וואו, אני באיחור
היה סופ"ש עמוס... מבקשת סליחה ענקית מכל מי שלא דיברתי איתו... אני אפצה על זה, או שתפצו אותי אתם עוד ארבעה ימים
שיר השבוע (יהודית) : "עיני זהב כחולות" (גם הצלצול בפלאפון
) שיר השבוע (ישראלי) : "הייתכן" / דניאל סולומון (רק התחלתי לאהוב אותו... אז הוא עדיין יפה בעיניי
) שיר השבוע (לועזי) : Learn To Fly - Foo Fighters אלבום השבוע : "גלוי ונעלם" / יודית
סרט : עכשיו סיימתי לראות את "מיס סאנשיין הקטנה" עם שלוחצה, האמת? מקסים
ספר : קוראת עדיין את "ג'יין אייר" ומחכה באצבעות חסרות ציפורניים להארי פוטר השביעי. טלוויזיה : חבריםםםםם. משהו מעניין שקרה לכם השבוע : למדתי עוד שיר ברוסית...
בילויים לסופ"ש : עבדתי, ישנתי, ראיתי סרטים, שלוחצ הייתה פה (ועדיין פה) והיה אדיר. מה קניתם השבוע : מצלמת אינטרנט שהיא גם מד דופק, מד קלוריות, מד צעדים, מד חום, שעון עולמי, ועוד משהו...
(כמו הפלאפונים האלה שהם גם נגן אמפי, גם מצלמה 5.1 מגה פיקסל, גם יומן, גם טייפ מנהלים.. אה, וגם פלאפון
) עשה לכם את השבוע : הידיעה שבת דודה שלי (שאני ממש ממש ממש אוהבת) בהריון
פחות עשה לכם את השבוע : סידור עבודה... משפט השבוע (מצחיק, משעשע, מבריק, כל דבר) : "וויש-וויש!" <עוד אחת מהמילים הסודיות של העבודה
ותודה לענן גשם> דבר מה לומר לאומה : "במוזיקה תמיד מלמדים אותך לנגן נכון. ולפעמים דווקא הלא נכון... הוא הנכון" <הרשיתי לעצמי לגנוב את המשפט הראשי של הסרט "הסודות" שנאמר ע"י אדיר מילר. דוגרי... נכון>