רצינו להגיד לך שאת צודקת באלף אחוז ואם היית קוראת את מה שרשמנו היית אומרת שגם אנחנו צודקות. סך הכול יש לנו נושא משותף שהוא כזה יפה וחתיך ובונבון ו... הבנתם לבד נכון?
כולם בכלל לא משהו... אולי איתן? אולי ג´ף מהעונה שניה? את קולבי בכל אופן לא אהבתי מבחינת האופי, ולכן קשה לי לראות אותו כחתיך... זה משפיע עלי! לא יודעת. צדקת - אין ממש בנים חתיכים בהשרדות!
תחרות קשה הייתה בין אמבר לג´רי לקים (נראה לי שככה קוראים לה, אני מתכוון לבלונדה מהקולג´ מהעונה הנוכחית), במיוחד לאור צילומי עירום שג´רי נתנה לפלייבוי שהגיעו אלי במייל. אבל אמבר לוקחת, העיניים, הגוף, התחת, שווה בהחלט
בבנים גרג היה הכי חתיך!!!!!!!!1 ואחריו קלרנס!! וגם קולבי היה די שווה ואיתן הכי חמוד!!הליפה שלו נורא יפה ובעדיה הוא סתם ייראה מכוער.. הליפה לנצח!!! וובנות קולין הייתה הכי חמודה והכי שווה!
נכון!!!!! הוא גם נורא חמוד ומתוק... ובינתיים הוא משחק משחק די ישר..... חוץ אולי מהקטע של קלרנס...... אני נורא בעדו... אני מקווה שהוא יזכה (אני לא יודעת מי זכה אז לא לגלות לי..!!)
וגם את קים הצעירה מהעונה הנוכחית (וגם קלי די בסדר). בכל אופן - אני חושבת שהבחירה הראשונה שלי תהיה אליזבת המתוקה מהעונה השניה, וכמקום שני, לא רחוק ממנה, אמבר של אותה עונה!
שווה היא כזאת סקסית אבל קצת בישנית גרי דווקא נראת אחת שמחפשת משהו ככה חזק לא פלא שנדבקה לתחת של קולבי (או לצד הקדמי שלו) אבל ברצינות אמבר הייתה פצצה רק בלי בטחון עצמי העונה יש לנו את זאת הבלונדינית שעפה מי שראה את הסרט של המבחן קבלה יודע על מה אני מדבר היא נסעה על אופנים בלי כלום למעלה רק טישטוש ואני בכלל שרוף על בלונדיניות כי רק להן יש דגדגן ורוד ולא כזה חום מגעיל