סקר: "משחק החיים"

סקר: "משחק החיים"

מי רואה משחק החיים? אני ובעלי כל ערב (תפסתי אחלה בעל) קבוע, 19:00 ארוחת ערב ו20:00 מתמקמים מול המרקע ומחכים ...

אנחנו בני 17 וכל החברים שלי רואים

את זה . גם שידורים חוזרים . לפעמים אני רואה אותם מתווכחים וצועקים בסוף אני מבין שזה על מה יותר יפה לליה פזור או אסוף

yoyo10

New member
אני לא רואה את זה אני מכורה כבדה

של ערוץ 8 ב 19:30 בית חולים לחיות ב20:00 חדשות המדע 20:30 סיפורי לידה 21:00 BBC זה בערך מה שאני רואה

לסיפורי לידה יש ש"ח

יש שידור חוזר? וזה סרט דוקומנטרי? אמיתי? או סרט עם שחקנים?

yoyo10

New member
זה דקומטרי אמיתי

ואני לא יודעת לגבי שידור חוזר אבל ברדך כלל בערוץ 8 יש תמיד שידורים חוזרים

מתה על משחק החיים!../images/Emo99.gif

כל יום אני רואה ולא מפספסת אפילו פרק אחד. טוב אולי 1 או 2. אני אפילו מבקשת מהחברים לא להפריע בשעות הללו. אני אגיד לכם מה אני חושבת על כל אחד. ליה יפה, מתוקה ועדינה בעיקר לאחר פיזור השיער. את קובי אני לא אוהבת הוא נראה טיפוס כזה עצלן ובלי עמוד שידרה. את שירן הצעקנית ועכשיו גם הבוגדנית אני שונאת ובעיקר שונאת מה שהיא עושה לזיו המתוק שצריך בעצם מההתחלה להיות עם רותם החמודה. ארז פסיכי על כל הראש. ריקי גדולה מהחיים. אני חושבת שהיא הדמות הכי חיה, צבעונית ומעניינת בסידרה. יש עוד אבל אין לי כח יותר. בקיצר גדולים מהחיים!

והעיניים של ליה?

אולי זה גם איפור מהמם אבל היא מדהימה.. אנחנו גם מתים על הדמות של רותם (אני והבעל המתוק שלי)

יופי אז אנחנו באותו הראש.

מעניין מה יקרה היום. הרי אתמול שאול תפס את נירה מתנשקת עם הדון ג'ואן שברח לי מהראש השם שלו.

החברה של אלפסי יתבלבלו

ותומר יהיה ז"ל ירון וארז ישלימו רותם תיהיה חולה וזיו יבקש מהן להסיר את הכישוף, אתם שואלים איך אני יודע? חברים שלי קנו את העיתון של ויוה .

רחלילי

New member
לא מזכירה אבל רואה משחק החיים

אפשר לעשותקבוצתתמיכה של המכורים לירוןוייסמן (ליה) היא בחורה יפיפיה מדהימה ויש לה עיניים מדהימות שמזכירות לי דולפין (מחמאה) ולדעתי יפה לה בעיקר אסוף כי זה מדגיש את העיניים שלה ופזור לעומתו מדגיש דברים שפחות הייתי מדגישה בפנים שלה. זהו.

גלי ב

New member
בטח שאני רואה...זה נחמד../images/Emo13.gif

אחלה תוכנית

אני רואה את משחק החיים גם../images/Emo45.gif

השחקנית הכי טובה שם זו ריקי! אני לא סובלת את שירן, יעל,אודי,נירה וגם את זו שמשחקת את ענבל, דפוקה! ירון שחקן טוב ואפי וזה שמשחק את אלפסי, גם ליה שחקנית טובה. וזו שמשחקת את הפסיכיאטרית (שכחתי את השם) -בא לי להכניס לה שתיי סטירות ולומר לה :"צאי מזה דאמייט!"

Vdrums

New member
לי יש YES בבית...

אבל חברה שלי וההורים שלה מכורים לזה... ראיתי כמה פעמים וזה ממש גרוע כמו כל אופרת סבון... אני מעדיף לראות שידורים חוזרים של נשואים פלוס... והכי חשוב שיש מופע שנות ה70 אח"כ

למעלה