סקר משעמם נוסף

6Fallen6Angel6

New member
סקר משעמם נוסף

מה לדעתכם הסולו גיטרה הטוב ביותר של המאה.... אני בטוח שהיה כבר סקר כזה... אבל אני אז לא הייתי נוכח... אז עם יש לכם כוח עוד פעם...

a_duck

New member
אמ...

הסולואים שאני הכי אוהב זה: Metallica - Phantom Lord

Corpral Clegg

New member
פטרוצ´י

הסולו של פטרוצ´י בunder a glasss moon שיר 6 בimages ללא ספק- אהההה ואולי גם אוווו

פלונטר

New member
בהנחה שהתכוונת למאה ה-20

כל סולו של דייב נבארו בג´יינז אדיקשן.

Mobius

New member
לא יודע איך קוראים לזה...

אבל זה סולו של סטיב מורס, בהופעה של דיפ פרפל, כנראה באוסטרליה, בערך שמונה דקות, פשוט מדהים... בהתחלה זה די איטי (אבל עדיין נהדר - קטע לא חייב להיות מהיר בטירוף כדי להיות מדהים), אח"כ זה נעשה קצת יותר מהיר בסוף גם נכנסים אורגן ותופים ויש דו שיח מדהים בין האורגן והגיטרה, מומלץ ביותר...

untitled

New member
אני לא יודע בדיוק איזה שיר

אבל אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון כן סטיב מורס הוא ממש מצויין. סולו המאה? לא יודע אני אחפש משהו של גילמור ואחזור אליכם

Bodom-child

New member
אם כבר מעוף הדבורה...

קודם כל זאת יצירה שדי חרשו עליה מלא גיטריסטים וחוץ מטכניקה לא צריך בה שום דבר מעבר לזה. נסה את הגרסא שהבסיסט של מנוואר עשה לה.

untitled

New member
כן, סולו אדיר

אבל לקראת הסוף קצת חוזר על עצמו. בכל זאת הוא טוב מאד אני מחפש כרגע להביא את מה שאני חושב (של גילמור כמובן)

Aeroguy

New member
Joe Perry- Cheesecake

יש לו שם סולו מדהים- הוע עבר בטייק אחד מגיטרה רגילה, לסלייד וחזרה לרגילה והסאונד של הכל, שמבוסס על הריף של השיר פשוט מדהים!! ראוי לציין את הסולו של Brad Whitford בשיר Kings and Queens

הממ

השיר שציינת.. הוא לא במקרה קטע של סופט משין? קטע ג´אז כזה... יש לי אותו. אף פעם לא שמתי לב שיש שם איזה סולו מדהים... צריך לבדוק. המתופף של סופט משין ממש אחלה shine

למעלה