סקר סופ"ש

סקר סופ"ש ../images/Emo13.gif

איך היה לכם השבוע?
שיר השבוע (יהודית) :
שיר השבוע (ישראלי) :
שיר השבוע (לועזי) :
אלבום השבוע :
סרט מומלץ :
'אירוע השבוע' :
עשה לכם את השבוע :
פחות עשה את השבוע :
המשפט המצחיק של השבוע :
תוכניות לסופ"ש :
המלצת השבוע :
אם יש לכם מה להגיד לאומה - זה הזמן והמקום : שיהיה סופ"ש מקסים

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : כמו אל מים! שיר השבוע (ישראלי) : מפנה מקום- ברי סחרוף שיר השבוע (לועזי) :natasha bedingfield-soulmate
אלבום השבוע : עברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט. סרט מומלץ : "מדוזות"
'אירוע השבוע' : ראיתי "מדוזות" וביליתי עם חברים..לא משהו מיוחד עשה לכם את השבוע : השקט.. פחות עשה את השבוע : כל מיני..מרחק. המשפט המצחיק של השבוע : "עוד שבוע את חיילת.." כולם אומרים לי את זה וזה פשוט לא נקלט לי.. תוכניות לסופ"ש : היום עם כל המשפחה ומחר..מסיבת גיוס למתגייסים של המושב המלצת השבוע : לישון, לאכול, ולנוח.. אם יש לכם מה להגיד לאומה - זה הזמן והמקום : אני מתגייסת יום חמישי!! אז בעיקרון זה הסופשבוע האחרון שלי בבית..למרות שעם התפקיד שלי..כל סופשבוע אני בבית בערך..
סופשבוע נהדר.

YA2007

New member
עוד שבוע עבר ../images/Emo70.gif

שיר השבוע של יהודית: "תמונה" שיר השבוע הישראלי: Prison By the Sea- רונה קינן אלבום השבוע: "לנשום בספירה לאחור", רונה קינן 'אירוע השבוע': סיימתי מטלה שממש העיקה עליי בלימודים
עשה את השבוע: שהוא סוף כל סוף עבר פחות עשה את השבוע: העומס בעבודה
המשפט המצחיק של השבוע: "זה תלוי בגיסה שלי, אם יש לה וסת או אין לה וסת" (לקוחה פטפטנית שדיברה איתי בעבודה
) תוכניות לסופ'ש: לימודים/עבודה/לנשום/לישון מסר לאומה: צאו לחופש
סופ'ש קריר ונעים לכולנו

ToMeTiN

New member
מתי הולכים לישון?

שיר השבוע (יהודית) - "ביום מסה" החצי שלה:)
שיר השבוע (ישראלי) - "ביום מסה" החצי של מתי כספי:)
אלבום השבוע - "הכבש הששה עשר"
אירוע השבוע - אבא הביא לי שקית מלאה ליצ'י
עשה לכם את השבוע - מישהו אוסיף את המשתמש שלי ביוטיוב לרשימת ההתעדכנות שלו, או משהו כזה.. בכל אופן משעשע.
המשפט המצחיק של השבוע - "הכי הייתי רוצה להיות יונתן גפן" מפה - http://www.youtube.com/watch?v=3-vo1dYqqls&mode=related&search=
תוכניות לסופ"ש - לישון
המלצת השבוע - תיזהרו, אם נוסעים עם חלונות פתוחים עלולה להיכנס דבורה! יומטוב 1 וסוף שבוע מהנה

בוקר טוב

איך היה לכם השבוע? מעולה!!! שיר השבוע (יהודית) : ציפייה לאושר שיר השבוע (ישראלי) : אחרי שאפרת התאבדה/יוני בלוך שיר השבוע (לועזי) :seventeen/keren ann אלבום השבוע :the division bell/pink floyd סרט מומלץ : מישהו לרוץ איתו 'אירוע השבוע' : אתמול בלילה בת"א. עשה לכם את השבוע : ספי. פחות עשה את השבוע הבחורה הנוראית במוזאון: תוכניות לסופ"ש : אולי ים עוד מעט המלצת השבוע : לישון ולשתות הרבה מים אם יש לכם מה להגיד לאומה - זה הזמן והמקום :

../images/Emo23.gif

איך היה לכם השבוע? מ-ד-ה-י-ם!!! שיר השבוע (יהודית) : "אני משם" (ובקרוב גם ייפתח דיון על השיר הזה..) שיר השבוע (ישראלי) : "בלוז כנעני"... (וחס ושלום לא בגלל הקאברים המזעזעים של כ"נ5.) שיר השבוע (לועזי) : My Prison By The Sea של רונה קינן (יאיר! זה לועזי!!!
) אלבום השבוע : "ריקוד ירח" של גידי גוב. סרט מומלץ : ג'יין אייר בגרסת הביביסי. 'אירוע השבוע' : כל השבוע המושלם הזה!!! תרגיל בבית חולים, מתנותתתתת, משפחה, עוגה, יומולדת!!!, ומה שסיים לי אותו - הופעה אתמול של רונה קינן, שבמהלכה היא איחלה לי מזל טוב
. מתוקה. עשה לכם את השבוע : הכל. פחות עשה את השבוע : לא היה דבר כזה, היה פשוט מושלם.
המשפט המצחיק של השבוע : היו המון.. בעיקר כמות האנשים שכתבה לי שאני חולת נפש/מטורפת וכו' בברכות ליומולדת
תוכניות לסופ"ש : עבודה, משפחה וחברים. הכי הכי משובח שיש. המלצת השבוע : תחגגו כל יום יום הולדת! זה הכי כייף שיש. אם יש לכם מה להגיד לאומה - זה הזמן והמקום : תודה לכל מי שעשה לי את היומולדת הכי מדהים בעולם! ללא ספק - השבוע הטוב ביותר של החיים שלי
אוהבת!

למעלה