סקר מזוויע

itay82

New member
סקר מזוויע

שגנבתי מישראלים באירופה. שם גנבו את זה מפורום אחר, ושם כנראה גנבו את זה מעיתון לנשים. כן, אני יודע, אני עוזר להוריד את רמתו של הפורום, אבל ברגע זה אני מחפש נואשות תירוצים לא לעבוד על ההגשה שלי וזה מעביר מלאנתלאפים זמן. (ואני יודע, אי אפשר להשתמש ככה בביטוי מלאנתלאפים,אבל כבר לא השתמשתי בו לפחות 4 שנים ופתאום נורא התחשק לי) אשראי או מזומן ? אוטובוס או מונית ? סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ? בשר או חלב ? חם או קר ? ללדת או לאמץ ? אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? בורקס או פיצה ? עוגת קצפת או טוסט ? קולה או קפה ? טוש או צבע פנדה ? בן או בת ? פנס או נר ? בית עץ או בית אבן ? שוקולד חלב או שוקולד מריר ? ( חיפו במיוחד בשבילך) לשבת או לעמוד ? לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? תנור או מיקרוגל ? דיסק או קלטת ? חזה גדול או חזה קטן ? עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? שמן/נה או רזה ? דשא בחצר או ריצוף ? לתלות כביסה או לקפל כביסה ? לנקות או לבשל ? להאנח או לשתוק (סקס) ? אורגיה או בזוג בלבד? אבטיח או ענבים ? ים או בריכה ? חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? שחור או לבן ? אהבה או שנאה ? דיסקו או סלואו ? שיער ארוך או קצר ? עם חזיה או בלי חזיה ? מכנס או חצאית ? סרט או מחזמר ? צעירים/ות או מבוגרים/ות ? ים או יבשה ? לישון או להשתולל ? לשוט או לטוס ? עצוב או שמח ? לאכול או לצום ? מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ? לבשל או לקנות אוכל מוכן ? מתוק או חריף ? מלוח או נטול מלח ? לנקות לבד או מנקה ? עצמאי/ת או שכיר/ה ? להעתיק או להיות יצירתי ? להשקיע או לזלזל ? לתת או לקבל ? לבגוד או להיות נאמן ? כלב או חתול ? אוהבים חיות או שונאים חיות ? לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? מאוורר או מזגן ? סיגריה או אלכוהול ? אמבטיה או מקלחת ? ג'קוזי או סאונה ? מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? צ'ק או מתנה ? טלויזיה או רדיו ? נעליים או סנדלים ? יחף/ה או נעליים/סנדלים ? ערום או לבוש ? אדום או צהוב ? המבורגר או נקניקיה ? ארטיק או גלידה חלב ? גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ? כורסא או כיסא ? בהירים או כהים ? גבוהים או נמוכים ? שעירים או חלקים ? סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? סבון נוזלי / סבון מוצק? עיתונים או ספרים ? בית מואר או בית חשוך ? יום או ערב/לילה ? דתי או מסורתי או חילוני ? בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? רגיש/ה או קשוח/ה ? צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? )

