סקר סופ"ש או:

סקר סופ"ש או:

סיכום השבוע שלכם :
שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : סרט : ספר : טלוויזיה : משהו מעניין שקרה לכם השבוע : בילויים לסופ"ש : מה קניתם השבוע : עשה לכם את השבוע : פחות עשה לכם את השבוע : משפט השבוע (מצחיק, משעשע, מבריק, כל דבר) : דבר מה לומר לאומה : סופ"ש מקסים!

darling2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע (יהודית) : ציפייה לאושר! שיר השבוע (ישראלי) : יש בה- החברים של נטשה. שיר השבוע (לועזי) : One- Alanis Morissette אלבום השבוע : עומד על נייר- אביתר בנאי סרט : לא ראיתי השבוע.. ספר : "בתו של שומר הזכרון" (אם ככה קוראים לזה לא זוכרת כרגע..) טלוויזיה : חברים! משהו מעניין שקרה לכם השבוע : מסיבת סיום! ומה שהיה אחריה! בילויים לסופ"ש : ים, לבלות עם חברים מה קניתם השבוע : לא קניתי, אני צריכה לקנות דברים לגיוס..
עשה לכם את השבוע : מסיבת סיום... פחות עשה לכם את השבוע : גיוס קרוב..ומרחק מאנשים מסויימים. משפט השבוע (מצחיק, משעשע, מבריק, כל דבר) : ............. דבר מה לומר לאומה : תהנו! סופ"ש מקסים!

עוד שבוע...

שיר השבוע (יהודית) : רחוק ממך, עם ברי סחרוף שיר השבוע (ישראלי) : בשבילך/ברי סחרוף שיר השבוע (לועזי) : וינסנט/דון מקלין אלבום השבוע : יוני בלוך/הרגלים רעים סרט : פשוט מאוהבת (היחדי שראיתי) ספר : אמנות מודרנית, לא זוכרת מה שמו בדיוק טלוויזיה : חברים משהו מעניין שקרה לכם השבוע : הרבה בילויים לסופ"ש : חג מחזור של הי"בניקים ומסיבה הערב מה קניתם השבוע : הרבה. מתנה לבת דודה, צמידים, טבעת עשה לכם את השבוע : התספורת פחות עשה לכם את השבוע : שרבתי איתו

YA2007

New member
וזה מה שהיה השבוע../images/Emo27.gif

שיר השבוע של יהודית: "סוף לסיפור". מדהים כמה טחנתי עליו השבוע, על שלוש גירסאותיו.. שיר השבוע הישראלי: "מקום לדאגה", מתי כספי וריקי גל אלבום השבוע: "המיטב" של ריקי גל סרט: "רטטוי" של דיסני
משהו מעניין שקרה השבוע: לא משהו מסעיר... בילויי סופ"ש: הופעה של רונה קינן הערב בירושלים, לימודים למבחן בשבוע הבא מה קניתי השבוע: בירות וקרואסונים
עשה את השבוע: שיחות טלפון עם חברים ותיקים שמזמן לא שמעתי מהם
פחות עשה לי את השבוע: נדפקה לי המקלדת של המחשב
משפט השבוע: "האדם, מעצם מהותו, הוא יצור סובל" (מתוך אחד הסיכומים שלי בלימודים...) דבר מה לאומה: השתדלו לחיות נכון
שיהיה סופ'ש מעולה ושבוע טוב יותר בשבוע הבא

ToMeTiN

New member
לה לה לה

שיר השבוע (יהודית) - "אני משם", כל פעם מחדש אני נזכרת כמה הוא יפה שיר השבוע (ישראלי) - "פראג" אריק אינשטיין אלבום השבוע - "מיליונים" אתי אנקרי ספר - "בלדה לאישה" שירים של תרצה אתר טלוויזיה - "מסכים" משהו מעניין שקרה השבוע - שמעתי שברי סחרוף בן 50, איך זה קרה? מוזר... מה קניתם השבוע- קמח וסוכר (יצאו עוגיות מעולות) פחות עשה את השבוע - לחפש כבשים משפט השבוע - !What is the difference between a duck? One of its legs are both the same דבר מה לומר לאומה - אפשר להתרגל לחיים סוף שבוע רגוע שב"ש!

