סקר מספר †666ז

.Metal_F

New member
Oh Well

היהייה זה הולם אם אשאל מה לא היה פוליטקלי קורקט? לצורכי סקרנות בלבד. נ.ב - מזל טוב.

Blessed By Gore

New member
"לא פוליטקלי קורקט"...נו באמת..

ואני לא אגיד מעבר לזה. צריך להיזהר תחת משטר דיקטטורי.

epitaph

New member
האח הגדול עינו פקוחה...

והכי מצחיק הוא שאני לא מחקתי את זה ואפילו הבזווז לא זוכר שהייתה שיחה כזו...

Bodom-child

New member
אני עשיתי את זה

ול blessed by the gore אני חושב שהבהרתי לך באופן אישי מתי מוחקים הודעות, אז תהיי קצת סובלנית כי את לא יודעת מה נמחק.

Blessed By Gore

New member
נכון..הבהרת.

אני לא יודעת.. אבל אני מתארת לעצמי. ההודעה הכילה במקרה את המילה "הומו" או "היפי" ? ימחקו גם לי את ההודעה הזאת כי כתבתי הומו ?

epitaph

New member
את כבר מתחילה לעצבן...

היעוד העיקרי שלך זה לבקר אותנו? אז תסתכלי בהודעת המנהל איפה עושים את זה...נראה לי שכול מה שאת עושה בפורום זה לומר כמה קשה לך תחת ההנהלה שלי,של בודום ושל קארל (וכנראה שיש לך משהו מיוחד נגדי)ובעצם זה הכול,רק לבכות זה מה שאת יודעת. והכי מצחיק זה שאת צוחקת על היפים (זוכרת בצאט?) על כמה שהם רכרוכים ובכיינים אבל כשזה מתאים לך את בדיוק כזו.

Blessed By Gore

New member
דווקא עם הניהול של בודום אני בסדר..

וכן, יש לי משהו מיוחד נגדך... הצורת ניהול שלך מעצבנת אותי. "רק לבכות את יודעת".. אז מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלהתלונן ולקוות שתשנה את הצורה שאתה מנהל את הפורום ?..להתנקש בחייך ולקחת את התפקיד ? ..

epitaph

New member
הצעה שלי...

תתחילי להתנהג כמו בן אדם,זה יעזור.יש לך משהו נגדי?האמת זה לא מזיז לי באצבע הקטנה של הרגל.

a_duck

New member
אמ...

לא נראה לי שהיפים קשורים...פשוט אני חושב שהיא מנסה להגיד את מה שSHAM 69 רצה להגיד...שגם אם יש מילה "הומו" זה לא אומר שצריך למחוק את ההודעה ישר אולי יש בה איזה משמעות חוץ מקללות...ויש כל מני הודעות שלא פוגעות באף אחד אישית והן יותר העברת ביקורת ואתה מוחק אותן...ואתה לא מוחק הודעות כמו "מטאליקה הכי טובים" "מישהו מכיר את מגדאת´???" אבל הודעה כמו "מטאליקה מסריחים" אתה מוחק...למרות שזה אותו עיקרון...

epitaph

New member
1984 ספר גדול

חובה לכול מנהל פורום
.

taya

New member
ממש לא.

חוות החיות אומנם לוקח את בעל זבוב, אבל לא מתקרב ל1984.

בןלי

New member
טוב

א. כנראה שבעניין הגיל דיי צדקתי... ב. אני בטוח שגם מר בחור מהבסיס שלי היה בטוח שזה לא קטע זמני. בכל מקרה אני מקווה בשבילך שתמשיכי לחיות בדרכך המיוחדת ושתעשי רק מה שבראש שלך

a_duck

New member
תראה...

אתה פגשת בן אדם אחד...אני מכיר הרבה אנשים יותר גדולים ממך שעדיין שומעים רוק ומטאל...אפשר לקחת כדוגמא את האנשים שמנגנים בלהקות מטאל שרוב בני 20+ וגם 30+ הם עדיין עושים את המוזיקה כי אוהבים אותה...וגם אח שלי הוא בן 24 והוא שומע מטאל יותר ממה ששמע קודם...פעם הוא שמע רוק כזה NAZARETH BLACK SABBATH וכאלה עכשיו הוא שומע דאת´...ואלקטרוני...אבל זה לא קשור...וככה גם רוב החברים שלו שאני מכיר...ואני מכיר גם כמה כאלה שמתקרבים לגיל 30...יש לי באי סי קיו אחד בן 27 ששומע כל החיים שלו מטאל הבן אדם הזה יכול לפתוח חנות דיסקים שלמה משלו כבר...וזה שהבאת דוגמא של איזה אחד וונבי ששמע מטאל בשביל הפוזה זה לא אומר כלום...

למעלה