סקר: משכורות

DNile

New member
מאוד מאוד תלוי מה עשית במהלך השירות

אם למדת להיות הנדסאי אלקטרוניקה, וכל מה שאתה עושה זה לתפעל Switchים וראוטרים של סיסקו, או אם למדת להיות הנדסאי אלקרטרוניקה, ובנית מערכות אלקטרוניות מתקדמות, סביר להניח שיהיה הבדל גדול גם במשכורת אחרי הצבא, וכנ"ל התפקידים שתמלא.

Brasilero

New member
אז ככה...

אני עכשיו לומד להנדסאי אלקטרוניקה בשנה השנייה ואת הפרויקט גמר אני עושה בצבא וכניראה בצבא אני יתעסק בפיתוח אני לא יודע עדיין בדיוק של מה זה יהיה... רק רציתי לדעת בערך איפה זה מתחיל ולאן זה יכול להגיעה אם אני מתעסק במשהו רציני ולא שטויות... גם רציתי לשאול אם מישהו יודע ..אם אני ממשיך ללמוד לתואר אז מתחשבים בתואר ההנדסאי וזה נותן לי נקודות או שצריך הכל מהתחלה...??? ואם אני לוקח קורסים באוניברסיטה הפתוחה בזמן הצבא אחר כך אם אני רוצה להמשיך את התואר באוניברסיטה או מיכללה אם יש מסלול השתלבות ?? תודה...

vinney

Well-known member
יש הרבה מסלולים כאלה

לגבי אוניברסיטה הפתוחה - תשאל בפורום או"פ, יכוונו אותך, יש כמה וכמה מסלולים. לגבי לימודי הנדסאי, הם בד"כ מוכרים עד כדי פטור משנת הלימודים הראשונה באוני לכל היותר.

selalerer

New member
באו"פ הכירו לי ב24 נק' (מתוך 108)

עבור הנדסאי תוכנה ופתור מ2 קורסים (מבוא וארגון המחשב או איזה משהו כזה).

neko

New member
ניצלו"ש באותו נושא:

אני עובד בחברה כבודק תוכנה 3 חודשים, ועכשיו ירדתי לחצי משרה בזמן הלימודים (שנה אחרונה, מדעי המחשב). כשאני מסיים את הלימודים אני אהיה בחברה בדיוק שנה. כבר הודיעו לי שרוצים שאני אעבור לפיתוח אחרי שאני מסיים את הלימודים. עכשיו השאלה: כמה לדעתכם אני צריך לבקש באותו רגע? אמנם מוקדם, אבל השרשור הזה הזכיר לי את הנושא. כאמור, אין לי נסיון למעט השנה הזאת ב-QA בחברה. מצד שני, זה נסיון עם המערכות שלנו, מה שאומר שיהיה לי יחסית קל להשתלב, אז מגיע לי יותר מאשר מתכנת ללא נסיון בכלל...

למעלה