סקר מוזר חינוך מיני או חינוך גופני?
א אנחנו לא צעצועים New member 24/12/07 #3 ברור שמיני. אתה הבחור שהעלת את הדייט הוירטואלי? אני ונועה הרים של פחד כבר הצלחנו להולל בה כל מיני הילולים במושב האחורי!
ברור שמיני. אתה הבחור שהעלת את הדייט הוירטואלי? אני ונועה הרים של פחד כבר הצלחנו להולל בה כל מיני הילולים במושב האחורי!
מ מגרד לי בפופיק New member 24/12/07 #18 סליחה. D: הודעה חשובה!!! כל הזכויות על הבדיחה שמורות לנעים! D:
I I Dont Give A Dam New member 25/12/07 #22 ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif
ד דנטל New member 24/12/07 #9 מיני באופן מוחלט! צריך לעשות את המקסימום האפשרי כדי להפחית מרמת הבורות של אנשים בנושא הזה.
H Helen77 New member 24/12/07 #16 חינוך גופני ! בואו נחרים את שיעורי החינוך המיני ! כמה נוראי זה שעורי חינוך מיני בכיתה ו' !! טוב שלא הגזימו ! ילדים קטנים וכבר להתחיל להטריד אותם !!! [אני עברתי את השיעורים האלה בכיתה ו' ואני אומרת בהחלטיות מופגנת- אימרו לא לחינוך מיני בכיתה ו' !!]
חינוך גופני ! בואו נחרים את שיעורי החינוך המיני ! כמה נוראי זה שעורי חינוך מיני בכיתה ו' !! טוב שלא הגזימו ! ילדים קטנים וכבר להתחיל להטריד אותם !!! [אני עברתי את השיעורים האלה בכיתה ו' ואני אומרת בהחלטיות מופגנת- אימרו לא לחינוך מיני בכיתה ו' !!]