סקר מוצרי הדברה

windowto

New member
סקר מוצרי הדברה

אני אשמח לדעת במה אתם משתמשים כדי להדביר פרעושים וקרציות.
בנתיים שלי היו על אדוונטיקס- תלוי באזור, לרב מחזיק עד חודש וקצת
וסקליבור- 3 וחצי שבועות ג-ג

מדובר על שני כלבים במשקל של בערך 15 ק"ג כל אחד. אין חתולים בבית אבל יש הרבה חתולי רחוב ואפילו אני חוזרת לפעמים מטיולים עקוצה :\

אדוונטיקס לכלב, אדווקט לחתולים

אני מאוד מרוצה.
שמה כל 3 שבועות בקיץ כי הם אלרגים בטירוף לפרעושים.

fi0na24

New member
עד השנה הייתי עם קולרי סקליבור ואמפולות

מתחלפות.
השנה אני רק עם אמפולות של סולטיף והכלבים נקיים

EvilKidZ

New member
סרסטו - הקולר היחידי שעושה את העבודה

עד לפני המעבר לסרסטו הייתי נגד קולרים מהסוג הזה בגלל רמת אפקטיביות נמוכה עד לא קיימת, אבל הסרסטו פשוט עושה את העבודה.
חוץ מזה, לסרסטו יש יתרון משמעותי על פני קולרים אחרים, הקולר הזה משמש למניעה והדברה גם של קרציות וגם של פרעושים (!), והכי חשוב (לפחות מבחינתי) אין לו ריח!

אני קניתי את הסרסטו ב-150 ש"ח באחד מאתרי הקניות בארה"ב, בארץ הגנבים רוצים מינימום 250 ש"ח.

EvilKidZ

New member
האתר שימושי רק אם יש לך כתובת בארה"ב..

זה האתר:
http://www.1800petmeds.com

חוץ מזה, אפשר למצוא באינטרנט הרבה קופוני הנחה. יש לי קופון הנחה של 10$ במידה ומישהו יצטרך.

zubumafu

New member
ל-windowto

קודם כל גם אני ממליץ על הסרסטו, אע"פ שיש שטוענים שהוא יעיל עבור הכלב שלהם רק נגד קרציות ונגד פרעושים לא מספיק טוב.

שנית, הוטרינרית העירה את תשומת ליבי לכך שהסרסטו שמיועד לחתולים לעומת זה שמיועד לכלבים הוא בעצם זהה, ולכן אם הקולר של החתולים זול יותר אפשר ואף רצוי לקנות אותו במקום.

Noaal

New member
הקולרים מחולקים לפי משקל

כך שזה ממש לא נכון שאפשר (ובטח שלא רצוי) לקנות קולר חתולים במקום של כלבים. היעילות של הקולר לא תהייה אותו הדבר.

דף חדש4

New member
יש מוצר ישראלי מזעזע

קניתי קולר שנראה ממש יפה, תוצר ישראלי- מסריח מאד. לדעתי- משפיע רע על כל מי שמריח את זה
בסופו של דבר (יותר נכון, באותו היום שקניתי) הורדתי לו את זה וזרקתי לפח...

eladr86

New member
סרסטו- בנתיים מרוצים

עד עכשיו השתמשנו באדוונטג׳ וקולר קרציות

anaor

New member
על הכלבים שלי

יש קולרי קילטיקס נגד קרציות (החתולות לא נוהגות להתחכך בהם יותר מדי, ולא לנשוך אותם).

נגד פרעושים אני שמה למייקי אדווקט ולכל השאר אדוונטג'. אם נארדו היה במקום בו יש המון פרעושים אני מוסיפה גם תרסיס פרונטליין.

מישהו יודע מה הפעילות של קולר ?

הבנתי שאמפולות אמורות להיספג דרך העור,
דבר שנראה לי מסוכן (חומר כימי החודר לעור).

anaor

New member
הקולר, כמו רוב האמפולות

(אבל לא כולן) פועל על ידי שחרור חומר לשכבת השומן שנמצאת על העור. ישנן אמפולות שהחומר הפעיל שבהן כן חודר למחזור הדם.

תודה... כלומר - יש אמפולות

שלא חודרות למחזור הדם ?
את יודעת אולי אילו מהאמפולות / קולרים חודרים
למחזור הדם ואלו לא ?

anaor

New member
אני יודעת

שאדווקט ונדמה לי גם רוולושיון חודרים למחזור הדם. אדוונטג' אני די בטוחה שלא, לגבי כל השאר אני לא בטוחה. כדאי לשאול וטרינר, או לחפש מידע על פעילות האמפולה באתרים של היצרנים השונים.

anaor

New member
תלוי מה החומר שנכנס למחזור הדם, ובאיזה

מינון ביחס לגודל הכלב. אני לא וטרינרית - כדאי להפנות את השאלה לוטרינר.

למעלה