סקר מעניין

שריקו

New member
סקר מעניין

האם עד כמה שאתם בפורום הנחמד הזה מי הם השולחים הכי מעניין חוץ מארילה ליכתוב בדירוג מי יותר מי פחות

כאן המקום להגיד שאריאלה אשה חכמה

בצורה מדהימה על התשובות ועל ההודעות תמיד הם לענין ועם המון תוכן תשמעי אריאלה עליך נאמר " אשת חיל מי ימצא " וגם " רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה" אריאלה אני כל פעם מחדש מתמוגגת מחדש לקרוא את הודעות והתשובות שלך אין יותר מתאימה ממך לנהל את הפורום המעניין הזה . תודה לך

שיSY

New member
אני מצטרף.

וג"כ בעלה "איש הרוח", ים של חוכמה נשקפת מההודעות שלהם! השקפות נכונות, מי יתן וירבו כמותם בישראל!

כאן המקום להגיד שאריאלה אשה חכמה

בצורה מדהימה על התשובות ועל ההודעות תמיד הם לענין ועם המון תוכן תשמעי אריאלה עליך נאמר " אשת חיל מי ימצא " וגם " רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה" אריאלה אני כל פעם מחדש מתמוגגת מחדש לקרוא את הודעות והתשובות שלך אין יותר מתאימה ממך לנהל את הפורום המעניין הזה . תודה לך

מתנדב

New member
אמנם אני הצטרפתי רק ביום שישי

לפורום, אך אני יכול להעיד מקריאת ההודעות בפורום בשבועיים האחרונים, שאריאלה ואיש הרוח הם אנשים נפלאים, ויש הרבה מה לקנאות מהם, מהרוחניות שלהם, ומאהבת כל אחד ואחד בישראל, יש הרבה מה ללמוד מהם...

סקר לא הוגן

יש אנשים שלא יכולים לכתוב או לקרוא לעיתים תכופות בגלל עבודה\לימוד אבל הם כותבים בצורה מעניינת.

שריקו

New member
אמרתי חוץ מארילה

אני יודע שארילה הכי טובא כאן בפורום אבל מי אחרי

לביא4

New member
בוודאי שאריאלה הכי טובה

וזה בבחינת "אומרים מקצת שבחו של אדם"....

תגידו לי השתגעתם? ../images/Emo46.gif

אתם לא יודעים שמחמאות לאדם הם גם שכר שניתן לאדם? אני את השכר שלי רוצה בעולם הבא ולא פה! מהר לקחת את המחמאות האלה בחזרה

שריקו

New member
זה גם לא הפר

כי לא שדיברנו לא יפה ההפך,ואם היית מוחקת מתי שכותבים יפה אז מה מחקה לנו כשקצת נחרוג מהכללים

מכיוון שאני אחת ממנהלי הפורום

ומנהלי הפורום חייבים להישאר ניטראליים... אני מדלגת על הסקר. איך יצאתי מזה בשלום, אה?

../images/Emo6.gif איש הרוח עובד עכשיו על הקלטת

החדשה שלו, כך שלא נראה לי שהוא יגיב על זה בזמן הקרוב.

דוסית1

New member
נראה לי שאני היחידה ש.....

לבינתיים שעונה על הסקר הזה לפי הכללים.... אז לא יודעת אם כ"כ לפי הסדר הזה אבל בסה"כ אני נהנית לקרוא את ההודעות של א77 (אע"פ שהוא בן 7 וחצי... :) הציניות שלו מוצאת חן בעיני... גם של מייקי 770 כי הוא מאד כן... חוץ מזה לביא הוא אדם מאד נחמד לפי התרשמותי וזה באמת אחלה פורום! תודה לאריאלה ולאיש הרוח!!

למעלה