סקר- מי בעד

• פותח הנושא נט5
  • פורסם בתאריך

נט5

New member
סקר- מי בעד

1. דין אחד לכל ילד, ולכל אם, ולכל אב, ולכל עניין של משמורת. ממשלת ישראל תסמיך את שר המשפטים למנות ועדה מקצועית שהמלצותיה יתקבלו בחקיקה בכנסת. לא עוד טריקים, ושטיקים, וקומבינות, ומלחמות, וסחטנות, בלה- בלה- בלה. לא עוד אפליה בין עשיר לעני, ובין יהודי למי שאינו יהודי. ועדה מיוחדת שליד המוסד לביטוח לאומי תוסמך לטפל בחריגים ובמצבים יוצאי דופן. ערעורים על החלטת הועדה המיוחדת שליד המוסד לביטוח לאומי ידונו בבית משפט למשפחה. 2. דין אחד לכל ילד (ולכל אם), ולכל אב, ולכל עניין של מזונות ילדים. ממשלת ישראל תסמיך את שר המשפטים למנות ועדה מקצועית שהמלצותיה יתקבלו בחקיקה בכנסת. לא עוד טריקים, ושטיקים, וקומבינות, ומלחמות, וסחטנות, וסירובי גט, בלה- בלה- בלה. נקודת מוצא עקרונית תהיה שילד להורים עשירים לא זקוק ליותר אוכל ו/או יותר מקלחת מילד להורים עניים, וכן ילד להורים יהודים, בהשוואה לילד לא יהודי. לא עוד אפליה מכל סוג שהוא. ועדה מיוחדת שליד המוסד לביטוח לאומי תוסמך לטפל בחריגים ובמצבים יוצאי דופן. ערעורים על החלטת הועדה המיוחדת שליד המוסד לביטוח לאומי ידונו בבית משפט למשפחה. 3. הוצאות משפטיות של הורים וכן הוצאות נלוות, בדרך כלל מגיעות לכמאה אלף שקלים, ולילדים אשר בשמם נלחמים אין שום תועלת מאותם כספים. במקום זאת יחוייבו ההורים להפקיד סכום מיוחס בחשבונות בנקים על שם הילדים למימון הוצאות לימודיהם בתיכון ובאוניברסיטה.

אני בעד

רק נט סעיף 5 לא יקויים לעולם כי המדינה מרוויחה כ30% מס הכנסה על עו"ד

נט5

New member
אני מסכים

עשרת אלפי זוגות שמתגרשים מידי שנה מספקים פרנסה לעשרים אלף עורכי דין. שכר טרחה בגין תיק ממוצע מגיע לכדי חמישים אלף שקלים, שהם פחות או יותר כמשכורתם השנתית הממוצעת, נטו, של רוב המתגרשים בישראל. מן המפורסמות הוא שמערכת הצדק בישראל מזינה ומזנה את עצמה מעסקי אויר, ומשום כלום. תעשיית הגירושין במדינת ישראל מגלגלת על פי הערכה זהירה, כשלושה מליארד שקל מידי שנה, ועל פי הערכות אחרות- כחמישה מליארד שקל מידי שנה, ואין פוצה פה ומצפצף. עורכי הדין לבדם מגלגלים כמליארד שקל מידי שנה, ואיפה השופטים, ומערכת בתי המשפט, ופקידות סעד, ופסיכולוגים, ומומחים ממומחים שונים, כעולה ממשוגותיהם של בעלי הדין הניצים. ואני שואג וצורח, למה לאלף ולמיליון עזאזל, למה!!! מי צריך את כל אלו, ולמה לא להחיל דין אחיד ושווה לכולם, וחמשה עובדי מדינה ולא יותר, יניעו את כל המערכת. ואם עורכי דין לא יהיו בעלי ענין, אז שלושה עובדי מדינה יספיקו. כן! שם המשחק הוא פתרונות תעסוקתיים לאלפי בטלנים, ופרזיטים, ואוכלי חינם, ועל הדרך המדינה גובה מהם בין 30 אחוז ל- 40 אחוז מס. בושה וחרפה.

נט5 אני יכול לשאול אותך שאלה בציניות

אים בישראל יש היום כ10% אבטלה הרי מה שאני מציע עם שלום בית ואתה שלא לפרנס את העו"דים העו"סים המכוני איבחון למסוגלות הורית , הבקשות לבתי המשפט /הרבניים תיווצר אבטלה עוד כ3 אחוז ומס הכנסה לא ירוויח!!!!!!!!! אז מה יעשו כול האנשים האלו אם יהיה טוב לזוגות ו/או לחילופין גירושין שמסתיימים בהגינות ובלי צווי הרחקה ואלימות בין בני זוג אז יהיה צורך בפחות שוטרים וכן השב"ס שכ50% זה אלימות במשפחה ונגזרותיה השונים גם להם לא תהיה פרנסה אתה רואה למה צריך רוע בעולם !!!!!111 רוע = הרבה כסף

