סקר מה זה חמוד!

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
סקר מה זה חמוד!

עשו את זה בכמה פורומים,כבר לא זוכרת איזה, *הקרדיט שלהם* מה המשפחה והחברים שלכם חושבים על אמינם? טוב אז אצלי, אמא שלי יודעת שאני מתה עליו והיא מתייחסת אליו כאל זה שמקלל את אמא שלו חחחח אבא שלי-ניסיתי להסביר לו מי זה אבל הוא לא הבין וחשב שזה שון פול חחח בכלל בשבילו הוא אחד מ"כל המשוגעים האלה מה-mtv" חחחחח אח שלי הגדול אוהב אותו אבל כל הזמן אומר לי שדרה בעצם זה ש"עשה" אותו ואנחנו תמיד מתווכחים מי יותר טוב-אמ או דרה אחותי גם מתה עליו ואח שלי הקטן אוהב אותו אבל אוהב יותר את פיפטי והחברות שלי אוהבות אותו...

eMiFrEaK

New member
בקשר לסקר!!

שאלה יפה!!! טוב... אמא שלי דווקא פחות מתייחסת לזה היא יודעת שאני אוהבת אותו...וזהו.. אבל חברות שלי ממש מפרגנות:) איך לא???? זה אמינם!!!

טוב

אמא שלי לא מתה עליו....... אבא שלי דווקא אוהב לישמוע אמינם.... אח שלי קנה את הדיסק הראשון שלו וככה בעצם התחלתי לשומע אותו..... אבל עכשיו אח שלי לא ממש אוהב אותו...... אחותי שומעת כשאני שומעת.... חברות גם אוהבות אותו (חלק מהן)

אאוקיי

הם עדיין לא סגורים על "מי זה אמינם" לפעמים, עדיין, רואים איזה ראפר שחור בטלוויזיה ואמא יושבת בסלון ושואלת "מי זה, אמינם"?
אבל הם שמעו עליו גם בחדשות הוא היה כמה פעמים..ושם כל הזמן מראים את הצד הרע "ההומופוב השוביניסט" ומה לא. לא ממש שמעתי את התגובות של ההורים שלי...אבל אני יודעת שהמוזיקה הזאת, והראפ עצמו ("דיבורים מהירים") מעצבנים אותם. במיוחד בנסיעה, כשאמא שלי נוהגת היא לא מסוגלת לשמוע את אמינם ברדיו. הם גם לא הכי מבינים מה זה אמינם, ועל מה הוא מדבר...אנגלית שפה קשה. חחח. אחותי אוהבת אותו (יחסית), אח שלי לא יודעת, ויש לי חברות שכן וחברות שלא.

my josh

New member
חח נחמד שלי:

טוב אז ככה אמא: לא סגורה על העניין מי זה.. כל בנאדם שהיא רואה שעושה ראפם אז הנה זה אמינם.. חח עזבו לא נקלט.. היא לא מתה על השירים שלו ובמיוחד שאני עוברת לי בבית לידה ויוצא לי להגיד ביצ' דו יור סונג קיפ טלינ יורסלף יו אוס המאמ אז אמא שלי אומרת כזה תודה באמת.. חחח היא רק יודעת שהוא שונא את אמא שלו.. והיא חושבת שהוא משוגע שרק מקלל.. אבל היא בסדר איתו לא שונאת אותו או משהו.. אבא: חחח כל פעם שיש תוכנית באי או משהו אז אני מעיפה אותו מהסלון כי אני רוצה לראות עליו אז אבא שלי עושה לי "על התולעת הלבנה הזאת כל הבאלגן???" חח אבא שלי שונאאא את השירים שלו במיוחד את הדיסק הראשון שם יש שירים יותר ילדותיים ודיבורים מהירים ואבא שלי אומר שזאת המוזיקה הכי מעצבנת בעולם מה שכן הוא אוהב את סינג פור דה מומנט הוא אומר שזה השיר היחיד שיפה.. כי הוא אוהב את השיר של ההוא שבפזמון.. אח שלי: בתקופה של סטאן וכל זה אח שלי ממש אהב אותו היה שומע את השירים וזה אבל עכשיו לא.. כאילו הוא מכיר את כל הסינגלים.. אבל נגיד הוא לא ישמע את השירים סתם ככה כי בא לו רק שהוא שומע מאצלי.. ואני שומעת חזק אז הוא מכיר גם את המילים אבל הוא לא מעריץ שלו או משהו.. החברות שלי: שונאות אותווווווווו כולםםם שונאות אותו.. איך אפשרררר?????? טוב נו לכו תבינו אותם.. וזהווו בעע כמה רשמתייייייייייייייייייייייייייייייייי

k k1

New member
חחחחח אמא שלך

בדיוק כמו אמא שלי-מתייחסות רק לקטע שהוא מקלל ושונא את אמא שלו חחחחחחחח נראה לי שהן מפחדות שאנחנו נושפע חחחחחחח סתם....

למעלה