סקר! (מפתיע, אה?)

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

t0mi

New member
סקר! (מפתיע, אה?)

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? איזה אתה לא אוהב? האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? מה הלהקה האהובה עליך? מי הזמר\ת האהובים עליך? מה השיר המועדף עליך? איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? איך הכרת אותו פעם ראשונה? תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:

t0mi

New member
עונה לעצמי =]

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע? בערך הכל איזה אתה לא אוהב? טראנס, קלאסית האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך? הרוב לא מה הלהקה האהובה עליך?green day $%^@#$^@#$ מי הזמר\ת האהובים עליך? - מה השיר המועדף עליך?dear angel-april sixth $##$^$%^@#$^@$%&$%& איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום? אתם לא רוצים לדעת...בואו נגיד שאם מישהו שלא היה מכיר אותי, רואה אותי ככה, הוא היה ממליץ על מוסד פסיכיאטרי איך הכרת אותו פעם ראשונה? החברה הכי טובה שלי שלחה לי אותו...ולחשוב שעוד לא אהבתי אותו בהתחלה :( תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך: - גרר

crazysapir

New member
ממ עונה..

מה הסגנון מוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק ומטאל קצת... איזה עוד סגנונות חוץ מהסגנון הזה אתה אוהב לשמוע?שומדבר... איזה אתה לא אוהב?פופ, מזרחית, ודיכאון בעעעע האם החברים שלך אוהבים אותה מוזיקה כמוך?ממ לא כ"כ מה הלהקה האהובה עליך?טוקיו הוטל מי הזמר\ת האהובים עליך?ביל קאוליץ/ מה השיר המועדף עליך?וואי שיהרבה אבל כרגע 4ever או משו כזה... איך אתה מגיב כשאתה שומע אותו פתאום?יההההההה אני מנותקת מהעולם... איך הכרת אותו פעם ראשונה?mtv תמונה של הלהקה/זמר/זמרת המועדפים עליך:

shaharrr53

New member
די כבר../images/Emo46.gif

קנאיתתתתתתתתת. אנחנו שומעים מוזיקה טובה,לא קאנטרי,וגם לא את השיר של הונגריה מהאירוויזיון.

איזה שירים יפים יש לטוקיו הוטל?../images/Emo3.gif

אני לע מכירה אותם .. תכתבי ת'שירים באנגלית שאני יוכלל להוריד

crazysapir

New member
יש לך אייסי מאמי??? תביאי אני ישלח לך...

זה שלי בכל אופן 76956309 גוד די'

just Kaya

New member
נמ. D:

הוו אני אוהבת אותם. D: המ.. יש להם יותר שירים בגרמנית מבאנגלית. אבל בהחט יש גם באנגלית. ^^' פשוט תכתבי באמיול "Tokio Hotel" את תמצאי מלא שירים. D: להקה טובה באמת. 33>

למעלה