סקר-מים

שלגיה ו7

New member
סקר-מים

איזה מים אתם שותים? התקנתם פילטרים בבית? מים מינרלים? לנו יש מתקן של נביעות. אנחנו שותים ומבשלים רק ממים מינרלים. כמובן העלויות בהתאם. יוצא לנו לשלם בערך 200 ש"ח כל חודש. אני שוקלת להתתקין פילטרים ,או לקנות/להשכיר "תמי בר". אשמח להמצלות.

Boogi25

New member
לא כדאי מתקן של נביעות

הוא יקר יותר מהבקבוקים עצמם, כדאי לך להזמין בקבוקים, ואם קשה לך לסחוב אז את יכולה להזמין באינטרנט או משהו כזה. אנחנו שותים רק מים מינרלים אבל מבשלים במים מהברז. פילטרים לא כדאי כי כבר אחרי השימוש הראשוני הם מתלכלכים ואת שותה מים מלוכלכים, וכל העניין עם האוסמוזה ההפוכה זה שטויות ופשוט עובדים על אנשים בעיניים. בהצלחה.

33נמי

New member
מי עדן

אנחנו שותים מי עדן (135 שקל לחודש- 3 כדים גדולים) בשביל הבריאות והנוחות
מבשלים עם מי ברז. היה לנו פעם מסנן של תמי 4. לא אהבתי. היה המון ליכלוך ואבן למרות שהחלפנו בעדיקות את המסנן. בקיצור אם יש לך ילדים קטנים אני ממליצה על המתקן של מי עדן או נביעות. נותן להם עצמאות -הבנות שלי שותות הרבה מים (במקום כל הממותקים למינהם)

D u k a s

New member
נביעות כי

89 ש"ח לחודש כולל 2 כדים. כל כד נוסף 25 ש"ח. לא כולל המתנות שקיבלנו בהתחלה.

אמץ

New member
פילטר בצינור הראשי

יש לנו פילטר בקו הראשי ליד השעון של הדירה. מחליפים אותו לבד כל חצי שנה, 100 ומשהו שקלים. ההתקנה הראשונית עלתה קצת, לא זוכר (היה מבצע של חבר). זה מסנן את כל המים בבית ולכן אין צורך בסינון נוסף. אומרים שזה מוריד קצת את הלחץ, אבל אנחנו לא מרגישים. המים נקיים, טעימים ואין בכלל אבן בקומקום (כבר כמעט 6 שנים). אני מניח שזה גם שומר לי גם על המדיח ומכונת הכביסה.

seegall

New member
גם לנו יש פילטר כזה

ובנוסף - מקרר עם ברז מים ומתקן לקוביות קרח שמעודד את הבנות לשתות מים ללא הפסקה...

genico

New member
פילטרים בריטה

פילטר אחד 30 ש"ח מספיק לחודש או 100 ליטר מים טובים

מים מהברז...

המים במודיעין באיכות מעולה. מסיבות בריאותיות מומלץ להשקות ילדים במי ברז (פלואור וחיזוק המערכת החיסונית. וזה לא בציניות).

מקוםבלב

New member
מים

המים במודיעין הם בין המים הכי מגעילים שיצא לי לשתות בשנים האחרונות. כמות האבנית היא פשוט בלתי נסבלת. כל שבוע מצטברת אבנית בכמות רצינית בקומקום. מלבד זה יש למים ריח וטעם פשוט מגעיל. אנחנו שותים רק מים מינרלים של עין גדי.באופן אישי נביעות לא טעים לנו.

כבר המון שנים, תמי 4, ברז ליד הברז

הרגיל בכיור המטבח. מצויין. פעם בכמה חודשים אני מקבלת פילטר ועוד משהו להחלפה. מחליפה בצ'יק ואין בעיות.

mobzy

New member
שימו ../images/Emo23.gif למחירי פילטרים להחלפה

שמתי לב שהם הקפיצו מחירי פילטרים שהם שולחים כל חצי שנה. במקביל הם אוהבים "לשכוח" לצרף חשבונית מפורטת לכל משלוח. + הוסיפו תשלום שנתי קבוע. שמעתי שניתן לרכוש פילטרים תואמים בחנויות עצמאיות בהנחה ניכרת. האם יש למישהו נסיון?

תמי 4

אחרי המון שנים עם מי עדן ועם 6 גלונים כל חודש, עברנו לתמי 4 יוצא יותר חסכוני.במיוחד שיש ילדים בבית הנכדים שלי שהם מגיעים אלינו הם כל היום שותים מהתמי 4 כי המים קרים, לקטנים אני תמיד חותכת עם טיפה חמים.

אליזבט3

New member
לנו יש מתקן שנקרא Pi-Mag

המתקן, שמיוצר ע"י חברת ניקן, מסנן ע"י מסנן פחם ועוד מסנן מיקרוני, יש בו מערכת שמוסיפה את המינרלים הדרושים למים, מערכת שמוחקת את ה"זיכרון" של המים מזיהום האויר והקרקע (עיינו ערך הומאופטיה לגבי הזיכרון של המים), מנטרלת את הכלור, מוסיפה עוד כמה רכיבים חיוניים וגם יוני כסף נגד בקטריות. יחסית לצריכת מים מינרליים בבקבוקים המערכת חסכונית מאוד! מהמערכת הזאת אנחנו שותים, מבשלים, משקים את העציצים והכל. יש לנו מערכות ניידות כאלה בבקבוקים אישיים: ממלאים מי ברז ושותים מים מינרליים באיכות הכי טובה! ותארו לעצמכם מה עוד ? - יש לנו פילטרים של המערכת למקלחת - כדי שלא נתקלח במים שאנחנו לא רוצים לשתות! בעזרת קפסולה של ויטמין C המערכת מנטרלת 95% מהכלור! אשמח לתת פרטים מסחריים במסרים.

mic1511

New member
מתקן מי עדן כבר 8 שנים ../images/Emo45.gif

הם עושים עלינו קופון חבל על הזמן, בין חמישה לשישה כדים בחודש. מרוצים מאד, בעיקר מהשירות פחות מהעלות אבל אין מה לעשות, כשהגענו למודיעין סבלנו בבית בלי סוף משלשולים עד שהבנו שזה מהמים ואז הזמנו את המתקן של מי עדן. אז נכון עלות לא נמוכה אבל שווה.

BenjiMan

New member
מים....

מיכל פלוס פילטרים מתחת לכיור...המים יוצאים נקיים וצלולים...פעם בשנה מחליפים מסננים...את החול שהצטבר בהם אנחנו מעבירים לגני הילדים... עלות שנתית של כ 400 ש"ח...שווה כל מחיר... ב.

אמץ

New member
צריך לזכור שבכל בית חדש

יש ריח לוואי במים, בגלל החומרים שנמצאים בצנרת החדשה (יש ריח כמו של דלק). זה לא אמור להיות מסוכן, אבל לא נעים ועובר אחרי כמה חודשים תלוי ברמת השימוש במים.

למעלה