סקר מחתרתי !!!

mendev

New member
סקר מחתרתי !!!

אני קורא תיגר על הסקרים הרגילים.. אני מכריז בזה לסקר איזה סיבוב הוא הסיבוב של המדינה !!! אני מתכוון לא לסיבוב הכי מהיר או הכי טכני אלא הסיבוב שיש בו הכי הרבה פאן !!! נו מה אתם אומרים ?

הוא ביקש סיבוב יחיד,כן?

ושלי הוא מחלף בר אילן(למגיעים לבר אילן/קריית אונו מכיוון צפון).

ש.פ.ד

New member
הדרך לאילת!

קטע א': מצפה - המישר. כביש משובח, רחב, מסומן היטב, ללא תנועה וללא קטע משעמם אחד. קטע ב': סיירים - מעבר הגבול. שם סיבוב אינו מחייב ירידה מ- 180 קמ"ש ובמהירויות כאלו, כל ישורת (קצרה) היא הכנה לסיבוב הבא. תענוג! סיבוב בודד? את מי בדיוק מעניין סיבוב בודד?!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

כRובי

New member
אה,ככה?אז הנה:אותו יום,אותה שעה

אותו סיבוב,אותה זוית,אותו צלם.. רוכב ואופנוע שונים

קצת בנאלי אולי...

אבל אני נהנה לקום בבוקר כשאני יודע שבעוד חצי שעה עובר אנוכי בגשר של העליה מאשדוד-ת"א לאיילון צפון. לא יודע למה, ונכון שיש סיבובים הרבה יותר אנדרנליניים ממנו, אבל כשהוא ריק ממכוניות - פשוט תענוג. משהו כמו 10 שניות של ניקוי אבק מהקצה השמאלי של הצמיג והגששית... ותרומתי הקלילה לשרשור הסיבוב בליאון...

Easy_Rider

New member
my favorites...

1. הטריפל של נ"ה ... יש לי הרבה קלישאות על הסיבוב הזה ... הוא פשוט לא נגמר, והסיום, הברך, הרגלית, האספלט שכל כך קרוב. 2. אותו כביש, חלק אחר, ה 180 "של השיחים". נמשך ונמשך, 180 מעלות של סיבוב. הפניה בה חוויתי לראשונה איבוד מלא של הקידמי, כמו שנאמר - ברח ... וחזר ! 3. אלוף שדה ממערב לצפון. ה 270 המועדף משיקולים היסטוריים ונוסטלגיים לחלוטין ... הפעם הראשונה בה רגלית ימין טעמה אספלט ארץ ישראלי תחת זרועותי. (מכל סיבה אחרת הוא נוראי - חלק, נסגר, מתחבר לנתיב האצה ...).

למעלה