itay82

New member
ורק כדי להראות שאני לא רק סאדיסט

אלא גם מזוכיסט, אני עומד לענות על כל אחת מהשאלות: אשראי או מזומן ? מזומן... הכיסים תמיד מלאים אחרי שיעורים פרטיים אוטובוס או מונית ? מטרו סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ? ממתי אני אוכל שימורים? בשר או חלב ? שניהם... חם או קר ? תלוי בעונה ללדת או לאמץ ? באמת לא שם, ואני לא מתכוון להגיע בקרוב אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? אלרגי למכוניות עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? כל עוד זה מתוק הכל מתקבל בברכה בורקס או פיצה ? פיצה עוגת קצפת או טוסט ? עוגה, ברור קולה או קפה ? קפה. איכס קולה טוש או צבע פנדה ? טוש בן או בת ? לא באמת ברור לי למה מתכוונים פנס או נר ? נר בית עץ או בית אבן ? בית אבן. שוקולד חלב או שוקולד מריר ? מריר עם 72 אחוזי קקאו לשבת או לעמוד ? לשבת לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? ברגל או אופניים תנור או מיקרוגל ? תנור דיסק או קלטת ? דיסק חזה גדול או חזה קטן ? המממ... זו לא שאלה שעניינה אותי הזמן האחרון עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? כחולות, ברור שמן/נה או רזה ? רזה דשא בחצר או ריצוף ? דשא לתלות כביסה או לקפל כביסה ? קודם שתהיה לי מכונת כביסה, אז נדבר לנקות או לבשל ? לבשל להאנח או לשתוק (סקס) ? להאנח, אבל לא להגזים אורגיה או בזוג בלבד? ... אבטיח או ענבים ? ענבים ים או בריכה ? בריכה... למרות ש... אוקיינוס לוקח חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? אני חושב שכבר דנו על זה שחור או לבן ? שחור אהבה או שנאה ? please דיסקו או סלואו ? אלה היו המושגים בכיתה ה' שיער ארוך או קצר ? קצר, ברור עם חזיה או בלי חזיה ? עוד שאלה שאף פעם לא חשבתי עליה מכנס או חצאית ? חצאית בסקוטלנד אחרי משחק של הסלטיקס, אחר כך אני לא חושב שצריך לשאול סרט או מחזמר ? סרט צעירים/ות או מבוגרים/ות ? בגילי... ים או יבשה ? יבשה לישון או להשתולל ? לישון לשוט או לטוס ? לטוס עצוב או שמח ? קצת שמח קצת עצוב (ולחשוב שאני מצטט את שלמה ארצי ונורית גלרון, לאן התדרדרתי?) לאכול או לצום ? לאכול והרבה מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ? הבראסרי בפינת הרחוב לבשל או לקנות אוכל מוכן ? לבשל, או אפילו יותר טוב - שהחבר יבשל מתוק או חריף ? מתוק מלוח או נטול מלח ? בלי מלח לנקות לבד או מנקה ? ... עצמאי/ת או שכיר/ה ? עדיין לא הגעתי לשאולת שכאלה להעתיק או להיות יצירתי ? להיות יצירתי ולהביא שלום עולמי להשקיע או לזלזל ? להשקיע ולהביא שלום עולמי לתת או לקבל ? לתת ולהביא שלום עולמי לבגוד או להיות נאמן ? להיות נאמן, כמובן ושלום עולמי כלב או חתול ? כ-ל-ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבים חיות או שונאים חיות ? משלמים 6 יורו בחודש ל-WWF לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? להאדים ולגרום להם להוציא את זה ממני מאוורר או מזגן ? מזגן סיגריה או אלכוהול ? אלכוהול... איכס סיגריות אמבטיה או מקלחת ? מקלחת ג'קוזי או סאונה ? סאונה ואגם קפוא מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? מסאג'יסט צ'ק או מתנה ? מתנה טלויזיה או רדיו ? אין לי לא זה ולא זה נעליים או סנדלים ? נעליים יחף/ה או נעליים/סנדלים ? יחף ערום או לבוש ? אי אפשר לצאת טוב מזה, הא? אדום או צהוב ? כחול המבורגר או נקניקיה ? נקניקיה בלחמניה ארטיק או גלידה חלב ? גלידה גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ? כדור של רום-צימוקים, כדור של תפוח קינמון וכדור של פרי יער כלשהו כורסא או כיסא ? כורסא בהירים או כהים ? בהירים גבוהים או נמוכים ? גבוהים שעירים או חלקים ? not an issue סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? 10 לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? עבור סבון נוזלי / סבון מוצק? נוזלי עיתונים או ספרים ? ספרים והרבה בית מואר או בית חשוך ? מואר, אבל בהתחשב בזה שמה שיש לי לא נקרא בית, אולי עדיף לא לענות יום או ערב/לילה ? לילה דתי או מסורתי או חילוני ? אלרגי לדת בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? אויש... תלוי... אולי... כן. רגיש/ה או קשוח/ה ? אוי נו... צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? ) כן!!!!!!!!!

