סקר מוסיקה

broken mirror

New member
סקר מוסיקה

חייבת להתוודות שאף פעם לא הייתי מבינה גדולה במוסיקה.
תמיד רציתי להיות מהאנשים המגניבים האלה שיודעים לזהות שיר מהתו הראשון או לדעת שלהקה האיזוטרית X עשתה בעצם קאבר ללהקה איזוטרית Y. אבל אני לא..
בגג אני מדליקה גלגלצ ברכב וגם זה לא תמיד

עם זאת, בריצה, לפעמים אני חושבת שאולי כל ק"מ היה עובר יותר בקלות, כשהוא מלווה בשיר המתאים.

אז שתפו, מהו שיר הריצה האהוב עליכן

(אולי ככה אני ארכיב לי פלייליסט מנצח פעם אחת ולתמיד..
)

תלוי ביום, בשעה, במצב רוח ובריצה....

אני אוהבת מאד מוזיקה עברית ושומעת המון בריצה אבל רק כשאני לבד...

יש ימים שאני אוהבת את יהודית רביץ: רחבת הריקודים, שבתות וחגים, עד קצה המסלול וכו'.
לפעמים בא לי על"שירי חיות"
כמו "אין כניסה לפילים", "אני צב"....

לפעמים זו דנה ברגר שעושה לי את זה. "דלתות נפתחות" הוא דוגמא אחת מני רבות. לפעמים אלו פוליקר וסקעת עם "גיבור". בטבריה ביקשתי מהאיש שלי לשים לי לקראת סיום את "את רוצה לנסוע לטבריה". עזר....

אוהבת כל מיני גרסאות כמו למשל גרסת הרוק של "זבל" לירושלים של זהב מזניק אותי אפילו באינטרוולים השנואים (שכבר מזמן מזמן לא עשיתי...). אוהבת גם שירים ישנים יותר ורגועים כמו "ילדי הירח"

יש לי כמובן הרבה לועזיים. אם אני לבד ביער, אני אוהבת את זה http://www.youtube.com/watch?v=14JXj9KNrEc ועוד הרבה אחרים שלא דומים לו. המון ביטלס, לד זפלין וכל מיני קוברים משוגעים שלהם....

על הנגן שלי יש 42 פלייליסטים בני שעה ממוספרים שהאיש שלי שעונה בדיוק להגדרה "מבין גדול במוסיקה" כמו שכתבת לי, הכין לי. הם ממוספרים מ1-42 והאחרון בינתיים הוא 42.2...
לא זוכרת כל מה שיש שם....

broken mirror

New member
איזה כיף זה

שיש מישהו מבין שמכיר אותך ומסדר לך פלייליסטים!
מקווה שגם לי מתישהו יהיה אחד של 42.2

א. הולכת להקשיב לכל השירים ולראות מה מתאים לי לגנוב. כי גם אני אוהבת מאוד ישראלי.
ב. שאלת פולואפ לכולן בעצם בעקבות התשובה שלך - כמה שירים ישנים ורגועים הם גם חלק מהרפרטואר? האם זה מרגיש מתאים לפעמים או שדווקא מוריד מוטיבציה?

שירים רגועים עושים לי את זה הרבה פעמים

ממש לא מרגישה שזה מוריד לי את המוטיבציה. שיר שאני אוהבת תמיד יעלה לי אותה.
להפך, לא תמיד כיף לי עם מוזיקה קצבית ומקפיצה. אין לי אף טיפת טראנס/האוס בפלייליסט של הריצות. אני מרגישה שהריצה מספיקה לי ואני לא צריכה שמשהו חיצוני ימריץ אותי. אני אוהבת שירים עוצמתיים שיכולים להריץ אותי למרות שהם ממש לא קצביים.

התחושה שלי היא שהריצה היא לגוף והמוזיקה מחברת אותה לנשמה

גברת ע

New member
כמו נועה

גם אצלי יש לא מעט שירים רגועים , אני מקשיבה יותר למוזיקה לועזית, אבל אם זה שיר שאני מאוד אוהבת ומתחברת אליו אז המקצב לא מעניין אותי והמוזיקה שלי משתנה מרגיעה לקצת רוק עד גם רוק אלטרנטיבי במקרים מסויימים , אפילו מוזיקה קלאסית כמו דופן אפשר למצוא לפעמים.

oggi2

New member
אני אעשה את זה קצר יותר, אבל גם עם דוגמית

למרות עברי המפואר בחנויות דיסקים, ואפילו..תקליטים.. ואז הייתי מ"האנשים האלו", היום אני ממש לא, אני לא אוהבת לשמוע מוזיקה בריצה.
השבוע בעקבות מותו של ריי מנזרק, נזכרתי בשיר הזה. אם הייתי רצה עם מוזיקה-יש מצב שזה היה אחד האהובים.
http://www.youtube.com/watch?v=TI0ZnjI9Crg

היה כיף גדול להכיר אותך היום

מקווה שנעלי הרכיבה האדומות יתאימו לך. ישלחו עם גברת ע' ביום ג'

תודה רבה!

תודה על אימון מעולה!
את תותחית!
הרגישי טוב...

אני גם מקווה...יש לך את הטלפון שלי, את יכולה להעביר לה אותו.
המון תודה גם על הנעליים!

למעלה