סקר: מה יותר גרוע:

סקר: מה יותר גרוע:

הפועל בכדורגל או הפועל בכדורסל...? אני יודע שרובכם לא כל כך מתעניינים בכדורגל אבל בכל זאת.. מצד אחד: מהפועל כדורסל (לעומת הפועל כדורגל), יש ציפיות ענקיות, היא אמורה להיות הקבוצה מס' 2 במדינה, יש לה קהל ענק עם הרבה ציפיות, וכבר כמה שנים לא קרובה למימוש הפוטנציאל (בליגה כמובן)- השנה הפועל מפסידה מלא, גם לקבוצות שלא צריך להפסיד להן, היא עפה מאירופה מוקדם וגם מהגביע מוקדם- בקיצור, הקבוצה חרא השנה ומשבוע לשבע נהיית יותר לוזרית.. מצד שני: הפועל כדורגל, למרות שהיא בבירת ישראל, היא רק בליגה השנייה, וגם שם לא מצליחה במיוחד.. לא מצליחה? יותר נכון לומר לא מפסיקה להפסיד. הקבוצה שהובילה בביטחה את הטבלה לא מכבר ונראתה כאילו חוזרת לליגה הבכירה עשתה סיבוב שני נורא ואיום שנכנס עכשיו גם לסיבוב השלישי- אין ספור הפסדים וגם מהגביע עפנו מוקדם. ההנהלה חרא והורסת את הקבוצה ומפעם לפעם באים פחות ופחות אוהדים. לולא הסיבוב הראשון הטוב, היינו מתמודדים עכשיו נגד הירידה לליגה הארצית. גם כשהמצב נראה פתאום משתפר (נצחון בודד על חולון) הפועל משכילה לכבוש שערים אומללים בדקות הסיום, ובקיצור- פשוט בושה. אז אחרי התיאור הנרחב, מה אתם מחליטים? בהחלט התלבטות קשה...

AmiTutiT14

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif הרגת אותי!../images/Emo87.gif

"מי יותר גרועה..."
שלושה דברים: א. השאלה פשוט קרעה אותי מצחוק כמו ששמת לב. ב. אני לא רואה כדורגל אז אני לא יכולה לענות. ג. מה זה "היא צריכה להיות מקום שני"?? אין החלטה כזאת שנכתבה שהיא צריכה להיות מקום שני. הם מתאמנים, הם משקיעים, אבל אין מה לעשות. יש תקופות טובות יותר וטובות פחות, כמו כן גם עונות טובות יותר ועונות טובות פחות. מה שמאד מרגיז אותי, זה שאתה אומר שהקבוצה חרא. זאת ממש לא קבוצה חרא, ובכלל, לא צריך להגיד על שום קבוצה בליגה אפילו אם היא מקום אחרון שהיא חרא, כי כל קבוצה מתאמצת להצליח. תאמין לי שאף קבוצה לא שמחה כשהיא מפסידה. הפועל זאת קבוצה מעולה שנמצאת בתקופה קשה אבל היא מחזיקה יפה מעמד בששת המקומות הראשונים והנה היא כבר מקום רביעי. אז אמנם יש ציפיות ממנה להיות מקום שני כמו שאמרת (לא ממני לפחות) אבל אין מה לעשות. היא לא גרועה בגלל שהיא לא עומדת בציפיות של חלק מהאנשים ובטח שהיא לא חרא. זאת עמדתי בנושא.

AGENT SHESH

New member
עצוב כמה שאתה צודק...

שתי הקבוצות לוזריות ברמות השנה.. ולקראת שנה הבאה מדברים בקרית שמונה על מישל דיין, אז אולי הפועל תצטרך להסתדר בשנה הבאה בלי מישל. עם כל ההערכה שלי אליו, אולי עם מאמן אחר הקבוצה תצליח יותר... גם בכדורסל יהיה חילוף מאמנים ושינוי פאזה + השקעה רצינית.. אני מקווה שבעונה הבאה לא נדבר על הקבוצה כלוזרית... אף אחד מהשתיים. ומי יותר לוזרית לטעמי? במידה מסוימת אפשר להכתיר את הפועל כדורסל כלוזרית היותר גדולה מאחר ולה היו תקציבים והיו אמצעים והיא לא עשתה את זה, לעומת הפועל כדורגל מחוסרת התקציבים שכבר בתחילת העונה הכריזו בה שלא רצים לעליה, ועליה תהיה רק בונוס אם תהיה עונה טובה. אז... הפועל כדורסל. היא הלוזרית.

למעלה