סקר מראש 1

love amor

New member
סקר מראש 1

ניקול במקום אחרון
תצביעו! http://www.rosh1.co.il/pages/default.asp?status=club&Publication_Category_ID=69&seker=True&seker_id=25

shiray

New member
אוי ואבוי

היא ממש מאחור.... ובאסה שאי אפשר להצביע כמה פעמים...

shiray

New member
כן, הא?

זה היה מצחיק אם זה לא היה כ"כ עצוב. עזבי את זה שלניקול יש קול הרבה יותר יפה מאשר לג'ניפר לופז, אבל אם היו מדברים על זמרת אז מילא ג'ניפר לופז מובילה... אבל שחקנית?!?!?!? יש לה המון כסף אז היא מארגנת לעצמה סרט כדי להעביר את הזמן ואז הוא גם נכשל בקופות, שלא לדבר על זה שסרטים שלה עוד לפני שהם יוצאים בכלל מכונים "הסרטים הגרועים של השנה".... וכאן זה לא מפריע לאף אחד להצביע לג'ניפר מהבלוק ולא לניקול קידמן שמשחקת מדהים

Padme Amidala

New member
אגב סקרים...

הסקר שלנו עומד כבר איזה שבוע, בינתיים הצביעו בו רק שני אנשים (ואני אחת מהם). נו באמת...

shiray

New member
אני השניה...

וזה באמת משגע אותי! אמנם הפורום שלנו יחסית מת אבל עדיין אנחנו יותר משתי בנות פה!

love amor

New member
אני הצבעתי אתמול../images/Emo3.gif

אחרי ההערה של נעמה חחחח סורי לא שמתי
שיש סקר חדש בכלל....

shiray

New member
האמת שאני הייתי בודקת

הרבה פעמים אם עוד מישהו הצביע לסקר הקודם אז פשוט כשנכנסתי הייתי פותחת את הסקר וישר עוברת לתוצאות ואז יום אחד אני קולטת שכתוב שיש 0 מצביעים אז מהר הסתכלתי למעלה וראיתי שהסקר הוחלף אז הצבעתי

shiray

New member
לא יוצא!!!!

זה לא הוגן!!!!! בימי שישי כל הזמן עכשיו מביאים אותנו לבי"ס למרות שככה אנחנו לא לומדים בשישי (ובשישי הקרוב יש 3 שעות מתמטיקה כי הפסדנו כמה שיעורים!!!! משמונה בבוקר!!!) ובימי שבת יוצא שאני צריכה ללמוד למבחנים ככה ששישי בערב זה גם קצת קשה.... זה כזה מעצבן!!!!!

למעלה