סקר מועיל

MindMaster

New member
סקר מועיל

שלום לכולם. לאחר שחזרתי מטיול בן שלושה ימים ואני תשוש ועייף,אני חושב שזה זמן טוב לנסות לחלום צלול. הבעיה היא שיש יותר מדי שיטות,ואני לא יודע מה לבחור... אז לאלו שחוו את החוויה האולטימיטיבית,בבקשה כיתבו איזו שיטה הכי עובדת לחכם בכדי לעזור לדור ה"טרום-צלול".... בתודה,M.M.

ZipNaB

New member
השיטה הכי טובה..

היא שילוב של כל השיטות! כך אני עשיתי.. הכוונה: -גם תנהל יומן חלומות -גם תגיד לעצמך לפני השינה את משפט המפתח -תחפש מתגי אור כל היום בכל מקום שאתה וכל שאר השיטות הנוספות, שתפקידן הוא להכנס לאינסטינקטים שלך ולפעול לא משנה באיזה מצב, אפילו במצב של חלום, ואז בעצם כשהם מופיעים שם, הם מגלים לך שזה חלום.. ומשם רק צריך לזכור להשאר רגוע, כי אחרת אתה מעיר את עצמך :)

Cheetah

New member
MILD...

זה השיטה הכי טובה למתחילים, אם זה משנה, מכון לוסידטי מסכים איתי, הם עשו ניסוי ובדקו סטטיסטיקה (לא שאני זוכר מה בדיוק היה הניסוי ומה בדיוק היו האחוזים.. אבל.. תסמוך עליי)

TAleader

New member
אני חושב שלא צריך שיטה, אלא...

אצלי, פשוט מנסיון, יש שיטות שעובדות ויש שיטות שפחות, תלוי בבנאדם, בכוח הרצון ובזמן... אני מאמין שישנם מצבים שמאלצים| (ושימו לב למילה המודגשת) חלומות צלולים. עדיין לא גיבשתי ממש את הרעיון הזה, אבל לרוב ישנן סיטואציות שמאלצות בגוף, ואני לא יכול להסביר את זה עדיין, חלום צלול. לדוגמה - פעם, כשישנתי עם כרית מסויימת על הבטן, כשהכרית מתחת לחזה, תמיד היו לי חלומות צלולים - כולל אחד ממש חזק שעמדה בו מן דמות מעורפלת והיה המון אור ורעש והיה די מפחיד. בכלל, כמעט תמיד כשאני ישן במצב "לא טבעי" , כשיד אחת מעוקמת אחורה או כשהצוואר נטוי או הרגליים משולבות אז יש לי חלומות צלולים. גם כשיש מוזיקה או תוכנית טלוויזיה ברקע... אפילו על הכיסא של הרופא שיניים נכנסתי ויצאתי לא פעם ממצבים של שינה מודעת כשחיכיתי לו שיבוא. אם למישהו יש עוד דוגמאות על מצבים שבהם הוא ישן וחווה חלומות צלולים - נהמח לשמוע!

למעלה