סקר נוסף....

icודליה

New member
סקר נוסף....

מה הייתם לוקחים לאי-בודד? אחד מכל קטגוריה! ספר- דיסק- קלטת/DVD- פריט אישי- אוכל- שתיה- אמצעי הכרחי להישרדות- (דברים כמו חבל, פטיש, גפרורים ועוד) מחשב/טלוויזיה/דיסקמן-

תשובות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

אמצעי הכרחי להישרדות-סירה מתנפחת... בשביל לעוף משם כמה שיותר מהר!

אני אחרי הרוסיה...

ספר-נו באמת... דיסק-somewhere in time(איירון מיידן) קלטת-שר הטבעות פריט אישי-המקלות של התופים שלי. אוכל שתיה-אל תדאגו לי בקשר לאוכל אמצעי הכרחי להשרדות-נייר טואלט...

O___o ../images/Emo103.gif

בשביל מה לך נייר טואלט אם אתה בא איתי ועם הסירה? ובכלל....בפעם הבאה נשלך אותך להודו!

SilentB

New member
תני לו את הסירה

תבואי איתי במטוס ועל תשכחי לעשות חור בסירה

ובזמן שאתם במטוס,

אל תשכחי ללמד אותו שכותבים "אל" ולא "על"

אז...../images/Emo103.gif

אז הוא טעה...אז ביג פאקינג דיל!!! אז הוא לא כתב נכון...הוא לא צבר... אולי איתך דיברו מגיל 0 עברית צחה...ואיתו לא....זהו! דרך אגב-זה באמת בגלל הוודקה...אתמול היה משלוח של פינלנדיה מקולקלת...בעעע....אני עדיין בהשפעה...נכון שייצ'וק?

i hate

New member
אני עכשיו

ספר-לא קוראת ממש דיסק-מאסטר אוף פאפטס - מטאליקה קלטת/DVD- לא יודעת... פריט אישי- אלבום תמונות אוכל- מסטיקים שתיה- קולה אמצעי הכרחי להישרדות- פטיש -מחשב/טלוויזיה/דיסקמן- דיסקמן

אחד?../images/Emo4.gif הרסת הכל ../images/Emo46.gif

ספר- הארי פוטר ומסדר עוף החול ^_^ דיסק- קשה. קשה. קשה. אה, בעצם לא. הייתי צורב לי דיסק שבתוכו היו השירים של Ecliptica, Silence ו-Winterheart's Guild. שלושת האלבומים של Sonata Arctica. קלטת\DVD- באמת נראה לך שיש שם חשמל לדברים האלה?
פריט אישי- קונדומים. אתה אף פעם לא יכול לדעת כמה שקסית תהיה הכבשה הבאה שתפגוש. *רץ להקיא*
אוכל- סטוק שלם של טוסטי-זיתים שתיה- סטוק שלם של קולה בטעם וניל
אמצעי הכרחי להישרדות- סכו"ם. יהיה איך לצוד, יהיה איך לאכול מה שצדת, וחוצמזה, יהיה עם מה לגרד ת'מקומות שאתה לא מגיע אליהם בגב. מחשב\טלוויזיה\דיסקמן- תראי, אם לקחתי דיסקים, כנראה שדיסקמן כבר כלול ברשימה...אז ברור שמחשב. אבל שוב- מאיפה החשמל? אי בודד, זוכרת? אין לך ת'מאגניבים האלה מהפרסומת של שקע ותקע...

Moondust

New member
טוב...../images/Emo41.gif

ספר - הארי פוטר ומסדר עוף החול, הוא ארוך מספיק. ^^ דיסק - הייתי צורבת דיסק שמכיל את השירים הכי יפים של ברי סחרוף וBlind Guardian. וגם כמה של כוורת, שיהיה ממה לצחוק. קלטת/DVD - את הקלטת של פיף ותלתול... ^^ פריט אישי - תיק עם הרבה דברים שימושיים. אוכל - ביסקוויטים בטעם שוקולד. אמצעי הכרחי להישרדות - סירת מנוע. מחשב/טלוויזיה/דיסקמן - מחשב, כדי שאני אוכל להמשיך לראות אינויאשה כראוי. ^_^

nirte

New member
סקר נחמד!

ספר- לא יודע! מה שיהיה טוב... דיסק- לא יודע קלטת- ביצפר לשוטרים מתחילים פריט אישי- זה אישי! אוכל- טופו שתייה- מים אמצעי הכרחי להישרדות- אמממממממ...זכוכית מגדלת. הייתי לוקח מחשב עם כרטיס טלוויזיה

הממממ... ../images/Emo16.gif

ספר- הארי פוטר, אני חושב. דיסק- אוסף דיסני
או שהייתי צורב "המיטב" כלשהו
. קלטת- אוסף פרקים נבחרים של "רק בישראל". פריט אישי- הא? אוכל- טבעול! שתיה- דיאט קולה! (בלי לימון, יאק!) אמצעי הכרחי להשרדות- אוהל, נראה לי. ומחשב שקולט טלוויזיה
.
ניר

LuLiLoPiLaTo1

New member
סקר יפההה!!../images/Emo13.gifשלי../images/Emo26.gif

ספר-אממ....שני ירחים דיסק- המורדים/קטנטנות קלטת/DVD-קטנטנות-הסרט פריט אישי-תמונות של המשפחה חברות שחקני המורדים/קטנטנות/פינת אור אוכל- כל האוכל שבעולם חחחח במיוחד חטיפים חחח יאמייי שתיה-מים מים ומים! אמצעי הכרחי להישרדות- (דברים כמו חבל, פטיש, גפרורים ועוד) -אולר....פטיש למקרה שמישהו יעצבן אותי...אהה אופסס אני אהיה לבד?מחשב/טלוויזיה/דיסקמן- אמ.. מחשב (כי גם דרכו אפשר לראות טלוויזיה גם מארצות אחרות!-גם מארגנטינהההההה סיימתי

למעלה