השבוע שלי

שיר השבוע (יהודית) : קשה לי לבחור... יש הרבה.... אבל טוב, נומי דומי.. שיר השבוע (ישראלי) : בתוך אגם קפוא (או הכל יכול להיות) - רונה קינן שיר השבוע (לועזי) : Mary Jane - Alanis Morissette אלבום השבוע : איזו מן ילדה סרט : הסרט היחיד שראיתי השבוע זה רובין הוד (קלטת וידאו ישנה שקיבלנו כשהיינו ילדים). כיף. ספר : הספר האחרון שקראתי הוא "כל החיים לפניו". ספר טוב. טלוויזיה : בטיפול (סדרה שכבר לא משודרת, אבל יש אותה ב-VOD, אז אני וחברה שלי רואות כמה פרקים כל פעם שאני באה אליה.) משהו מעניין שקרה לכם השבוע : אמא שלי מורה לקלידים וגיטרה, אז היום היא עשתה אצלנו בבית קונצרט תלמידים. אבא שלי מנגן בצ'לו ואני למדתי פיתוח קול פעם ולימדתי את עצמי (עם עזרה של אנשים) גיטרה. אז היום בערך שעתיים לפני הקונצרט אני ואבא שלי החלטנו לנגן שיר ביחד בקונצרט. התחלנו לעבוד עליו עד שהתלמידים התחילו להגיע לחזרה גנרלית או משהו.. אני הלכתי לנוח בינתיים עד הקונצרט, ובטעות נרדמתי. לקראת סוף הקונצרט אבא שלי העיר אותי ואחרי כמה דקות התעוררות הלכתי לעבר הסלון (בו היה הקונצרט) והקשבתי לסוף. כשנגמר שיר נכנסתי לשירותים ובזמן שאני שם אני שומעת את אמא שלי אומרת שלסיום יש לה הפתעה ובלה בלה בלה, ואז היא קוראת לי ולאבא שלי. אני יוצאת משם (מהשירותים לסלון) די מפודחת, אבל לא נורא... בסופו של דבר ניגנו את "דרך ארוכה" של גלי עטרי, ויצא די חמוד.... ההתלהבות עלתה הרבה מעבר לציפיות שלי, במיוחד אחרי שראיתי איך הקהל היה רדום לפני זה... אנשים ממש פירגנו לנו ובעיקר לי ואחרי שכולם הלכו אמא שלי אמרה לי שעד שעלינו כולם רק חיכו שזה ייגמר, והיו כל הזמן ליחשושים והקשבה מאולצת שכזו, וכשאנחנו הופענו כולם היו מרותקים, ואת השקט אני שמעתי בעצמי. בקיצור למרות הכל היה די מוצלח, וזה עשה לי חשק להשקיע יותר בכשרונות המוזיקליים שלי. אמרתי לאבא שלי שבקונצרט הבא ננגן יהודית רביץ. יותר מאוחר כבר התחלנו לנגן את אגדת אופליה. :) בילויים לסופ"ש : כלום. אתם רואים שאני תקועה בבית ומגיבה בפורום במקום לבלות. אבל מחר (שבת) נפגשים כל המשפחה אצל חברה של סבא שלי ז"ל.. :) מה קניתם השבוע : נעליים, שתי חולצות של Dream Theater, תחתונים, קליפסים לשיער, מתנה לחברה (שרשרת עם תליון של כינור. היא מנגנת בכינור), צעצוע חמוד לכלב שלי ואוכל (אל תאכלו ב-KFC.. תעשו לעצמכם טובה..). עשה לכם את השבוע : הפידבקים מהקונצרט היום ושאח שלי היה נורא חמוד והביא לי שני דיסקים של יהודית רביץ :) פחות עשה לכם את השבוע : אממ.... השעמום? אה, והשיעורי נהיגה... (שואלת את עצמי מתי זה כבר ייגמר..) משפט השבוע (מצחיק, משעשע, מבריק, כל דבר) : "אם לא נלך אז לא נגיע" דבר מה לומר לאומה : "מה שאת לא יכולה, את לא יכולה." ובאותה נשימה - אל תתייאשו מראש. נשמע סותר, אבל זה לא בהכרח. שבוע טוב :)

venustudent

New member
סופ"ש נעים!

