סקר מזגן.

n o g a1

New member
מינה צמח , שלום

תשובתי הינה - כן. הטרמוסטט שלי מקולקל, הטמפרמנט לא יציב. במישור החוף , בשפלה , בגליל העליון והתחתון , בנגב באילת , בגולן... לא חשוב היכן. חם חם חם

Chivalrous

New member
גם...

לא... ולא... אבל רציתי לשאול, על הסיבה להחלפת האדרת, ואם זה בגלל הגברת, או שזה רק השעמום, דבר שאין בו מום.

בילטרלי

New member
יותר מידי פרצופים

ובמקום במהות מוצא עצמי מתעסק בשם...תוסיף לזה 6 שעות סאן פרנסיסקו הוואי, וקיבלת שינוים שזורים זה בזה בדרך לפורטל נחמד שרק יגדל...אולי לא יציל העולם,אבל את הטיסה יעביר גם יעביר...

Chivalrous

New member
בלוגים של תפוז...

מעשירים את מי שאחראי על המדיניות פה, בפורומים. היכן שרואים בנו פיוֹנים, לשחק בהם כדי לצבור רווחים. בהחלט, שהייתי מעדיף, אם כבר, להעשיר אותך. ולתת ל-"תפוז", את הסטירה על הפנים, שהם כל כך מתחננים לה.

חושב צריך על כל המכלול

להסתכל...אז נכון,מתעשרים ועל הגב,גם לא ממש נחמדים בעניין, הם ואחרים חוסמים את הפרט של היום,מלעשות בדיוק מה שיצר אותם. אבל זה רק צד,ויש עוד כמה,כך את עצמיך לדוגמא,הגברת שליד ואני,איך אותנו הית מכיר? עכשיו גברת מילא,אתה יודע,באה הולכת לא ממש ביג דיל,אבל אני??? הרי ברור שזה סידור של םפעם בחיים, משתווה רק ללוטו או אולי מילואים בעזה...בכל אופן,צחוק צחוק, אני מתיחס לזה הכל כאימון,מעלה ירוק ועד קישורים ובלוגים, כשמתכוונים מהפכה,הן בחוץ והן בנשמה,צריך קודם,להיות מוכן...

Chivalrous

New member
אני...

חייכתי. היא, פרצה בצחוק.
עולם ישן עדי היסוד נחריבה, מגב כפוף נפרוק העול.
מהפכות נדונות לכישלון, מבחינת השגת התוצאה המקווה. ההצלחה שלהן, היא רק בשינוי המצב. בד"כ, רפורמות עדיפות. אבל... אם כבר חושב על מהפכה, להלן שתי סוגיות שעליהן התנהל ויכוח בין ארכי-מהפכנים ידועים: 1. האם המהפכה היא אימָנֵנטית, תהליך שקורה מעצמו, כי הנסיבות מחייבות, או שחייב להיות גורם שיוביל ? 2. האם ככל שהמצב יותר רע, יותר טוב עבור המהפיכה, כי התיסכול של האנשים גדֵל והולך, או שככל שהמצב יותר רע, לאנשים אין כוח להרים את האף, ולכן הסיכוי למהפכה קטן יותר ?
אש הנקמות בלב ליחכה לקראת אויב היכון לקרב
(מזמן לא השתמשתי... מקוה שהאייקון עדיין קיים...)

שילוב של השנים

היאוש יוביל בסופו של דבר מהפכה,רק שהתסכול והאינפוטנטיות תוודע כשלון.

asafgery

New member
בלי מזגן. ממישור החוף

אין כמו יפו בלילות. האויר זורם עדיין, איכשהו... בינתיים אפילו את המאוורר אני לא מפעיל.

למעלה