סקר סופ"ש

tomerldt

New member
סקר סופ"ש ../images/Emo13.gif

שם:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
סתם כי רציתי להגיד...:
תוכניות לסופ"ש:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ועכשיו למשחק
אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "אין לנו במלאי כרגע, אם תחתום כאן אז אולי, ביום ראשון יהיה במלאי"

maayani d89

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום

שם: מעיין
אלבום השבוע: אין.
שיר השבוע של קורין: "מה הפרח"
שיר השבוע לא של קורין: Maroon 5 - Better that we break
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "כשזה עמוק"
הרגע הטוב של השבוע: היום בצהריים, החזרה של תומר ומיכל!
הרגע הפחות טוב השבוע: החזרה הביתה.
סיכום השבוע במשפט אחד: "...עוד נדע ימים טובים מאלה..."
סיבה לחכות לשבוע הבא: עוד שבוע וחצי מסתיים הקרוס.
סתם כי רציתי להגיד...: צלקת היא סכין חלודה שנעוצה בלב.
תוכניות לסופ"ש: לנקות את הראש.
ציטוט השבוע: "הזהר במה שאתה משקה את חלומתיך..." (לאו צה)
תמונה:
משחק: "אין לנו במלאי כרגע, אם תחתום כאן אז אולי, ביום ראשון יהיה במלאי" אני מניחה שחלק מכם קראתם או שמעת על הספר "מלכת החומוס מלך האמבטיה" או שם בסגנון הזה... הפואנטה היא ש... בכריכה של הספר ישנה שאלה פילוספית שעוררה וגירתה את הדמיון ואת ממצאי המציאות- האם גם לכם נשאר לפעמיים פס של קקי בתחתונים?
תמיד צחקתי לכל הבנים בכיתה ו- יב' ששאלו בתמימות דעת "איך את יודעת שנגמר לך הקקי, את חייבת להסתכל על הנייר טואלט" ואנחנו עונות "חס וכרפס" (א.מ) והם משיבים במחץ "אז מה, איך אתן עושות" ואנחנו בחינניות עונות "אנחנו לא עושות פלוצים אלא פוקים" תשובה אשר מסכמת בכך שהמין הנשי הוא נקי ותרבותי (?). והנה- מגיעים ימים סוערים. בעיקר בימי הטירונות שיש לנו זמן מוקצב להשתין (!) וגם לחרבן (!!) ואף לסבול מעצירות ושילשול (!!!) ולהיתקע (!!!!) ללא פיסת טישו עלובה משומשת לנגב את האזור המוצנע (במקרה הזה- תת'חת!!!!!)
נגמר המלאי בבסיס. לא חתמנו. לא החזרנו. לא עמדנו בזמנים. אין במלאי נייר טואלט. שיהיה שבוע נקי והייגיני ומעלה
מעיין

B a 7 a K

New member
את קצת, ממממ... איך לומר...

חולת נפש!
וכן מעיין, הפעם זה כן קשור לבלגיות!

שתיהיה לכולם שבת נהדרת ושבוע טוב ../images/Emo13.gif

שם:דנה גיל:15 אלבום השבוע:ממ..אין שיר השבוע של קורין: הטבעת נפלה שיר השבוע לא של קורין: אשם שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:מממ...שיר בכיף
מצב הרוח שלי עכשיו:בסדר..קצת כועסת אל מישהו מסויים... הרגע הטוב בשבוע:לא היה כזה הרגע הפחות טוב בשבוע: שהבנתי שאני חייה בסרט..וכל הדברים שקרו לי מתבררים כהזייה אחת גדולה
סיכום השבוע במשפט אחד:ידעתי ימים טובים יותר סיבה לחכות לשבוע הבא: לא יודעת..אין סיבה בכלל!! אולי זה שאני הולכת עם חברים לבילו ולקנות דברים לגיטרה המדהימה שלי.... סתם כי רציתי להגיד...:כשקורה לך משהו טוב....תחשוב לפני זה אולי זאת הזייה תוכניות לסופ"ש: גיטרה.... ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : אם אתה מאמין במשהו בסוף זה יקרה

tomerldt

New member
"שלום... אני נוסע..."

שם: תומר גיל: 18 אלבום השבוע: "שיר טיול" של אביתר בנאי שיר השבוע של קורין: גולגולת
שיר משעשע, חולני... אבל משעשע שיר השבוע לא של קורין: בראשית \ אביתר בנאי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "זו לא חכמה לומר Je T'aime" מצב הרוח שלי עכשיו: לחוץ! הרגע הטוב בשבוע: אממ החזרה עם מיכל ולקבל ממנה שוקולדים! וקניתי גיטרה קלאסית מוגברת חדשה
ו...הידיעה על כך שבקרוב יהיו כבר הקלטות יחסית מקצועיות לי ולמיכל! הרגע הפחות טוב בשבוע:שלקח למיכל יותר מדי זמן לחזור לירושלים סיכום השבוע במשפט אחד: היה קצר! סיבה לחכות לשבוע הבא: מיום ראשון אני בצרפת למשך שבוע שלם! תחכו לי
ותכתבו הרבה סתם כי רציתי להגיד...: אני טס מחר לצרפת, לעיר בשם טרואה... יום אחד אהיה בפריז! נקווה שיהיה לי שם אינטרנט להיכנס לפורום תוכניות לסופ"ש: לארוז!
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "אני לא אפסיק לרצות, אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר כי אי אפשר ואי אפשר..." עיניים זרות \ רונה קינן אחד השירים המדהימים שנכתבו * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ועכשיו למשחק אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "אין לנו במלאי כרגע, אם תחתום כאן אז אולי, ביום ראשון יהיה במלאי" אוקיי לשיר הזה יש לי שני פירושים: 1. הפירוש הקיטשי והדביק - שיר שקשור לאהבה, שמצפים ממישהו לאהבה ולא מקבלים אותה וכל מיני כאלה, אין לי כל כך כוח לפרט על הפירוש שמצאתי לזה בהקשר הזה
2. הפירוש שאני מזדהה איתו! - כשהולכים לחנות דיסקים ורוצים דיסק מסוים, לצורך העניין "פירות אסורים" של קורין, ומחפשים ולא מוצאים, שואלים ואומרים "סליחה.. אין לנו במלאי, אם תחתום כאן אז אולי ביום ראשון יהיה במלאי". אבל אני ברוב עצלנותי אף פעם לא מבקש שיזמינו
לא נורא... אני עוד אקנה אותו!!!

m757

New member
אחרי הרבה זמן ../images/Emo195.gif

שם: מיכל גיל: 16 אלבום השבוע: כשזה עמוק שיר השבוע של קורין: אין לנו במלאי
שיר השבוע לא של קורין: אין לי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: השקט מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד הרגע הטוב בשבוע: כל השבוע - גדנ"ע, היה כל כך כיף.. והחזרה
הרגע הפחות טוב בשבוע: היה שבוע מדהים סיכום השבוע במשפט אחד: "כן המפקדת - 15 שניות." סיבה לחכות לשבוע הבא: שיעור גיטרה אחרי הרבה זמן סתם כי רציתי להגיד...: בא לי עוד הופעה של קורין.. תוכניות לסופ"ש: עבר.. ציטוט השבוע (מתוך שיר\\ספר\\טלויזיה\\כל דבר אחר) : המפקדת : "נו, איךהיה במטווח?" ילד : "המפקדת, היה כיף רצח ! "
תמונה:

למעלה