נט5

New member
מוטי פלדמן

כמדומני סיפרתי כאן על אשה שהתגרשה ותוך כך ניהלה קרב איתנים על משמורת ומזונות, וכצפוי היא ניצחה במלחמה. רצה הגורל וכעבור 20 שנים התגרשו שני בניה שבשמם היא נלחמה, ומכל מקום היא מצאה עצמה מזדהה עם הצד השני של המתרס. מספר הגרושים והפרודים בישראל עומד על כמאתיים וחמישים אלף, ולכל גבר העונה להגדרה זו יש לפחות אחות אחת ואמא אחת שתומכות בו, פירושו של דבר שמספר הנשים המזדהות עם גברים הוא לפחות פי שניים ממספר הגברים הנדרסים ברגל גסה. פמיניסטיות מובהקות מודות בגלוי שהן נקרעות בין סולידריות מגדרית פוליטית לבין סולידריות משפחתית אנושית. לא זו אף זו, מנכ"לית משפחה חדשה הגברת אירית רוזנבלום, למותר לציין שאינה חשודה בשוביניזם ובקנאות דתית, ומכל מקום היא מודה בגילוי לב נדיר שנשים בתביעתן לזכויות יתר בסוגיית משפחה יורות לעצמן ברגליים, משום שעל ידי כך הן נתפסות בחברה כשייכות באופן טיבעי לאזור המטבח וחדר המיטות. בתקופות קדומות, עת נחקקו דיני משפחה, תוחלת חיים ממוצעת של נשים הייתה כשישים שנים, ושלושים וחמש שנים מתוכן היו נטו גידול ילדים, בהשוואה להיום כאשר תוחלת החיים היא כשמונים וחמש שנים ומתוכן שנתיים לגידול ילדים. בצדק טוענות נשים בנות זמננו שאין שום הבדל מהותי בינן לבין גברים. אז ככה, יקח שנה, או שנתיים, או שלוש, ומדינת ישראל תדחק הצדה מקהילית העמים אם תמשיך בזלזולה הבוטה וגס הרוח בזכויות בסיסיות של בני אדם ממין זכר.

תשמע רק שאת האנשים מעניין רק כסף

תראה ברגע שמדובר גם בכסף שהמדינה מרוויחה וההחלכות מפרנסות אנשים שמתפרנסים לא רע אז לצערינו המאבחנים ימשיכו להרוויח עו"ד ימשיכו להרוויח , פסיכולוגים, דור נוסף של סוהרים , לצערינו כמי שקורא ורואה את הנתונים רק הגרושים פונים לעזרה ובשביל סקס טוב במדינה רציתי לצטט ביטוי רק שלא אתפס כגס אבל כש" פיפס לא יושב הראש לא חושב הכיס מתרוקן והבית מתמשכן " הבנת בשביל סקס טוב עים אישה גם אם היא שטן גבר לא ידרוש חתימה על חוזה

Jen74

New member
אני התגרשתי בלי לשלם ולו שקל אחד לעו"ד

ניגשתי לבית הדין הרבני, הגשתי בקשה עם הסכם גירושים חתום על ידי ועל ידי בעלי לשעבר שאז עוד היה בעלי בנפרד. שילמתי את מחצית האגרה של קרוב ל- 300 שקלים. בתום שנה שבה גם נעשה תסקיר פקידת סעד ונערכו שניים או שלושה דיונים קיבלתי את תעודת הגירושין שלי לאחר שהמחצית השנייה של האגרה שולמה על ידי בעלי לשעבר וכל אחד מאיתנו הוסיף כמאתיים עשרים שקלים עברו תעודת הגירושין עם "מעשה בית דין" ובזה נסתיים לו הסיפור. הלוואי שכל מקרי הגירושים היו מסתיימים כך.

הכול הולך חלק, אז למה פקידת סעד?

למה צריך תסקיר פקידת סעד? ככה נכנסים לפרטיות של המשפחה? או אולי היו בעיות ש"הצדיקו" זאת?

Jen74

New member
למי שלא יודע/ת יש כמה תפקידי פקידת סעד

יש פקידת סעד לחוק הנוער, פקידת סעד לסדרי גיטין (לא זוכרת את הניסוח המדוייק) ויש עוד איזה סוג. במקרה של הגירושים אב בית הדין דרש תסקיר של פקידת סעד לסדרי גיטין מאחר והסכמנו שהילדות יישארו במשמורת של האב. מדובר בארבע בנות שהקטנה שבהן הייתה אז בת ארבע. אני הסכמתי למשמורת של האב כאשר בפועל אני כל הזמן הייתי בסביבה והמשמורת היתה כמעט משותפת. אבל מאחר ועל הכתב העלינו הסכמה מוזרה שכזאת שהילדות הולכות עם אבא, הם ביקשו תסקיר של פקידת סעד. לצערי, נפלנו בזמנו על שביתת עובדי הרווחה שנמשכה חודשים רבים ורק כשנסתיימה השביתה פקידת הסעד "הכניסה להילוך גבוה" ותוך חודש ימים היה תסקיר וגט ביד.

למעלה