סקר מיושן

La Gamba

New member
סקר מיושן

הנה הצעה לסקר חדש: מהו מאזן הכוחות בינך לבין מי שאת/ה מדריך/ה איתו? 1) אני מדריך/ה לבד. 2) פחות או יותר שווים, מחלקים את זה. 3) הוא/היא עושה הכל 4) אני עושה הכל. 5) פעם אני מדריך/ה פעם היא/הוא מדריך/ה. 6) אני מכין/ה פעולות, היא/הוא מבצעת אותם. 7) היא/הוא מכין/ה פעולות, אני מבצע/ת אותם. 8) ? 9) ? 10)?

עוד שאלות

8. האם אתה מרוצה מההדרכה והקבוצה שלך? 9. מה אתה הכי אוהב\שונא בהדרכה? 10. למה בחרת להדריך?

SpiritCrusher

New member
ככה..

לא זוכר את כל השאלות ואין לי כוח לבדוק (אחרי 5 שעות של להתכונן למבחן בהיסטוריה..) אבל בערך: אני מדריך בצוות של 3 מדריכים וראשג"דית, כאשר אנחנו כותבים את הפעולות ביחד, אבל כל אחד מדריך לבד... לגבי המצב של הקבוצה שלי - די בסדר.. למרות שאני די בלחץ בגלל שעוד מעט הדף ציונים (לא תעודה) הראשון מגיע ואם זה יהיה נורא כמו שאני חושב שזה, אז אני מפסיק את ההדרכה...

ככה:

אני מדריך עם עוד מישי. אבל היא בקושי עושה משו... אני פרקטיקלי מדריך לבד. אפילו שעכשיו יש כל מיני שינויים בשכבת גיל שאני מדריך ויש להם פעולות משותפות אז יוצא שאני לא מדריך כל כך עם השותפה המקורית שלי תודה לאל. 8. אני לא ממש מרוצה מההדרכה (למרות שבזמן האחרון יותר ויותר מבסוט) והקבוצה שלי חרא של קבוצה. 9. הכי אני שונא את החניכים שלי, ואת זה שאני מסיים ללמוד בארבע וצריך להיות במרכז נוער כבר בחמש, והבצפר שלי רחוק מהבית. אני אוהב את זה שזו תנועת נוער. 10. בחרתי כי זה נשמע לי סבבה קורס מד"צים...

גם אני רוצה להגיב!!

1. אני מדריכה עם עוד מישהי 2.אני מדריכה איתה אבל לבד. הרעיונות שלה סתומים (הם מעולים אבל היא קודם פוסלת את הרעיון שלי, שיותר מדבר אל הקבוצה מאשר הרעיון שלה.) 3.ואני מרגישה שאני עושה הכל כי הוא נוטה לשכוח ויותר להגיד: "אנחנו צריכים X" אבל היא אף פעם לא לוקחת יוזמה ועושה את ה X וגם אתמול היתה לנו ישיבה עם הקומונצית בגלל כמה בעיות שהתעוררו בקבוצה ולא רק שהיא לא זכרה אותה, אלא שגם לא היה שום דבר לומר!! 4. ברוב הפעולות אנחנו מדריכות ביחד למעט הפעולות שאנחנו לא יכולות להגיד באותו היום. 5.אני מכינה את הפעולה ברוב המקרים (מעתיקה מהמערך) ושתינו מבצעות בערך שווה. 8. לא, אני לא מרוצה מההדרכה ומהקבוצה שלי בגלל שאנחנו לא מכינות צ´ופרים ולא מתכוננת לפעולות כמו שצריך, לא משנות את המטודות כדי להתאים אותן לקבוצה ואנחנו גם לא מגיסות מספיק. 9. שונאת: את זאתי שמדריכה איתי ואת אחת מהחניכות שלי אוהבת: זה ישמע מאוד פלצני אני אוהבת לדעת שאני תורמת ועושה משהו לקהילה. 10. ת´אמת, בשביל לנסות להדריך וגם בשביל המחויבות אישית. אני יודעת שמישהו כאן אמר מזמן שמי שעושה את זה למחויבות אישית לא משקיע, אבל אני משקיעה המון ובאמת איכפת לי. ועוד קצת פלצנות זה שאני רוצה לשנות משהו בחברה...

למעלה