סקר מיוחד לשבת

אהובה.א

New member
סקר מיוחד לשבת

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? שבת שלום לכולם

roychu

New member
תשובות

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. ראש השנה, האירוע הראשון שלי מאז שעברתי לקיבוץ. 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? כן, זה נתן לי את הרושם של קיבוץ שיתופי מאוד מלוכד ומגובש, שהוכח כנכון בהמשך. 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. לא. ואני וחבר החלטנו לא לנעול גם כשעוברים לגור לבד. הקיבוץ בנוי על מערכת של אמון, בין השאר, לדעתי. 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? מתנדבים לא, ובקושי יש פה עבודה זרה. 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? לא יודע, כשבאתי היו פה איזה שלושה סינים, זה הכל.
6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? לא בקיא כל כך. סביר להניח שכן, כמו בכל קיבוץ. (כמו הקודם שגרתי בו) את הכביסה המלוכלת מכבסים בבית.

MsUnderstood

New member
גמני עונה!

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים.
אירוע שאני הכי זוכרת?חג המשק 70 ליגור+יום הילד אבל יש עוד המון! 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל?
גרם לי להתגעגע לזה שאני לא ילדה ולזה שכבר לא עושים את זה וזה הכי גרם לי לרצות חולצה מהיום הזה!!!שאני מחפשת כבר שנים ולא מוצאת 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק.
יאפ,יש גנבים וזה 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ?|משאל|אין פה,וזה לא היה משפיע עלי.. 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק?
ושוב,אין פה.. 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ?
בואו נגיד ככה ש"אין" סמים ביגור והיו נראה לי עוד כמה מקרים..אבל אני לא בטוחה..

אז ככה...

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. אממ יובל למגן :) איזה הפקה בת זונה הייתה פה.. חבל על הזמן.. 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? תכלס כן.. זה כלכך איחד אותנו.. זה גרם לזה שכל הקיבוץ יהיה ביחד במזן כמה חודשים.. של הקלטות.. הצגות.. ריקודים.. זה ממש גיבש ת'קיבוץ וגרם לי לאהוב יותר ת'מקום.. 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. לא.. לא יודעת למה תכלס..כנראה בגלל שנולדתי לזה.. שפשוט לא נועלים וזהו.. 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? אין לנו יותר :( ותכלס גם כשהיה לנו.. זה לא הפריע ולא הועיל נראה לי.. 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? אממ גם כשהיו לנו... אז לא.. 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? אני משערת שכן..

The orange Lady

New member
קיבוץ מגן..

היי:*) ראיתי שיש פה אנשים ממגן.. אז.. דבר ראשון יש לי משפחה שם.. שזה אחלה, משפחה רחוקה אמנם, אבל עדיין ודבר שני.. אני ממש אוהבת ת'קיבוץ שלכםםםם!!! הייתי שם בסמינר מוסדות.. (אני מאופק) והיינו ב"מעלה הבשור" וממש נהנו.. בלילה נכנסתי לקיבוץ עם ידיד שלי וממש ממש יפה אצלכם..!!!! חזקו ואמצו :) רעות..

diet prozak

New member
יאללה, תשובות

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. הממ... יש את היובל 75 לקיבוץ, שעשו הפקה ממש יפה, וגם איזה ערב נעורים אחד, אפילו לא זוכרת מלפני כמה שנים, שהיה מעולה, וממש עזר לשפר את התדמית של הנעורים בקיבוץ, שעד אז היתה בקאנטים. 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? לא 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. כן. יש המון פריצות באזור, וגם היו די הרבה בקיבוץ. 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? מתנדבים כבר אין (האנשים שיש עכשיו הם האחרונים), תאילנדים לא גרים בקיבוץ. רק עובדים, וגם זה לא הרבה. בכל מקרה, הנוכחות שלהם לא הפריעה לי אף פעם. 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? עובדים זרים כמו תאילנדים או עובדים זרים כמו עובדי חוץ? בכל מקרה, לא נראה לי. לא שמתי לב למשהו כזה. 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? הממ... היו כל מיני פריצות למקומות ציבוריים (קופת בית, כספת בהנה"ח, המפעל) שהיו שמועות שחברים מעורבים בזה. לא האשימו אף אחד בסוף, אבל אין לי מושג אם בגלל שזה הושתק או כי לא גילו כלום. וכמובן שיש סמים, אבל אף אחד לא מדווח על זה למשטרה. מצד שני, לא חושבת שזה נחשב אירוע שמושתק

תשובוות שליייי

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. אמממ.. הכי אני זוכרת, את אחד מימי העצמאות
כל המשפחות עשו על האש בדשא של חדר אוכל- והיו זיקוקים ודוכנים
אני גם זוכרת את "יום הילד" ואת חגי הקיבוץ, אבל האירועים הכי משמעותיים אצלנו הם- פורים.
אין ספקקק 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? לא. תמיד הייתה לי גישה לקיבוץ שלייי... 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. כן. גם בלילה, וגם בבוקר שאנחנו לא נמצאים בבית
בבוקר זה בגלל גניבות ובלילה אין לי מושג.. כי זה יותר בטוח לנעול :) 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? זה לא משפיע עלי בכלל! זה משהו שאני בכלל לא לוקחת בחשבון בהחלטה שלי עם להישאר בקיבוץ או לא. 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? לא, לא נראה לי. 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? ברור!

sig sigalon

New member
עכשיו אני =]