ronnl

New member
אוקי הנה התשובות שלי

הנה התשובות לסקרו ronnl ו 19:32 | 05/06/04 אשראי או מזומן ? אני לא מתעסק עם אשראי אז רק עם הPIN שלי או מזומן אוטובוס או מונית ?אוטובוס רק אם אין לי ברירה אז מונית סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ?קוקטייל פירות נשמע לי יותר טעים בשר או חלב ?בשר וחלב (אני באמת חייב לבחור?) חם או קר ?זה תלוי מה המצב רוח שלי ללדת או לאמץ ?אם הייתי יכול ללדת אז הייתי שמח מה שנשאר לי בינתיים זה אימוץ אוהב לנהוג או שונא לנהוג ?לא נוהג בכלל עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ?קצפת כמובן איך אפשר בלי בורקס או פיצה ? אפשר את שניהם? עוגת קצפת או טוסט ?גם זה וגם זה(לא ביחד כמובן) קולה או קפה ?קולה אני לא שותה קפה טוש או צבע פנדה ?לא יודע לא מתעסק עם אלה בן או בת ?מאיזו בחינה? פנס או נר ?נרות כמובן אבל גם פנס אפשרי בית עץ או בית אבן ?תלוי מאוד תלוי בצורת הבנייה שוקולד חלב או שוקולד מריר ? חלב כמובן אבל גם מריר אפשרי לשבת או לעמוד ?אין תגובה לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ?אין תגובה תנור או מיקרוגל ?לא יודע שניהם שימושיים דיסק או קלטת ?דיסקים וקלטות כאחד חזה גדול או חזה קטן ?לא זה ולא זה עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ?אין העדפה את האמת שמן/נה או רזה ? אין תגובה דשא בחצר או ריצוף ?דשא לתלות כביסה או לקפל כביסה ?אני תמיד מקפל וטוב לי כך לנקות או לבשל ?אותה תשובה לגביי ניקיון להאנח או לשתוק (סקס) ?מה זו השאלה הזו? אורגיה או בזוג בלבד?אין תגובה אבטיח או ענבים ?אבטיח וענבים כאחד ים או בריכה ?ים ובריכה אין הבדל חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ?חו"ל שחור או לבן ?לבן אהבה או שנאה ?אהבה דיסקו או סלואו ?וגם וגם שיער ארוך או קצר ? אין תגובה עם חזיה או בלי חזיה ?אני לא אישה אז אין לי מושג מכנס או חצאית ?מכנס סרט או מחזמר ?גם זה וגם זה צעירים/ות או מבוגרים/ות ?לאיזו מטרה? ים או יבשה ?גם וגם לישון או להשתולל ?גם וגם לא באותו הזמן לשוט או לטוס ?לטוס עצוב או שמח ?שמח לאכול או לצום ?גם צום הוא בריא אם זה יום אחד בשנה מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ?מסעדת יוקרה יכולה גם להיות על הפנים לבשל או לקנות אוכל מוכן ?לפעמים זה ולפעמים זה מתוק או חריף ?לפעמים זה ולפעמים זה מלוח או נטול מלח ?מלוח לנקות לבד או מנקה ?לבד נראה מה יהיה עם הדירה החדשה עצמאי/ת או שכיר/ה ?לא ברור כרגע עוד להעתיק או להיות יצירתי ?יצירתי להשקיע או לזלזל ?להשקיע לתת או לקבל ?גם וגם לבגוד או להיות נאמן ?תלוי את מי שואלים כלב או חתול ?כלבים ברור אבל גם חתולים אוהבים חיות או שונאים חיות ?אוהבים לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ?אין תגובה מאוורר או מזגן ?מזגן סיגריה או אלכוהול ?לא זה ולא זה אמבטיה או מקלחת ?אמבטיה אם היתה לי ג'קוזי או סאונה ?אני יכול לדלג? מסאג'סיט או מאסג'יסטית ?מסאג'סיט ברור צ'ק או מתנה ?צק שיבחרו לבד טלויזיה או רדיו ?טלביזיה נעליים או סנדלים ?תלוי מתי יחף/ה או נעליים/סנדלים ?תלוי מתי ערום או לבוש ?תלוי מתי אדום או צהוב ?לא זה ולא זה המבורגר או נקניקיה ?גם וגם לפעמים ארטיק או גלידה חלב ?גלידה חלב גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ?מתוקה כורסא או כיסא ?כורסא בהירים או כהים ?בהירים גבוהים או נמוכים ?גבוהים שעירים או חלקים ?לא יודע סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע?אין תגובה לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? סבון נוזלי / סבון מוצק?גם וגם עיתונים או ספרים ?עיתונים לספרים כבר אין לי את הסבלנות של פעם בית מואר או בית חשוך ?מואר יום או ערב/לילה ?תלוי מתי שואלים דתי או מסורתי או חילוני ?חילוני בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ?אין תגובה רגיש/ה או קשוח/ה ?רגיש צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? )כן וכן

