סקר: משכורות

Lucciano

New member
סקר: משכורות

מזה כמה חודשים אני תוהה לגבי מצבי יחסית לאחרים בשוק. מכיוון שכל בירור לגבי משכורות מושתק בד"כ ע"י חוזה אישי, הייתי שמח לדעת במסגרת אנונימית זו, מה מצב השוק. ומכיוון שאני שואל, אז אני אתחיל עם ההצעה האחרונה שקיבלתי: מתכנת VB נסיון מוכח של 6+ שנים, C/CPP נסיון מוכח של 3+ שנים, DBA אפלקטיבי ORACLE ומתכנת PL/SQL נסיון מוכח של 3 שנים, ידע בסיסי ב C#,VB.NET , ללא תואר, בתפקיד מהנדס תוכנה 13000 כולל רכב חברה (לא ליסינג). אשמח לקבל עוד תגובות.

annefan

New member
מבלי להכיר אותך

אם מה שאתה כותב על עצמך נכון, ונסיון של 3+ שנים ב-CPP זה לא רק HELLO WORLD זה נראה לי נמוך, אפילו נמוך מאוד.

DadleFish

New member
לא מסכים עם annefan

13,000 ש"ח למה שאתה מתאר הוא לגיטימי - אם הבנתי נכון, העבודה על CPP הייתה עבודה על DATABASE-ים? במילים אחרות, לא כתבת מה חופף את מה. האם הנסיון הכולל שלך הוא 6 שנים? 9 שנים? 12 שנים? גם חוסר התואר שלך משפיע מאוד על השכר.

Lucciano

New member
הבהרה:

הנסיון שציינתי הוא לכל תחום בנפרד... במשך התקופות כתבתי בכל השפות לסירוגין. הכתיבה ב C היתה יישום אלגוריתמים, כשהכתיבה ב VB היתה למעשה מול ה DB, GUI, וניהול תהליכים. כנ"ל לגבי ה ORACLE... הכל היה דיי חופף. אני חייב לציין שהנסיון שציינתי הוא נסיון מוכח בשוק העבודה, כאשר יש לי נסיון רב קודם כשכתבתי בתור תחביב. רשמית, אין לי שום השכלה בתחום (אני בכלל בעל תואר הנדסאי אלקטרוניקה)... הכל היה מלימוד עצמי.

KKnDoIt

New member
נניח של מה שהוא מתאר כולל

ניסיון מעשה מוכך, ונניח גם שיש לו תואר ראשון במדעי המחשב. לאיזה שכר אפשר להגיע ? אני שואל רק מתוך סקרנות, לא מעבר לזה, אז אל תרגיש מחוייב להשיב.

Zack DA

New member
אלדד, שאלת ../images/Emo32.gif

מה הסיכוי לבחור כמוני להוביל צוות אחרי הצבא, בלי ניסיון ממשי בניהול צוות ?

DadleFish

New member
אין שום סיכוי, אלא אם...

אתה הבן של המנכ"ל - וגם אז זה לא סביר.

galh

New member
או שהוא מקים את החברה...

אז להגיד אין שום סיכוי זה קצת קיצוני.

DadleFish

New member
אם הוא יקים את החברה,

כנראה שהוא לא יהיה שם ראש צוות, נכון?

galh

New member
יהיו שלושה חבר'ה.

הראשון יהיה המנכ"ל, השני יהיה סמנכ"ל פיתוח והוא יהיה הראש צוות (של עצמו עד לגיוס ההון הראשון). יותר טוב?

DadleFish

New member
רק כדי להסביר את התשובה המקורית,

גם מי שמתכנת ב-++C מתחלק לסוגים שונים. כתיבת GUI ב-++C אינה דומה לכתיבת פרוטוקולי תקשורת ב-++C. זה גם תלוי מאוד במקום אליו אתה מגיע. אם אתה מיועד לתפקיד של RT/E, ולקחו אותך למרות שכתבת DB/GUI, מגיע לך בכל מקרה שכר של תוכניתן ++C ב-RT/E, אולי מעט פחות. אם התפקיד הוא DB/GUI, לא תקבל הרבה יותר מהסכומים שצוינו פה. בהתחשב בנסיון של השואל, זה נע סביב 14K בלי תואר ו-17K עם תואר. זה כמובן כלל אצבע כללי מאוד וייתכן שבמקום מסוים יציעו לך 9 ובמקום אחר 20. תלוי כמה המקום לחוץ, נדיב, תובעני וכו'.

annefan

New member
אם אתה אומר...

מחיפושי העבודה שלי וההצעות שקיבלתי, המשכורת היא נמוכה.

DadleFish

New member
אני לא יודע מה הנסיון שלך.

אני יודע שבלי לדעת מה הנסיון שלך, הייתי מציע לך יותר, אבל זה רק בגלל שזה אתה, ואני יודע מה אתה יודע. אני לא יודע מה הרזומה שלך כולל בדיוק, מה ההשכלה שלך בדיוק, מה עשית, איפה היית, כמה זמן, מה עומק הידע שלך, ואיזה רושם אתה עושה בראיון - זה אולי הכי חשוב. אני מכיר אחד שעולה על השואל בכמה דרגות על הנייר, ובכל זאת עובד על משכורת של 11K, אחרי שהוא חיפש במשך חצי שנה עבודה (לפני חצי שנה). הוא פשוט עושה רושם רע בראיון, אין מה לעשות.

למעלה