סקר: מה לפי...

Chomp on this

New member
אקספליפ אתה ילד עם הכי פחות בטחון

עצמי שאני מכיר, מה אתה קופץ? מה? בסך הכל אמרתי שזה מכוער, ברור שזה לדעתי, לא אני כותב בשם כל הפורום... ומה הקשר להומלסים?

xflil

New member
המממ...... בטחון עצמי? מה הקשר?

ובאמת מה הקשר להומלסים? ויש לי מספיק בטחון עצמי אחי, תאמין לי וחוץ מזה פשוט זה היה נראה כאילו שברור שקספר זה לא התרגיל הכי יפה הוא חושב ככה סבבה לו

xflil

New member
דבר ראשון

מזה קשור ישן לא ישן? Guns N´ Roses היו בשיאם לפני 20 שנה, לא תשמע אותם? מזה השטויות האלה, בול-שיט...... אתה יודע גם את הקיקפליפ המציאו בשנות ה-80 חוץ מזה, דבר שני יש משהו במה שאתם אומרים שפריסטייל זה די משעמם לעשות כל הזמן... סליידים זה הרבה יותר אנדרנלין והרבה יותר, המממ...... כייף אבל לפחות אל תתווכחו על זה שמה שהוא עושה זה מדהים וכמה שהוא טרם לענף הסקייטבורד והקרש שעליו אתה יוצא כל יום לגלוש הוא עיצוב של ה-"פריסטיילר הזקן הזה...." אז לפחות, תן כבוד אחי.......

חאלס אם

רודני מולן ההומו הזה אמן ימות הוא והפרסטייל שלו יכולים למות אם אתם מדברים אל תרגילים זה פליפים ממדרגות

Amir vehter

New member
הפריסטייל שלו כבר מת

פתח חוברת טראנסוורלד תגיד לי אם אתה רואה שם אולדסקול אחד אולי תמצא אחד...

neo16

New member
אולדסקול שולט

זה סגנון הנסיעה הכי שולט שיש הכי יפה שיש יש בו אולים ענקיים יש בוא הרבה וורט ואין בוא הרבה שטויות כמו בקסייד פליפ או דברים כאלה האולד סקול זה סגנון חופשי של נסיעה בלי יותר מדי שטויות למרות שאצל רודני מולן השטויות שלטו אבל בעקרון האולד סקול בנוי על עול מיני אולים ותפיסת הסקט באויר ולהחזיר מתחת לרגליים. כול מיני תרגילים לא כמו היום. אני אוהב את הסקטים של האולד סקול לנסיעה הם מהירים מאוד מאוד מאוד מאוד והם נוחים ואפשר לתת אתם אולי די גבוה למרות שהם רחבים הביאו לי סקט אולד סקול מלפני 15 שנה של קרש של סנטה קרוז גלגלים של פוואל לגרים : סוויס בונס מאוד מאוד מאוד מהירים בקיצור סקט מגניב קיבלתי אותו לפני יומיים מאח של חבר שפעם נסע רק רציתי להגיב שכול הכיף בסקט זה ליסוע מהר בכביש לתת אולי גבוה לאיזו מדרכה לרדת אותה ולהמשיך ליסוע זה הכיך האמיתי והאולד סקול מתאים לזה בדיוק אז מתי שאני סתם רוצה לתת כמה ירידות שוות אז אני לוקח את האולד סקול ומתי שאני הולך לסוע אם חברים אני לוקח את הרגיל יאללב ביי נ.ב הודעה זו נכתבה כדי להבהיר לאנשים פה שהאולדסקול עדיין לא מת ושהלהבה תמשיך לדלוק לבאור

Chomp on this

New member
ממש אבל ממש לא!

אולד סקול זה כל התרגילים שהומצאו לפני שהומצא האולי! נגיד אולדסקול קיקפליפ, שזה פליפ מבלי לעשות אולי. פריסטייל זה סוג של אולדסקול. הנה העלתי סרט של אולדסקול 180 פליפ.

neo16

New member
פליפ של אולדסקול זה עם הרגל מתחת ..

חוץ מזה אולד סקול זה יותר נסיעה תראה סרטים של אולד סקול(חוץ מרודני מולן) תראה אותם עושים יותר אולים גבוהים וקפיצות ופחות שטויות אלה יותר נסיעה גם ברמפות סגנון אולד הרבה יותר יפה ונקי יותר

neo16

New member
שקראתי את ההודעה שלך עוד פעם...

ראיתי שכתבת תרגילים שהומצאו לפני האולי כמו קיק פליפ אני מדבר לפני 17 שנה בערך היה אולד סקול וזה התבסס על אולי בייחוד אולים ואולים גבוהים נכון היה פעם גם פליפ בלי אולי אבל בטח שהיה אולי אח של חבר שלי שהביא לי את הסקט היום בן 34 נסע לפני 16 שנה 4 סקטים אולד סקול היום שמורים בבוידם שהוא הוציא אותו הוא הביא לי 8 מדרגות באולי שזה מעולה למי שלא נגע בסקט 16 שנה זה אומר שבאולד סקול היה מלא אולי היה גם קיק פליפ אם אולי הם קראו לזה אולי פליפ אז שקט כי זאת האמת יאללה ביי

blackrasta

New member
לפי דעתי...

זה תקופות... למשל שאתה מתחיל לנסוע אתה מתלהב מתרגילים פחות מורכבים.. או שאתה מתלהב מתרגילים שאתה יודע שאתה לא מכיר אפאחד שעושה אותו... בכל מקרה מה שאני הכי תופס ממנו עכשיו זה- slide/grind-b"s smith זה תרגיל יפה בטירוף וגם קשה נורא... אני עושה אותו מידי פעם אבל לנחות אותו רק מריילים אני מצליח flip-360 dubble flip זה קצת מסובך למי שלא בעניינים... זה אוסי רק עם 2 פליפים זה תרגיל מטורף לחלוטין...

sEEk Skater

New member
התרגיל זה פליפ 360

הוא פשוט מתאים בכל מצב, הוא יפה, והוא לא כל כך קשה

מממ

סלייד:אין ספק שאאוט נוס בלאנט סלייד:Out Nose Bluntslide פליפ:פרונט פוט אימפוסיבול:Front Foot Impossible גראב:בניהאנה:Benihana מניואל:הנדסטנד נוס מניואל(של צ´אד מוסקה בטוני הוק 3)-Handstand nose menual אולד סקול:אם אני לא טועה זה ה end over שדיברו עליו. שעומדים במקום ומסתובבים.תרגיל שולט. פריסטייל:אין ספק שנו קומפליי-no comply---(כמו בונלס רק שקודם נותנים מכה בטייל כדי שהסקייט יעלה באוויר ואז תופסים אותו) ליפ:ג´ימנסיק פלינט:Gymnasic plant וורט:ריוורט-Revert

ושכחתי

השילוב הכי יפה זה: 360 פליפ מעל 6 מדרגות ומעלה. וקיקפליפ טו בורדסלייד פשוט יפה!

למעלה