White Dragon

New member
YOU ARE KIDDING!!!

אבל אני ממש משועממת...
אשראי או מזומן ? ויזה - כמה שיותר נקודות לנוסע המתמיד! אוטובוס או מונית ? לא ולא. חשמלית ורכבת. סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ? שימורים? בחייכם. בשר או חלב ? אני צמחונית
חם או קר ? קר!!! אין כמו שמיכת פוך ביום שבת או ראשון בבוקר. ללדת או לאמץ ? שניהם. אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? שונאת מאוד מאוד מאוד מאוד עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? לא מתה על עוגות בכלל... אם כבר אז STICKY DATE PUDDING בורקס או פיצה ? פיצה - ואחת הפיצות הכי טעימות שאכלתי אי פעם הייתה פיצה עם ספגטי עליה. נשמע מוזר אבל כ"כ טעים! עוגת קצפת או טוסט ? טוסט. סוכר עושה לי רעעעעע קולה או קפה ? קפה טוש או צבע פנדה ? פנדה בן או בת ? בת... אחרת הייתי מחפשת לי פורום אחר
פנס או נר ? נר בית עץ או בית אבן ? לא משנה לי שוקולד חלב או שוקולד מריר ? חלב לשבת או לעמוד ? לשכב לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? ללכת תנור או מיקרוגל ? תנור דיסק או קלטת ? דיסק חזה גדול או חזה קטן ? לא משנה כל עוד הוא יפה עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? כחולות וירוקות שמן/נה או רזה ? רזה דשא בחצר או ריצוף ? חצי חצי לתלות כביסה או לקפל כביסה ? לקפל מול הטלויזיה
לנקות או לבשל ? לבשל!!!!!!!!!!!!!!! להאנח או לשתוק (סקס) ? לשתוק? סימן שזה לא כזה משהן
אורגיה או בזוג בלבד? בזוג אבטיח או ענבים ? ענבים ים או בריכה ? ים. ואוקיינוס כמובן לוקח חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? חו"ל - אחרת הייתי מוצאת לי פורום אחר
וכי שגדולים ממני אמרו - החלב חמוץ והדבש מקולקל כבר ממזמן. שחור או לבן ? אפור אהבה או שנאה ? מישהו באמת עונה שנאה לזה???? דיסקו או סלואו ? אף אחד מהם... שיער ארוך או קצר ? ארוך עם חזיה או בלי חזיה ? תלוי מתי מכנס או חצאית ? מכנסיים סרט או מחזמר ? סרט צעירים/ות או מבוגרים/ות ? לא משנה ים או יבשה ? יבשה לישון או להשתולל ? לללללייייששששוווווןןןןן לשוט או לטוס ? לטוס עצוב או שמח ? שמחה לאכול או לצום ? לאכול... למה שמישהו יבחר לצום????? מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ? מסעדה צמחונית... שסביר להניח לא תהיה יוקרתית... ומה זה שמש? לבשל