סקר-מלווה בנהיגה.

מימוזה21

New member
סקר-מלווה בנהיגה.

אם מי אתם מעדיפים לנהוג בתוקפת הליווי או שהעדפתם לנהוג בתוקפת הליווי עם אמא או אבא? ואני מתכוונת מי פחות קשוח,מי מעיר יותר וכו'...

buda11

New member
עם אף אחד...!

לפי דעתי לא כדי לעלות לרכב עם מלווה.. תוותר על התענוג 3 חודשים

אהמממ......

ומה עושים אם אין לך אוטו משלך ואתה אחרי תקופת הליווי אמור ליסוע רק על האוטו של ההורים...? אני לא חושבת שיש הורה חכם שייתן את האוטו שלו לילד אם הוא לא נסע איתו לראות איך הוא נוהג (במיוחד אחרי ש"אור ירוק" הגיעו והסבירו לו על חשיבות הליווי וכו' וכו')

כמובן שעם אבא../images/Emo13.gif

הוא לא היה מדבר בכלל על הנהיגה (גם לא בפעם הראשונה שעליתי על הרכב) רק כשבאמת היה צריך אז הוא היה נותן לי ביקורת בונה ונותן טיפים וכו'.. אמא הייתה פחדנית.. למרות שגם היא לא הייתה מדברת הרבה היא הייתה כל הזמן פולטת אימות זעקה
תכל'ס לא יודע כולם לוקחים ת'מלווה כזה קשה.. התקופה הזאת לא הפריעה לי כמעט (חוץ מהפעמים שרציתי לצאת עם חברים ולא היה נעים להשאיר ת'מלווה בפגאז' בזמן הבילוי

tamaroush

New member
ברור שאמא

עם אמא אני גם יכולה לדבר על הכל בזמן הנסיעה ועם אבא לא נעים לי כל כך... יאללה עוד חודשיים נגמר המלווה חחח

D T 2

New member
אם מישהו היה נוסע איתי הייתי יודעת.

עוד 3 שבועות נגמר המלווה ואין זמן בשבילי....=/

מימוזה21

New member
אני אישית מעדיפה את אמא.

כי היא יותר נותנת עצות. ועם אבא זה יותר בקטע של הערות...כביש שמותר 90 הוא אומר לי:"עד סוף הליווי את נוסעת כאן 80" מזל שנסעתי איתו רק פעמים ואני יותר נוסעת עם אמא כי רק באוטו שלה מותר לנסוע(היא כבר אומרת "אני צריכה לבקש רשות בשביל לנסוע באוטו") גמר חתימה טובה.

Nicolush

New member
נוסעת הרוב עם אבא הוזה מחרפן

נסעתי פעם עם שכן עולם אחר לגמריי

chiff4

New member
מלווה זה סיוט

לפחות עם אבא שלי שמאוד לחוץ כשהוא לא זה שנוהג ואז הוא לא מפסיק להעיר הערות ולהלחיץ ובעצם כל הנסיעה יש צעקות הדדיות אחד על השני
אבל עוד יומיים זה נגמר - כי ביום שלישי נגמר לי המלווה. והאמת שנסעתי בלי מלווה פעם אחת כשהוצאתי את האוטו מהחניה ועד ליציאה מהחניה איזה 30 מ' נסעתי בלי שהוא יהיה באוטו כי הוא חיכה לי מחוץ לחניון והשקט של הלבד באוטו בעשרים שניות האלה היה אחד הדברים היותר נעימים שהרגשתי מאז קבלת הרישיון חחח

almogas

New member
לי עדין אין מלווה אבל בקרוב יהיה

ולאמא שלי אין רישיון.. אז אני ישנה את הסקר.. אם מי אני רוצה לנהוג עם אחי או אבא שלי.. ולא אכפת לי.. אבא שלי יהיה יותר סבלני אבל אחי יתן יותר לנהוג..

Taam YutvatA

New member
עם אבא../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

כי לאמא אין רישיון
ולאחי אין עוד 24

Hadas 87

New member
שני ההורים שלי כ"כ לחוצים!

ברמות מזעזעות פשוט!!!! אז ממש שאלה קשה מי עדיף.. אני מניחה שאמא יותר בסדר קצת. פחות מתחרפנת חח אבא שלי פשוט לא נורמלי. אסור לו להיות מלווה. חח בנסיעה הראשונה שלי באיילון דרום הוא מתחיל לצרוח עליי "תעלי ל80 תעלי ל80!!! את מפריעה לתנועה!!!" ואני כולי בהיסטריה, פעם ראשונה שאני נוגעת בדוושה של אוטו שלא של המורה שלי ועוד אוטומטי שהכל שם שונה!

Nicolush

New member
חחחח מה אמרתי לך דסי חחח

אבא לא פחות טוב גם לי מחרפן כל הזמן את הולכת לנשק את המדרכות עוד מעט ע0ם לא תאיטי

Hadas 87

New member
איזה? אצלי הבעיה שאני איטית מדי! חח

בפעם הראשונה שנהגתי על האוטו של אבא שלי כבר הם לקחו אותי לאיילון דרום! חחח נו מה זה מפחייידדד. ועוד היו לי סנדלי פלטפורמות, בקושי הרגשתי את הדוושות! היה שיא המפחיד! אז מן הסתם נסעתי בהתחלה באיילון "קצת" לאט חחח ככה 60 קמ"ש. אבא שלי עוד שניה לחץ על הגז בעצמו! חחחחח

wil

New member
אז אבא שלך די טמבל

בגלל ש: (1) הרשה לך לנהוג בנעליים שלא מאפשרות שליטה מלאה ברכב. (2) זרק אותך למים העמוקים בנסיעה הראשונה. נסיעות ראשונות צריכות להיות בתנאים קלים, כלומר סיבוב בשכונה באור יום בשעות שאין לחץ. אחרי כמה נסיעות כאלו רגועות אפשר להעלות את הרף בהדרגה ולנסוע לכבישים יותר ראשיים, לכבישים מהירים, ובסוף המבחן האולטימטיבי להיכנס לבלגן של דרום ת"א בשעות הלחץ של אחרי הצהריים, ביום חמישי אם רוצים ממש ללכת עד הסוף

Hadas 87

New member
?!?

1. אל תדבר ככה על אבא שלי. מיותר לומר אבל אני אומר בכל זאת.. חח 2. זה היה צירוף של הנסיבות. לא תכננו לנסוע ישר באיילון, היינו באזור הבורסה כי אכלנו שם והיה שם מגרש אז תכננסו לנסוע קצת שם כדי להרגיש את האוטו.. אבל הרמזור שם לא עבד חחח אז לא היתה לנו ברירה אלא לנסוע למקום אחר והאופציה היחידה היתה להכנס לנתיבי איילון. ואבא שלי לא ממש הבין שזה קשה לנהוג עם פלטפורמות.. מה הוא מבין בסנדלי נשים? בשבילו נעליים זה נעליים. גם זה לא שיצאנו מהבית ובחרנו לאן לנסוע. היינו במקום כלשהוא שהיינו צריכים לחזור ממנו הביתה.

BananaOdium

New member
הדבר הזה הוא סובייקטיבי לחלוטין!

אבא שלי לדוגמא הוא יותר לחוץ מאמא שלי, אז בקטע של נהיגה עם מלווה העדפתי לנהוג עם אמא. כמובן שבתקופת הליווי לא ויתרתי על התענוג של להפסיק 3 חודשים כי הייתי שוכח את הנהיגה.(לא יודע איך זה אוטומט אבל לאבא שלי יש אוטו הילוכים).

למעלה