שיר השבוע (יהודית) : "בראש אחד" עם דני ליטני שיר השבוע (ישראלי) :"כמו גלגל" שיר השבוע (לועזי) :goo-goo dolls-iris אלבום השבוע : mary mary-thankful סרט : אמריקן ספלנדור ספר :סיפור על אהבה וחושך טלוויזיה : משהו מעניין שקרה לכם השבוע : בילויים לסופ"ש : אולי אירועי "live earth בכיכר רבין מה קניתם השבוע :בגדים חדשים בזול עשה לכם את השבוע : נפטרתי מכל החובות ללימודים השנה פחות עשה לכם את השבוע :ראיון עבודה לא מוצלח בסוף העולם... דבר מה לומר לאומה : קצת כבד... אני נורא מזועזעת מהיחס של המדינה לפליטים שמגיעים מדארפור. שוכחים שגם אנחנו היינו פעם פליטים...

וואו, אני באיחור :)

היה סופ"ש עמוס... מבקשת סליחה ענקית מכל מי שלא דיברתי איתו... אני אפצה על זה, או שתפצו אותי אתם עוד ארבעה ימים
שיר השבוע (יהודית) : "עיני זהב כחולות" (גם הצלצול בפלאפון
) שיר השבוע (ישראלי) : "הייתכן" / דניאל סולומון (רק התחלתי לאהוב אותו... אז הוא עדיין יפה בעיניי
) שיר השבוע (לועזי) : Learn To Fly - Foo Fighters אלבום השבוע : "גלוי ונעלם" / יודית
סרט : עכשיו סיימתי לראות את "מיס סאנשיין הקטנה" עם שלוחצה, האמת? מקסים
ספר : קוראת עדיין את "ג'יין אייר" ומחכה באצבעות חסרות ציפורניים להארי פוטר השביעי. טלוויזיה : חבריםםםםם. משהו מעניין שקרה לכם השבוע : למדתי עוד שיר ברוסית...
בילויים לסופ"ש : עבדתי, ישנתי, ראיתי סרטים, שלוחצ הייתה פה (ועדיין פה) והיה אדיר. מה קניתם השבוע : מצלמת אינטרנט שהיא גם מד דופק, מד קלוריות, מד צעדים, מד חום, שעון עולמי, ועוד משהו...
(כמו הפלאפונים האלה שהם גם נגן אמפי, גם מצלמה 5.1 מגה פיקסל, גם יומן, גם טייפ מנהלים.. אה, וגם פלאפון
) עשה לכם את השבוע : הידיעה שבת דודה שלי (שאני ממש ממש ממש אוהבת) בהריון
פחות עשה לכם את השבוע : סידור עבודה... משפט השבוע (מצחיק, משעשע, מבריק, כל דבר) : "וויש-וויש!" <עוד אחת מהמילים הסודיות של העבודה
ותודה לענן גשם> דבר מה לומר לאומה : "במוזיקה תמיד מלמדים אותך לנגן נכון. ולפעמים דווקא הלא נכון... הוא הנכון" <הרשיתי לעצמי לגנוב את המשפט הראשי של הסרט "הסודות" שנאמר ע"י אדיר מילר. דוגרי... נכון>

ועכשיו בדיוק העברתי לבידור ישראלי...

ויש דוקוסלב על אהובה עוזרי והראו את יהודית מתוך מפגשיר...
סיום מושלם.

ToMeTiN

New member
אתמול הייתה ב24 שבת עם שרית חדד

העברתי כדי לראות איזה קליפים היא אוהבת (לא היה משהו יותר מעניין בטלוויזיה...) בדיוק נגמר משהו של מוש ואז והיא בחרה את "האיש ההוא":)

למעלה