או לקנות אוכל מוכן ? לבשל!!!!!!! מתוק או חריף ? חריף מלוח או נטול מלח ? מלוח לנקות לבד או מנקה ? לא אוהבת שאחרים עושים את העבודה השחורה שלי. יש לי ידיים ואני יכולה לנקות את מה שליכלכתי. עצמאי/ת או שכיר/ה ? שכירה ועוד חברת UNION להעתיק או להיות יצירתי ? ברור שלהיות יצירתי להשקיע או לזלזל ? בהתחלה להשקיע ואז לזלזל
לתת או לקבל ? שניהם - אחרת זה לא שווה לבגוד או להיות נאמן ? נאמנות. בגידות מגעילות אותי. כלב או חתול ? כלב אוהבים חיות או שונאים חיות ? אוהבת לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? לספר לחברה הכי טובה אבל בפירוט כמעט מזוויע מאוורר או מזגן ? זאת מלבורן. תנור. סיגריה או אלכוהול ? אלכוהול. אמבטיה או מקלחת ? מקלחת ג'קוזי או סאונה ? ג'אקוזי מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? מאסג'יסטית צ'ק או מתנה ? תלוי מתי וממי טלויזיה או רדיו ? תלוי מתי. טלויזיה כשיש LAW AND ORDER SVU או CRIMINAL INTENT, רדיו כשאני מנקה את הבית או מבשלת נעליים או סנדלים ? נעליים יחף/ה או נעליים/סנדלים ? בבית יחפה בקיץ - כל השאר נעליים וסנדלית ערום או לבוש ? ערומה בבית, בחוץ זאת קצת בעיה אדום או צהוב ? כתום המבורגר או נקניקיה ? מממ.... המבורגר עדשים ונקניקיית סויה? ארטיק או גלידה חלב ? ארטיק גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ? כדור אחד מזה וכדור אחד מזה כורסא או כיסא ? כורסא בהירות או כהות ? לא משנה לי גבוהות או נמוכות ? גבוהות. מה שלא קשה כי אני פחות מ-160, אז מעל 165 זה נחשב גבוהה בשבילי
שעירות או חלקות ? חלקות. נשים שעירות ממש לא עושות לי את זה... ברררר...... סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? 2-3. לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? כלום. סבון נוזלי / סבון מוצק? מוצק. נוזלי הרבה יותר מידי יקר עיתונים או ספרים ? ספרים בית מואר או בית חשוך ? מואר יום או ערב/לילה ? ערב. לא עובדים. דתי או מסורתי או חילוני ? אתאיסטית בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? זה מה שקרה עם בת זוגי ואנחנו ביחד כבר יותר מ-3 שנים... אז אני מניחה שלהיות שרלילה זה לא תמיד דבר רע!!
רגיש/ה או קשוח/ה ? רגישה... צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? ) כן וכן האם המח שלך עדיין עובד בסוף הסקר הזה? לא.

