בצורה מדהימה על התשובות ועל ההודעות תמיד הם לענין ועם המון תוכן תשמעי אריאלה עליך נאמר " אשת חיל מי ימצא " וגם " רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה" אריאלה אני כל פעם מחדש מתמוגגת מחדש לקרוא את הודעות והתשובות שלך אין יותר מתאימה ממך לנהל את הפורום המעניין הזה . תודה לך
בצורה מדהימה על התשובות ועל ההודעות תמיד הם לענין ועם המון תוכן תשמעי אריאלה עליך נאמר " אשת חיל מי ימצא " וגם " רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה" אריאלה אני כל פעם מחדש מתמוגגת מחדש לקרוא את הודעות והתשובות שלך אין יותר מתאימה ממך לנהל את הפורום המעניין הזה . תודה לך
לפורום, אך אני יכול להעיד מקריאת ההודעות בפורום בשבועיים האחרונים, שאריאלה ואיש הרוח הם אנשים נפלאים, ויש הרבה מה לקנאות מהם, מהרוחניות שלהם, ומאהבת כל אחד ואחד בישראל, יש הרבה מה ללמוד מהם...
לבינתיים שעונה על הסקר הזה לפי הכללים.... אז לא יודעת אם כ"כ לפי הסדר הזה אבל בסה"כ אני נהנית לקרוא את ההודעות של א77 (אע"פ שהוא בן 7 וחצי... הציניות שלו מוצאת חן בעיני... גם של מייקי 770 כי הוא מאד כן... חוץ מזה לביא הוא אדם מאד נחמד לפי התרשמותי וזה באמת אחלה פורום! תודה לאריאלה ולאיש הרוח!!