סקר מוזר איזה פאלאפון יש לכם? לי יש סמסונג 828, שידוע בכינויו-"מכונת כביסה"... אני מחליף בקרוב.
J Janem New member 5/9/04 #1 סקר מוזר ../images/Emo153.gif איזה פאלאפון יש לכם? לי יש סמסונג 828, שידוע בכינויו-"מכונת כביסה"... אני מחליף בקרוב.
סקר מוזר ../images/Emo153.gif איזה פאלאפון יש לכם? לי יש סמסונג 828, שידוע בכינויו-"מכונת כביסה"... אני מחליף בקרוב.
W wasted years New member 5/9/04 #4 לי יש בלטה סלולרית../images/Emo13.gif אני חושב שלחברה קראו "שמות ויקרא"
W wildgirl1 New member 5/9/04 #5 כבר היה סקר כזה אמממ אבל אני יענה שוב...... יש לי פלאפון סמסונג 514 או 515 לא בטוחה
ש שחורדינית בלונדינית New member 5/9/04 #6 יש לי פלא פון של פלא פון מהסוג שמקבלים בחינם כשעושים מסלול חיילים..
ת תפוחית מעלפת New member 5/9/04 #11 חחח עומר אנחנו עדיין בתקופת האבן =/ עוד לא השתכללנו למכשירים כאלה
A AeroSlash New member 5/9/04 #13 שמת לב שכבר היה כזה ../images/Emo35.gif בכל מקרה, מאז הסקר הקודם יש לי נוקיה, קטן וכחול, החדשים האלה.. מתנת ום הולדת מאח שלי ..
שמת לב שכבר היה כזה ../images/Emo35.gif בכל מקרה, מאז הסקר הקודם יש לי נוקיה, קטן וכחול, החדשים האלה.. מתנת ום הולדת מאח שלי ..
T the freaky girl New member 5/9/04 #18 יונדאי ספיריט זהו? זה הכל? כבר ציפיתי לעוד שאלות, הייתי מוכנה עם האצבעות על המקלדת.. טוב..