ro99

New member
I've been resisting but...

אשראי או מזומן ? both אוטובוס או מונית ? car סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ? fresh fruit בשר או חלב ? can't drink milk חם או קר ? don't care, as long as it isn't raining ללדת או לאמץ ? neither אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? like driving, except in traffic jams (that's not really driving, it's more like standing still in instalments...) עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? cream cake בורקס או פיצה ? pizza עוגת קצפת או טוסט ? dry toast? No thanks קולה או קפה ? don't drink coffee, but not crazy about coke טוש או צבע פנדה ? panda בן או בת ? makes no difference to me פנס או נר ? it depends בית עץ או בית אבן ? bricks שוקולד חלב או שוקולד מריר ? ( חיפו במיוחד בשבילך) milk chocolate לשבת או לעמוד ? sitting לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? walking תנור או מיקרוגל ? gas oven דיסק או קלטת ? what's a kaletet? חזה גדול או חזה קטן ? compared to what I've got, everyone else is Pamela Anderson עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? don't care שמן/נה או רזה ? not too thin, not too fat דשא בחצר או ריצוף ? a bit of each לתלות כביסה או לקפל כביסה ? folding is very therapeutic לנקות או לבשל ? cooking להאנח או לשתוק (סקס) ? why would I want silent bad sex? אורגיה או בזוג בלבד? couple אבטיח או ענבים ? avatiach ים או בריכה ? pool חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? abroad שחור או לבן ? my partner once said to me that black really suits me and that maybe I should become an undertaker... that doesn't answer your question, but that's all I'm going to say אהבה או שנאה ? what do you think? דיסקו או סלואו ? oh, please... שיער ארוך או קצר ? depeends עם חזיה או בלי חזיה ? are you taking the piss? מכנס או חצאית ? trousers סרט או מחזמר ? film צעירים/ות או מבוגרים/ות ? not important ים או יבשה ? land לישון או להשתולל ? both, but not at the same time לשוט או לטוס ? flying עצוב או שמח ? doh... לאכול או לצום ? eating מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ? good food לבשל או לקנות אוכל מוכן ? cooking מתוק או חריף ? hot מלוח או נטול מלח ? salty לנקות לבד או מנקה ? cleaner, I'm as lazy as fuck עצמאי/ת או שכיר/ה ? self-employed להעתיק או להיות יצירתי ? creative להשקיע או לזלזל ? depends לתת או לקבל ? both לבגוד או להיות נאמן ? loyalty כלב או חתול ? dog's rule! אוהבים חיות או שונאים חיות ? love animals לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? the best keeper of secrets in Europe מאוורר או מזגן ? airco סיגריה או אלכוהול ? booze אמבטיה או מקלחת ? bath in the winter, shower in the summer (will not move to a house without a bath) ג'קוזי או סאונה ? sauna makes me faint, jacuzzi is like farting in the bath, but in a nice way מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? female צ'ק או מתנה ? depends טלויזיה או רדיו ? tv at home, radio in the car... נעליים או סנדלים ? shoes in the winter, sandals in the summer יחף/ה או נעליים/סנדלים ? barefoot only indoors ערום או לבוש ? depends where and what אדום או צהוב ? purple המבורגר או נקניקיה ? if it's junk food then neither, if it isn't then it depends ארטיק או גלידה חלב ? icecream גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ? both כורסא או כיסא ? armchair בהירים או כהים ? both גבוהים או נמוכים ? everyone's tall next to me - 158cm שעירים או חלקים ? smooth סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? 2-3 לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? very rarely and then a shocking colour סבון נוזלי / סבון מוצק? liquid עיתונים או ספרים ? books בית מואר או בית חשוך ? light יום או ערב/לילה ? both דתי או מסורתי או חילוני ? completely atheist בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? no rules, which is a nice way of saying I'm a slag רגיש/ה או קשוח/ה ? both צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? ) depends with whom - the other day, the dog managed to give me a French kiss and it was disgusting

אטלסון

New member
שנים שלא ביקרתי פה...