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים. ממ... יש הרבה.. אבל נראלי שזה חג המשק ה30 (קיבוץ צעיר.. מה לעשות?!). פשוט סי היימן הופיעה וזה היה אז דבר די גדול שסלברטי בא לקיבוץ 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל? לא נראלי, זה סתם היה כיף 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק. יאפ.. יש הרבה פריצות בקיבוץ וגם כי אני בכניסה של הקיבוץ, אז אם נשאיר פתוח כולם יכנסו ישר אלינו... 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ? כבר שנים שאין לנו מתנדברים ותאילנדים, אז לא... 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק? ושוב, כבר שנים שאין לנו מתנדברים ותאילנדים, אז לא... 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ? ממ... בטוח היה ויש, אבל דברים שהם בקטנה ככה, כמו פריצות לכמה מקומות ציבוריים וגניבה של הסמלים האלה ממכוניות (לא יודעת ממש איך קוראים להם.. אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת :))

ל י ב ר

New member
../images/Emo6.gifעכשיו תורי!!!

1. איזה אירוע אתה הכי זוכר בקיבוץ? הכוונה פה לאירועים מיוחדים.
כל חג מחזור (ההופעה שמסיימי י"ב עושים...), שהי"בניקים יורדים על אנשים בקיבוץ, זה נשמע מגעיל אבל האמת שזה ממש ממש מצחיק. והבר מצווה שעושים כל סוף כיתה ז', כאילו... עם הופעה והכול... ההכנות גם לדברים האלה נורא מצחיקות ו"מוי כיף" 2. האם האירוע השפיע על גישתך לקיבוץ שלך ולקיבוצים בכלל?
לא, אני כל החיים שלי גרה בקיבוץ וכל החיים שלי אני חושבת עליו אותו דבר, אבל נכון שהדעה משתנה ככל שאתה מכיא פה תאנשים לעומק, ומסתבר שיש אצלנו כמה אנשים שדיי הורסים תאווירה בקיבוץ. 3. האם אתה נועל את הדלת בבית? נמק.
כן אנחנו נועלים את הדלת כי יש פה באזור המון המון פריצות וכבר גנבו לנו בקיבוץ בשנה האחרונה 7 מזדות. 4. האם עצם זה שיש בקיבוצכם מתנדבים/תאילנדים משפיעה על החלטתך להישאר בקיבוץ?
משפיע? לא... אבל עצם זה שיש לנו בקיבוץ מתנדבים זה "מוי כיף!" ... 5. האם אורח החיים בקיבוץ שלך השתנה בעקבות כניסת עובדים זרים למשק?
מאז שאני חיה בקיבוץ יש פה מתנדבים ואני לא יודעת איך היה לפני... אז... אני לא הבנאדם המתאים לשאול אותו. 6. האם בקיבוצך יש או היו אירועים פליליים שהושתקו ע'י מערכת הקיבוץ?.
ברור שיש... כמו בכל חברה אחרת שיש...

תשובות

1. האירוע שאני הכי זוכר? יציאה שלי מהארון מול החברים שלי מהנעורים. (הוציאו אותי, אבל בסופו של דבר התוודתי בצורה מכובדת) 2. לא שינה כלום. 3. אני נועל את החדר.. (לאלו שלא מבינים, חדר=דירת חדר בנעורים או בחדרי חיילים) אנחנו אמנם במרכז הארץ, אבל יש צמוד אלינו שכונה ערבית ברמלה.. (נקראת ג'ואריש) באים משם המון גנבים לקיבוץ... אם אני הולך לכמה רגעים ואני רואה שיש אנשים שאני מכיר ליד החדר, אז אין לי מה לנעול.. 4. לא נתון שמשפיע.. 5. השתנה לחלוטין בגלל ההפרטה, בלי קשר לעובדים הזרים. 6. כן... כל מני גניבות קטנות מהמכולת.. אם תופסים אותך, אז אתה צובע איזו גדר כעונש:) פליליים פליליים כמו רצח אלימות וכדומה - לא משתיקים כלום.. חוץ ממקרה אחד, שערכנו מסיבה לילדים של כיתות ז'-ח', והגיעו פתאום קבוצה של 5 ערסים מישובים ליד ששמעו מוזיקה אז באו... התחילה קטטה.. הם הוציאו סכינים ודקרו שני חבר'ה ברגל.. אז במקום להזמין משטרה, הבאנו מאבטחים של מל"מ (מפעל שמור מאוד של התעשייה האוירית ליד הקיבוץ שלנו) וכמה חבר'ה מהיחידות המובחרות של צה"ל, כולם בני מש"ק, וטיפלנו טוב טוב בערסים שם, (תפסו אותם, איימו עליהם קצת, על אחד מהם דרכו נשק כי הוא כל הזמן איים עם סכין, בסופו של דבר אחרי שבכו והתחננו שלא נדבר עם ההורים שלהם, זרקנו אותם במשטרה ונתנו את העדות)

ל י ב ר

New member
וואי אני זוכרת תמסיבה הזאת!!! זה

היה כל כך מפחיד!!!! נ.ב. זה היה בכיתה ז!!!! ומזה פחדנו... אמא'לה!!! זה עשה לי מזה טראומה!!! אני זוכרת שמישו שם הגיע לבית חולים לא? כאילו מישו מנצר או משו לא?

שניים נדקרו

אחד נדקר ברגל, השני גם כן, אבל הפלאפון בכיס הציל אותו, היה עוד שניים שנזרק עליהם כיסא ברזיל על הראש, כל הארבעה הגיעו לבית החולים וכיום כולם בסדר גמור

למעלה