סקר : מכוניות...

סקר : מכוניות...

מהי המכונית האהובה שלכם? למה בא לי לשאול? כי פשוטנדמה לי שכל רכב שני ברחוב הוא מאזדה, ואני חייבת לשאול ...

rubber duck

New member
מה לעשות שיש לי סריטה רצינית

פיג'ו או סיטרואן זה הרכב בו אני נוהג כבר מעל 15 שנים מאזדה היא בבחינת מוקצה מחמת מיאוס לא מבין מה הישראלים מוצאים ברכב הזה חוצמלהיות עדר גם טויוטה היא בעיני בעיקר שם דווקא סובארו עשו בשנים האחרונות צעדים גדולים לכיוון רכב מהנה להנגיה ופיג'ו / סיטרואן תמיד עשו את זה , גם פורד עושים רכבים שבאופן כללי פונים אלא הנהנג למרות ששיתוף הפעולה עם מאזדה ( בעלות משותפת ) קצת פגע בנושא שרון

אני אוהבת ניגודים

מכוניות קטנות (פז'ו 205, פיאט פונטו והיום אני עם סיריון קטנטנה) או שאני חולמת על הענקיות (המונית עם 10 המקומות זה החלום שלי
)

HayaBee

New member
ולי יש סוזוקי בלנו אהובה כבר כמעט 10 שנים

נכנסת למוסך לטיפול 10K בלבד. (וכמובן מה שנדרש בגלל בלאי סביר) לטסט נכנסת ויוצאת בלי שום בעיה, כך מדי שנה בשנה....אחלה אוטו, ממש מומלץ. לא יקר ומשובח.

moses19

New member
מכוניות

אני נוהג היום על רנו ולא מחליף את האירופאיות. אין על פיגו סיטרואן, רנו, פולקסוואגן וסקודה (הבא בתור אוקטביה) על הכביש רואים את תופעת העדר במלוא הדרה, מאזה ועוד מאזדה ולקינוח טויוטה אין על האירופאיות

אני אוהבת מאוד הונדה

ובמיוחד את ההונדה אקורד שלי... אבל באמת נראה שכל רכב שני זו מזדה 3...

מכוניות../images/Emo160.gif

התלבטתי אם לשים
בכותרת,
זה לא רע
וברצינות, כי כולם רציניים כאן.. הרכב שאני החלטתי שאני אוהבתה-
הוא טיוטא קורולה... למרות שיש לי רנו מגאן שבקרוב תמכר , וכן, לכולםםםםםםםם יש מאזדה ...לא יודעת למה . ועל איזה רכב נוהגים בני משפחתך ?

ואני לא מוותרת על הקורולה שלי - השלישית

במספר, אבל חולמת שהיא תהפוך ללאנדקרוזר...

זדשב

New member
כל עוד יש לו ארבע גלגלים,מיזוג,רדיו

וזה נוסע
מה'כפת לי איזה דגם/חברה זה

noa555555

New member
יש לי קאיה ספורטאז' שזה הג'יפ שלהם,

שלי בגרסה ישנה מימי תרפפו מלפני 12 שנה, אבל אני מתה עליו-עליה. התרגלתי לשבת קצת יותר גבוה מהאחרים בכביש וקשה לי לנהוג כיום על מכונית נמוכה יותר בגלל שדה הראייה שהתרגלתי אליו. גבוה זו הרגשה טובה מאוד על הכביש. לכן אני נצמדת אליה למרות שהיא כבר מתחילה לקרטע פה ושם. כלומר, היא תקינה לחלוטין, אבל זו לא ההרגשה של אוטו חדש, ללא ספק מרגישים את הגיל שלה, למרות תקינותה המכנית בינתיים. אז אני בעד הג'יפונים, אפילו אם הם לא חדשים.

פורד פוקוס אבל לקראת החלפה

אני רוצה לעבור לרכב קטן יותר מאוד מאוד אוהבת את הפוקוס זה הרכב שהחזקתי הכי הרבה זמן והוא רכב מעולה

למעלה