סקר!!! מי השחקן....?

B i g B e n

New member
סקר!!! מי השחקן....?

מי השחקן הטוב ביותר שיצא מהמדים הירוקים לאירופה? (הכוונה היא למי הישראלי הטוב באירופה אבל הם כולם ירוקים) אני לפחות בוחר ב....(ראו תמונה)

אמממ

יעקובו רישמית עוד לא יצא לדרבי אבל בינואר הוא יצא
לדעתי הוא השחקן הכי טוב שעזב (יעזוב) את מכבי חיפה
למרות שגם רביבו מעולה אבל לצערי רביבו היום הוא לא מה שהוא היה פעם

רמי ורד

New member
כנראה שזה רוני רוזנטל

למרות ההתלבטות בינו לבין ברקוביץ עצם העובדה שרוזנטל שיחק בליברפול ולקח אליפות נותנת לו יתרון קל על ברקוביץ

שאלה קשה, מאוד...../images/Emo153.gif

הייתי אומר וואליד באדיר, אבל הוא עבר לווימבלדון מהפועל פ"ת... טוב, לא הייתי אומר וואליד באדיר, אבל זה לא אומר שהוא לא שחקן ענק! וגם רוזנטל ורביבו שחקנים גדולים, בזמנם, אבל עליי להסכים... ברקוביץ´ הוא האיש! אגב, ראיתי את הארגנטינאי החדש, גיירמו ישראלביץ´, איזה תותח! חשקן ענק, אני אומר שהוא עוד יעשה שמות בליגה הישראלית... ירוק עולה!

nikeman

New member
לדעתי זה גם ברקוביץ´

למרות שכבן אדם הוא לא משהו אבל הוא שחקן ענק ורק אחד יכול להיות יותר טוב.... יוסי כמובן..

B i g B e n

New member
לא רק שאייל הכי טוב...

הוא משאיר את כולם כ"כ רחוק מאחור... רק חבל שהוא בן אדם חרא. אני לפחות שרוף עליו ונסעתי 3 פעמים לראות אותו משחק ברחבי אנגליה. הוא צריך לפרוץ קדימה השנה בואו נחזיק לו אצבעות גם בסיטי וגם בקדם אליפות אירופה עם הנבחרת.

shpitz777

New member
לא זה לא אייל...

לפי דעתי השחקן הכי טוב שיצא עד עכשיו לאירופה זה רביבו... וגם לפי דעתי... הוא השחקן הישראלי הכי טוב בעולם...(כאילו שיש כל כך הרבה)... אבל... היה עוד אחד אם זכור לכם.. וזהוא רוני רוזנטל... יאללללה מכבי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא קשור)...

the predator

New member
תשובה לסקר

ברקוביץ´ בלי ספק בכלל ולכל אלה שאומרים שהוא בן אדם חרא אני רוצה להגיד משהו: זה שהוא שחצן ושוויצר לא עושה אותו חרא, כי אף אחד לא מושלם אבל אם כבר מחפשים חסרונות אז שימו לב לרביבו שעושה לנו טובה שהוא משחק בנבחרת. לפחות ברקוביץ´ נותן את הנשמה לנבחרת ולא מחכה שיביאו את גרנט במקום נילסן כדי לחזור לשחק בנבחרת ודרך אגב, מישהו יכול להסביר לי למה נתנו לרביבו להיות הקפטן?????????

B i g B e n

New member
הוא תותח אייל הוא 100% כדורגל...

זה באמת לא נכון להגיד שהוא חרא אבל יש לו פשוט מן בעיה שהוא לא רואה ממטר בואו נגיד שפוליטיקאי הוא ממש לא, כשראיתי אותו באנגליה יצא לי לראות איך שהוא לא ממש מתחבב על הסובבים אותו, קשה להסתובב עם בן אדם שיורק לך ת´אמת כל היום בפנים ועוד בציניות שאין כמוהה אני מבין את הבריטים כזה גמד בא ועושה פוזות.... אבל בשבילי הוא היה, ויהיה, המוסר, הקוסם, האיש עם העיינים בגב והשחקן הטוב ביותר שגידלה ארצנו הגאה והירוקה. נ.ב רביבו(שגם אותו אני אוהב) סוליסט, דריבליסט, ולא, בונה משחק. הוא בעל שליטה בכדור ולא מעבר לכך, כמוהו יש רבים וטובים ממנו כמו אייל יש אותו עצמו את לאודרופ את זוניניו ועוד מעט מאוד דומים היכולת הזאת של בנית משחק מאוד נדירה.

למעלה