סקר נחמד

blackrasta

New member
סקר נחמד

איזה חלקים יש לכם? צירים- קרש- גלגלים- לאגרים(לא חשוב ממש)- איזה מוזיקה אתם אוהבים?

כרגע יש לי סתם חרא

אז אני אעשה על מה שאני עומד לקנות: צירים-Trucks=וורלד אינדוסטריס=world industries קרש-Deck=בלאק לייבל=Black label לאגרים=לא יודע,אבק 3 גלגלים-wheels=אני צריך הצעות

elgu

New member
הכי טובים...

לדעתי וזה גם בדוק שהצירים הכי טובים הם furi...לכל הפרו סקייטרים הכי גדולים יש אותם.יש גם את ונטור

sk8er

New member
זה הפעם המיליון של הסקר\שאלה הזאת..

יש לי לוח של אלמנט גלגלים של קריפטוניקס (מהדגמים היקרים והיותר טובים שלהם) צירים של קריפטוניקס (מעולים!!!) ולאגרים אייבק 1 (זה לא המקום לצחוק עליי!!)

Bazooka Joe

New member
תשובה

צירים-krux קרש-Element (דגם: elemnt for life) גלגלים-54מ"מ קשים. Darkstar לאגרים- world industries. אבק 7 בעיקר מוזיקה איכותית כמו פינק פלויד.

לג´אק אסס

אחי בלק לייבל שולטים אין כמוהם עכשיו יש לי וזה פצצה ותלוי צירים וגלגלים זה כל אחד אם מה שנוח אם אתהב אוהב לנסוע יותר נמוך קח טנסור אם גבוהה אז דיסטרקטו ויש עוד אבל אל תיקח ינדיפנדנט הם חרא גלגלים אם רך אז פוול ואם קשה אז בליינד למרות שלכל חברה יש קשים ורכים אני נוסע על רכים מאוד אבל כל אחד על מה שהוא אוהב אני גם נוסע על טנסור כי אנ שונא גבוהה

the mutt

New member
תדעו

שהצירים של אינדיפנדנט הם בין החברות הראשונות שיצאו לצירי סקט ויש להם נסיון של הרבה שנים! לי כבר יש את אותו זוג של צירים שנה וחצי ואני לא מאוכזב אומנם החלפתי גומיות וכמה פעמים את הבורג המרכזי(קינג פין) אבל תכלס צירים מעולים

אחי הקינג פין שלהם מתפורר

הוא חרטה אפילו מי שאינדיפנדנט נותנים לו מימון[ספונסרים פשוט לא היה לי איך לכתוב את זה] מחליף את הקינג פין אבל בסה"כ הם טובים

the mutt

New member
ברור שהם מחליפים

רק שהם מחליפים את כל הציר ולמה שמשהו יחשוב שהם לא? נותנים להם צירים אחרים ממה שיש בחנויות?

elgu

New member
צודק....

גם לי יש קרש של lacklabel הם שולטים!!!!!!!!!!!!!! איזה ציור יש לך?לי יש ת´הוא עם הציור של הפיל הירוק...הוא אחלה

xflil

New member
יש לי

קרש - זירו צירים - דיסטרקטו לאגרים - ספיד מטאל אבק 3 וגלגלים - אלמנט 56 מילמטר רכים. מוזיקה - רוק, רוק ישראלי, רוק כבד, ג´ימי הנדריקס (זאת מוזיקה בפני עצמה) ג´אז, בלוז וזהו. GUNS N´ ROSES RULZZZZZ!!!1

101shahaf

New member
לי יש...

קרש- בליינד גרשון מוזלי (פרו סקייטר) צירים- טראקר בי 2 גלגלים- אלמנט...קשים יחסית

elgu

New member
טראקר

ואללה מאיפה השגת trucker b-2 אני מת עליהם...יש אחד בגן-סאקר שמכר לחבר שלי אותם והם פיצוץ...

kichi mullen

New member
לי יש

קרש alien workshop צירים tensor לאגרים luckey אבק 3 גלגלים blind 56m פשוט מעולים..

לי יש

קרש אלאמנט צירים טנסור כחול צהוב לאגרים ספיד מטאל אבק 5 גלגלי בלינד 56 MM מצוינים

למעלה