סקר סופשבוע...

סקר סופשבוע...

ושוב הגיעה השבת בפתח
אז מה היה לנו השבוע? פינה חדשה נפתחה בפורום - בהצלחה! למעוניינים - אפשר להוסיף אינפורמציה משלכם, ואף רצוי! עיר קטנה עדיין במצעדים! לא להפסיק להצביע! והנה הסקר : שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : שיר השבוע - לועזי : המאכל האחרון שאכלתם : השיר האחרון ששמעתם : הספר האחרון שקראתם : התוכנית האחרונה שראיתם : הסרט האחרון שראיתם : הבדיחה האחרונה ששמעתם : האחרון שהתקשר אליכם : האחרון שהתקשרתם אליו : תוכניות לסופ"ש : בברכת סופ"ש נעים!

מסתקרת.

שיר השבוע (יהודית) : "מישהו"...
שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : "משבר אמון" של דני ליטני (גל -
) שיר השבוע - לועזי : The Show Must Go On - Queen. המאכל האחרון שאכלתם : |תפוח| השיר האחרון ששמעתם : חחח במפתיע, "עיר קטנה". הספר האחרון שקראתם : "סלולרי" של סטיבן קינג. סיימתי אותו. לא מומלץ לבעלי לב חלש. התוכנית האחרונה שראיתם : "השיר שלנו" אתמול בלילה. הסרט האחרון שראיתם : "השמועה אומרת ש..." הבדיחה האחרונה ששמעתם : גברת אחת מסתכלת מבעד לגדר ביתה, ורואה את הבן של השכנים חופר בור.. היא שואלת אותו "למה אתה חופר בור?" אז הוא אומר לה, "הדג שלי מת, אז אני עושה לו לוויה." אז היא אומרת לו "זה בור מאוד גדול בשביל דג כל כך קטן" אז הוא אומר לה "זה בגלל שהוא נמצא בתוך החתול שלך". לא יודעת, הצחיק אותי. האחרון שהתקשר אליכם : אור. האחרון שהתקשרתם אליו : ניר.
תוכניות לסופ"ש : היום לצבור כוחות, מחר עבודה.

darling2

New member
../images/Emo42.gif סופשבוע נפלא!

שיר השבוע (יהודית) : נעמיד פני יתומים
שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : הראל סקעת- ימים אחרים. שיר השבוע - לועזי : Norah Jones - Thinking About You המאכל האחרון שאכלתם : במבה. השיר האחרון ששמעתם : כמעט שנתיים-חווה
הספר האחרון שקראתם : בוץ-שירי ארצי. התוכנית האחרונה שראיתם : חברים הסרט האחרון שראיתם : גריז
הבדיחה האחרונה ששמעתם : לא זוכרת.. האחרון שהתקשר אליכם : ברית האחרון שהתקשרתם אליו : קוב תוכניות לסופ"ש : לישון ולנסוע מחר לב"ש!

hilali1

New member
../images/Emo210.gif

שיר השבוע (יהודית) : מילא, עכשיו הכל בסדר, מילה טובה שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : תשמח, דרך ארוכה ,הלילה יעבור ,אל תאמיני המאכל האחרון שאכלתם : סלט השיר האחרון ששמעתם : אפשר לחשוב התוכנית האחרונה שראיתם : קליפים בערוץ 24
האחרון שהתקשר אליכם :
תוכניות לסופ"ש : מבחנים. שמעתם על זה

חיובי, שמענו על זה ../images/Emo6.gif

וגם ב
לשבת יש הודעת בהצלחה לסטודנטים... את יכולה לראות את עצמך כאחת מהם...

טוב..

שיר השבוע (יהודית) : עדיין הביצוע שלה ל"הלוואי" שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) :אם אלה החיים-קרן פלס שיר השבוע - לועזי : Down in a Hole-Alice In Chains המאכל האחרון שאכלתם : קורנפלקס השיר האחרון ששמעתם : בך לא נוגע הספר האחרון שקראתם : חסד נעורייך התוכנית האחרונה שראיתם : חדשות המדע הסרט האחרון שראיתם : מטריקס הבדיחה האחרונה ששמעתם :- האחרון שהתקשר אליכם : אמא האחרון שהתקשרתם אליו : ליאת תוכניות לסופ"ש : משפחה.

venustudent

New member
המשך סופ"ש נעים לכולם

שיר השבוע (יהודית) : באהבתנו שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : גן חיות-ירח כחול שיר השבוע - לועזי : Cranberries - Just My Imagination המאכל האחרון שאכלתם : פתיתים... השיר האחרון ששמעתם : אני שומעת עכשיו איזה שיר של סלין דיון שלא יצא כסינגל, where is the love הספר האחרון שקראתם : "החיים הסודיים של הדבורים".
התוכנית האחרונה שראיתם : "יומן שישי" (אחרי זה יצאתי...) הסרט האחרון שראיתם : "החופשה"
הבדיחה האחרונה ששמעתם : לא זוכרת... האחרון שהתקשר אליכם : חברה שלי שמזמן לא דיברתי איתה האחרון שהתקשרתם אליו : אותה חברה... תוכניות לסופ"ש : כבר יצאתי עם החבר והערב כנראה אצא לסרט עם המשפחה.

clevelandrocks

New member
בארה"ב זה עדיין סופשבוע...

שיר השבוע (יהודית) : רחוק ממך עם ברי סחרוף (ותודה להילה) שיר השבוע - ישראלי (לא יהודית) : 'שיר אחרי הגשם' של פוליקר שיר השבוע - לועזי : black של פרל ג'אם המאכל האחרון שאכלתם : שווארמה השיר האחרון ששמעתם : חצבים פורחים של תיסלם הספר האחרון שקראתם : הארי פוטר התוכנית האחרונה שראיתם : סיינפלד כמובן הסרט האחרון שראיתם : בקולנוע- בבל הבדיחה האחרונה ששמעתם : זה לא ייצא טוב בכתב האחרון שהתקשר אליכם : גיא האחרון שהתקשרתם אליו : 4050* תוכניות לסופ"ש : אנא עארף מה יהיה עד שבוע הבא?!

למעלה