את הסקרים הללו עם שאלות מעט שונות העברנו אחד לשני במייל הצבאי בתור ג'ובניקים לתפארת מדינת ישראל אשראי או מזומן ? מזומן ככה פחות מבזבזים אוטובוס או מונית ? אוטובוס האנשים מעניינים סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים)? שונא לחתוך פירות- שימורים לוקח בשר או חלב ? מעדיף חלב חם או קר ? קר ללדת או לאמץ ? לא צריך משהו עם המטען הגנטי שלי אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? אוהב מאוד אוהב עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? עוגת התפוחים שלי בורקס או פיצה ? פיצה עוגת קצפת או טוסט ? קצפת קולה או קפה ? קפה. לא שותה מוגז מלבד שוקטה טוש או צבע פנדה ? צבע פנדה שאיתו מתלכלכים בן או בת ? בת אחרי זה בן ועוד בן ולבסוף בת פנס או נר ? פנס בית עץ או בית אבן ? עץ- בגלל הרעידות אדמה שוקולד חלב או שוקולד מריר ? אימא טוענת שמריר איכותי יותר לשבת או לעמוד ? לשבת לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? ברגל תנור או מיקרוגל ? תנור דיסק או קלטת ? דיסק חזה גדול או חזה קטן ? אני מעדיף בלי עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? כחולות שמן/נה או רזה ? שיהיה מה לתפוס אבל לא שמן דשא בחצר או ריצוף ? דשא לתלות כביסה או לקפל כביסה ? לתלות לנקות או לבשל ? לבשל להאנח או לשתוק (סקס) ? לא במוגזם להאנח אורגיה או בזוג בלבד? לא ניסיתי את הראשון ממש.... אבטיח או ענבים ? אבטיח ים או בריכה ? בריכה חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? חו"ל שחור או לבן ? שחור אהבה או שנאה ? שנאה דיסקו או סלואו ? דיסקו שיער ארוך או קצר ? אחרי אתמול- קצר עם חזיה או בלי חזיה ? לא ממש מעניין מכנס או חצאית ? מכנס סרט או מחזמר ? מחזמר שהוא סרט (רוקדת בחשכה) צעירים/ות או מבוגרים/ות ? מעולם לא יצאתי עם מישהו צעיר ממני ים או יבשה ? יבשה לישון או להשתולל ? לישון לשוט או לטוס ? לטוס עצוב או שמח ? איפשהו באמצע לאכול או לצום ? לאכול מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו'? תלוי ביום לבשל או לקנות אוכל מוכן ? לבשל מתוק או חריף ? חריף מלוח או נטול מלח ? מלוח- כי הרופא ציווה עלי לנקות לבד או מנקה ? הלוואי והיה מנקה כרגע מנקה בזוג עצמאי/ת או שכיר/ה ? מעדיף להיות עצמאי להעתיק או להיות יצירתי ? יצירתי להשקיע או לזלזל ? להשקיע לתת או לקבל ? תלוי איפה... לבגוד או להיות נאמן ? תלוי איפה... כלב או חתול ? כלב אוהבים חיות או שונאים חיות ? אוהבים בטח שאוהבים לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? תלוי מה... מאוורר או מזגן ? מזגן סיגריה או אלכוהול ? אלכוהול אמבטיה או מקלחת ? אמבטיה ג'קוזי או סאונה ? סאונה מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? העיקר שהגב ישוחרר צ'ק או מתנה ? צ'ק טלויזיה או רדיו ? רדיו נעליים או סנדלים ? נעליים יחף/ה או נעליים/סנדלים ? יחף ערום או לבוש ? ערום אדום או צהוב ? אדום המבורגר או נקניקיה ? המבורגר ארטיק או גלידה חלב ? גלידת חלב גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ? חמוצה כורסא או כיסא ? כורסא בהירים או כהים ? כהים למרות שהוא מאוד בהיר גבוהים או נמוכים ? גבוהים שעירים או חלקים ? באמצע סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? 7 לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? כבר הרבה זמן שלא מרחתי על עצמי סבון נוזלי / סבון מוצק? נוזלי עיתונים או ספרים ? ספרים בית מואר או בית חשוך ? מואר בנרות יום או ערב/לילה ? לילה דתי או מסורתי או חילוני ? חילוני בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? אקיים רגיש/ה או קשוח/ה ? תלוי איפה... צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? ) כן. זה היה קל...

לענות על סקרים או ללמוד..?

