה. שיר השבוע (ישראלי): "הפעם האחרונה" / רונה קינן... שיר השבוע (לועזי): Aqualung - Brighter Then Sunshine איך השבוע התחיל? התרגשות לקמלוט, משמרת צהריים, והרבה שביזות יום א'. איך השבוע נגמר (או ייגמר)? בינתיים עם חיוך. תוכניות לסופ"ש : עבודה, מסיבת פיג'מות
, סריקת התמונות מההופעה, לאכול את אח שלי וב"ה לצאת איכשהו לבלות. "מצוווה" שעשיתם השבוע: עצרתי לטרמפיסטים
בדיחה ששמעתם: ילד שואל את אבא שלו הסוהר : "אבא, כמה זמן אתה נשוי לאמא", האבא עונה "12 שנה", הילד שואל: "וכמה עוד נשאר לך?" (לא מצחיק במיוחד...) סרט שראיתם: הרוזן ממונטה כריסטו וגרין מייל. מה אתם שומעים עכשיו: "פסק זמן" של אריק איינשטיין. ומה עשה לכם את השבוע: הרבה דברים.. אבל בעיקר יהודית

zoharrr1

New member
סקר

שיר השבוע יודית - כשתבוא אהבה שיר השבוע לא יהודית - זה מכבר (מתי כספי) איך התחיל השבוע? נורא, קצת השתפר ביום רביעי, אבל הדרדר, הסוף רע עוד יותר רע וכנראה גם יימשך כך.. מצווה? אני לא עושה מצוות אני לא ממש בן אדם טוב (בלשון המעטה) סוף שבוע טוב לכולם!

../images/Emo192.gif

שיר השבוע (יודית): סליחות שיר השבוע (ישראלי): אפשר/יוני בלוך איך השבוע התחיל?טוב איך השבוע נגמר (או ייגמר)?חרא תוכניות לסופ"ש : להשתכר למרות שאני חולה. סרט שראיתם:שרק מה אתם שומעים עכשיו: ציפורים

clevelandrocks

New member
סופ"ש רגוע

שיר השבוע (יודית): הילדה הכי יפה בגן שיר השבוע (ישראלי): 'אסתר'- אהוד בנאי שיר השבוע (לועזי): hand in my poket של אלאניס איך השבוע התחיל? במבחן
איך השבוע נגמר (או ייגמר)? בחופש! תוכניות לסופ"ש : להתאושש מההצטננות שתקפה אותי "מצוווה" שעשיתם השבוע: חסוי בדיחה ששמעתם: שני פסיכולוגים נפגשים. אחד מהם אומר לשני: שלומך טוב, מה שלומי? סרט שראיתם: המלך האחרון של סקוטלנד מה אתם שומעים עכשיו: 'גג' של ג'ירפות ומה עשה לכם את השבוע- לקום מאוחר!

YA2007

New member
איזה כיף שהסופ'ש הזה הגיע ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של יודית- "אהבה יומיומית", כמובן שיר השבוע- "עוץ", האנשים לועזי- אין איך השבוע התחיל: חרישה עצבנית למבחנים איך נגמר: יהודית בקמלוט... תוכניות לסופ'ש: שינה וניקיון בבית מה עשה לי את השבוע: מיכל, גל ואני בקמלוט אתמול, אין ספק בכלל

באהבתנו

New member
סקר סופ"ש ../images/Emo41.gif

שיר השבוע (יודית): "אהבה יומיומית" שיר השבוע (ישראלי): "משבר אמון", דני ליטני שיר השבוע (לועזי): "chain of fools" איך השבוע התחיל? בבאסה מטורפת ובצינון קשה.. איך השבוע נגמר (או ייגמר)? יודית בקמלוט
תוכניות לסופ"ש : להשלים שעות שינה בעיקר.. סרט שראיתם: "להיות ג'וליה", מעולה. מה אתם שומעים עכשיו: "עד הבוקר", גידי גוב. ומה עשה לכם את השבוע: ההופעה בקמלוט, בלי שום ספק בכלל... היה אדיר!!

darling2

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע (יודית): שיר ללא שם
שיר השבוע (ישראלי): לוט-יוני בלוך שיר השבוע (לועזי): pink- long way to happy איך השבוע התחיל? מצויין איך השבוע נגמר (או ייגמר)? לא משהו תוכניות לסופ"ש : לישון, אולי לצאת, וללמוד למתמטיקה
"מצוווה" שעשיתם השבוע: הצלחתי לחסוך כסף לעצמי סוף סוף..מצווה..
בדיחה ששמעתם: אמממ... סרט שראיתם: "מיס סאנשיין הקטנה" סרט אדיר! לכו לראות! מה אתם שומעים עכשיו: מאמי-מירי מסיקה. ומה עשה לכם את השבוע:מוזיקה וsms שמחממים את הלב. לפחות את שלי

hilali1

New member
../images/Emo210.gif סופשבוע מקסים../images/Emo70.gif

שיר השבוע (יודית): בשביל זה.. שיר השבוע (ישראלי): אממ לא משו מיחד שיר השבוע (לועזי):אין איך השבוע התחיל? במבחן
איך השבוע נגמר (או ייגמר)? בהופעה ובחיוך
תוכניות לסופ"ש : שאלה אחת מעל "מצוווה" שעשיתם השבוע: בדיחה ששמעתם:לא סרט שראיתם: לא מה אתם שומעים עכשיו: מפלס המצב רוח - מירי מסיקה ומה עשה לכם את השבוע: הופעה של קרן פלס בזאפה

סופ"ש ../images/Emo98.gif

שיר השבוע (יודית): חדרים שבלב (עם חמי) שיר השבוע (ישראלי): היו הרבה השבוע ... בא לי בבום, נורית - רונית שחר. שיר השבוע (לועזי): לא היה משהו מיוחד, היה הרבה ישראלי השבוע איך השבוע התחיל? בלחץ אדיר איך השבוע נגמר (או ייגמר)? בעייפות מטורפת תוכניות לסופ"ש : אתמול הייתי בצפון והיום התכנון הוא לנוח, לקרוא ולכתוב. "מצוווה" שעשיתם השבוע: עשיתי מצווה גדולה לעצמי :) ומי שיודע מבין
בדיחה ששמעתם: סרט שראיתם: מה אתם שומעים עכשיו: גלגלצ. (מוכרת לי מפעם) ומה עשה לכם את השבוע: יום שלישי

venustudent

New member
המשך סופ"ש נעים

שיר השבוע (יודית): הילדה הכי יפה בגן שיר השבוע (ישראלי):גידי גוב-כלים שלובים שיר השבוע (לועזי): I've had the time of my life מתוך "ריקוד מושחת" איך השבוע התחיל?כשהתחלתי "לתת גז" בלימודים איך השבוע נגמר (או ייגמר)? בסופ"ש נעים עם חברים. תוכניות לסופ"ש : להיפגש עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן. "מצווה" שעשיתם השבוע: הבאתי לאמא שלי ספר שהיא מאוד רצתה מספריית האוניברסיטה. בדיחה ששמעתם:לא טובה בלחזור על בדיחות... סרט שראיתם:במקום סרט-הסדרה "מרחק נגיעה" מה אתם שומעים עכשיו:תמיד כשאני עונה על השאלונים האלה אני לא שומעת כלום... ומה עשה לכם את השבוע: יום ולנטיין

למעלה