לענות על סקרים!! לנהוג במשאית זבל,לנקות רחובות,לא לישון שבוע,לא לאכול,לא לצאת בשנה הקרובה- העיקר ל-א ל-ל-מ-ו-ד..! ברוח זו,המבחן הענק שמחכה לי בשבוע הבא יחכה קצת,ואני אתפנה לענות על הסקר. אז ככה: אשראי או מזומן ? אשראי (אפשר לבזבז הרבה יותר) אוטובוס או מונית ? מונית (אחרי שלוש שנים בסאב וואי) סלט פירות או קוקטייל פירות (בשימורים) ? סלט פירות בשר או חלב ? בשר חם או קר ? חםםם ללדת או לאמץ ? לאמץ אוהב לנהוג או שונא לנהוג ? מחבבת פלוס עוגת רטובה (קצפת) או יבשה ? לא ולא...לא אוהבת מתוק בורקס או פיצה ? פיצה (יאאכס בצק עלים) עוגת קצפת או טוסט ? טוסט קולה או קפה ? אספרסו ודיאט קולה טוש או צבע פנדה ? טוש בן או בת ? מממ..תלוי איפה.. פנס או נר ? נר בית עץ או בית אבן ? אבן שוקולד חלב או שוקולד מריר ? לא אוהבת שוקולד לשבת או לעמוד ? לשבת לנסוע או ללכת ברגל (מרחקים קצרים) ? ללכת ברגל תנור או מיקרוגל ? תנור ברור דיסק או קלטת ? דיסק חזה גדול או חזה קטן ? בינוני עיניים כחולות/ירוקות או עיניים חומות/שחורות ? כחולות עדיף שמן/נה או רזה ? בין לבין דשא בחצר או ריצוף ? דשא לתלות כביסה או לקפל כביסה ? לא תולה,יש לי מייבש לנקות או לבשל ? לנקות (התרפיה המושלמת) להאנח או לשתוק (סקס) ? מה לשתוק??!! אורגיה או בזוג בלבד? בזוג אבטיח או ענבים ? אבטיח ים או בריכה ? ים (בבריכה יש מולקולות פיפי) חו"ל או ארץ זבת חלב ודבש ? ארץ זבת חלב שחור או לבן ? לבן אהבה או שנאה ?רטורי דיסקו או סלואו ? מממ...גם וגם שיער ארוך או קצר ? קצר עדיף עם חזיה או בלי חזיה ? עם חזיה מכנס או חצאית ? מכנס סרט או מחזמר ? סרט צעירים/ות או מבוגרים/ות ? מבוגרות ממני חובה ים או יבשה ? יםםם לישון או להשתולל ? לישון! לשוט או לטוס ? לטוס עצוב או שמח ? שמחה לאכול או לצום ? לאכול מסעדה יוקרתית או מקדונלדס/בורגרקינג/הסביח של עובד/שמש וכו' ? הייתי אומרת יוקרתית,אבל עובד ושמש מנצחים לבשל או לקנות אוכל מוכן ? לא יודעת לבשל... מתוק או חריף ? לא מסוגלת לאכול חריף ולא אוהבת מתוק מלוח או נטול מלח ? מלוחחחח מאד לנקות לבד או מנקה ? לנקות לבד (אלופה בניקיון) עצמאי/ת או שכיר/ה ? עד שאסיים את התואר תהיה אנרכיה ולא אצטרך להתלבט להעתיק או להיות יצירתי ? ממ...אני לא יצירתית... להשקיע או לזלזל ? להשקיע לתת או לקבל ? גם וגם לבגוד או להיות נאמן ? נאמנות כלב או חתול ? כלב אוהבים חיות או שונאים חיות ? אוהבות מאד לרוץ לספר לחבר'ה או לשתוק ולשמור לעצמך ? לשתוק ולשמור מאוורר או מזגן ? מזגן סיגריה או אלכוהול ? מלבורו וג'ק-השילוב המנצח אמבטיה או מקלחת ? נקלחת ג'קוזי או סאונה ? סאונה מסאג'סיט או מאסג'יסטית ? לא ולא צ'ק או מתנה ? כרטיס ברכה טלויזיה או רדיו ?טלויזיה נעליים או סנדלים ?נעליים (מי נועל סנדלים?!) יחף/ה או נעליים/סנדלים ? נעליים. שונאת להיות יחפה ערום או לבוש ? לבושה בציבור אדום או צהוב ? אדום (הפועל!) המבורגר או נקניקיה ? המבורגר באגדיר בר ארטיק או גלידה חלב ? שוב מתוק?! גלידה חמוצה או גלידה מתוקה ?חמוצה אם כבר כורסא או כיסא ? כורסא בהירים או כהים ? בהירות גבוהים או נמוכים ? גבוהות (קצת קשה להתחרות בי) שעירים או חלקים ? חלקות! סקס 2-3 בשבוע או 7 פעמים בשבוע? כל השבוע לק כהה/צבע כלשהוא או שקוף ? לק??!! סבון נוזלי / סבון מוצק? נוזלי עיתונים או ספרים ? ספרים רבותיי,ספרים בית מואר או בית חשוך ? מואר טבעי יום או ערב/לילה ? לילה דתי או מסורתי או חילוני ? אטאיסטית בפגישה ראשונה כן אקיים יחסי מין או לא אקיים יחסי מין ? אקיים ואקיים.. רגיש/ה או קשוח/ה ? רגישה צרפתית כן או צרפתית לא ? (או בכלל נשיקות כן או לא? ) נשיקות מכל הסוגים כשאוהבים כבר נגמר?!

למעלה