סקר -מה הגימיק הכי גרוע ב-WWF

t-man

New member
סקר -מה הגימיק הכי גרוע ב-WWF

קודם כל אנשים תעשו לי טובה גדולה-תצביעו(כמה שיותר אנשים) טוב בוא נחזור לסקר ,כל מי שהוא מעריץ ותיק של ה-WWF יודע שלאירגון היו הרבה גימיקים מגוחכים ביותר אני מבקש ממכם להצביע לגימיק הכי טיפשי טוב המועמד הראשון לתואר:דוינק ודינק

t-man

New member
על האש

אני לא מצליח להמשיך את הסקר?! למה זה קורה?

t-man

New member
נראה לי שאין יותר מקום לתמונות

נראה לי שאין יותר מקום לתמונות בפורום של תפוז והשרת צריך למחוק תמונות כדי שיהיה אפשר להכניס תמונות חדשות על האש-תוכל בבקשה לבדוק למה אני לא מצליח להכניס תמונות חדשות תודה רבה אחי!

t-man

New member
המשך הסקר...מועמד רביעי

טי אל נהופר-האינסטלטור שהתאבק ב-96´

t-man

New member
מועמד שישי

פאפא שאנגו-איש הוואדו אגב אני מתנצל שאני לא מכניס תמונה לשלושת הגימקים האחרונים פשוט יש בעיה בפורום אני מקווה שתצביעו...

t-man

New member
תשמע בן

אתה לא חייב להסכים אם המועמד אבל תדבר כמו בן אדם כי אין לי חשק לריב איתך כן פאפא שאנגו היה גימיק אומלל ב-93´ אין מה לעשות אז מה אם אחרי זה הוא הפך לגודפדר הוא עדיין מעורר צחוק שנזכרים בו... אם אתה לא מסכים תצביע למישהו אחר

בוזיק

New member
פפה שנגו

אני מצביע לפפה שנגו בתור המתאבק והגימיק הכי עלוב שאי פעם היה בעולם ההאבקות.

על האש

New member
טי מן

לגבי למה לא הצלחת להמשיך את הסקר אני לא יודע אבל שרשרתי אותו לאותו מקום ולצערי אני לא יכול לענות לך גם על הבעייה עם התמונות כי אני לא בדיוק מכיר את השרת שעליו יושב הפורום אבל ידוע שהוא קצת בעייתי

אני מצביע: בסטיון בוגר

הגימיק שלו ממש מגעיל מה זה הוא אוכל באמצע קרב? ועוד שהזקן שלו מתלכלך מהאוכל והמצלמה מראה את הפנים שלו מול המסך עם האוכל

dbzb

New member
הגימיק הכי מגוחך לדעתי ../images/Emo55.gif

היה כשקאמלה הפך לפייס ופתאום הוא לא ידע איך לכסות את היריבים שלו.

t-man

New member
כן יש

הדוינק הראשון נקרא במציאות מאט בראוון שפוטר מ-WWF בגלל בעיות סמים

TRIPLEfnH

New member
קורט אנגל ה"טוב" בשנת 2001

במשך ה 4 שנים האחרונות, ה WWF עשו הכל בכדי להתנער מהגימיקים הישנים של "טובים" ו"רעים" סטייל האלק הוגאן האול אמריקן שנלחם למען הצדק לנגד טד דיביאסי המיליונר שמנצל את כוחו לרעה וסרג´נט סלוטר שערק לצבא העירקי. אז לאחר כל המאמצים עם גימיקים כמו של אסטין, רוק וטריפל אייץ, כל הקרבות עם הדם, הכסאות (שבניגוד ללפני עשור כיום צ´ייר שוט זה צ´ייר שוט), כל השולחנות, המחבטים, ה 2x4 babred wire, המסמרים הנשים (והסיליקון), אחרי כל אלה, אני חושב שהניסיון של וינס לקחת מתאבק סופר כשרוני כמו קורט אנגל, שכבר היה מבוסס בתוך אחד ה"רעים" המוצלחים ב WWF , ולעשות ממנו "אול אמריקן" סטייל האלק הוגאן חדש, בהתחשב בזמן ובמקום, זהו הגימיק הגרוע ביותר בכל הזמנים IT´S TRUE IT´S TRUE !!!

האם זהו גימיק או סטורי ליין ?

לדעתיזהו סטורי ליין ולא גימיק . אבל בכל זאת זה אכן היה די פאטתי .

TRIPLEfnH

New member
גימיק

מה שהיה בינו לבין אסטין, הפיוד, הקרבות, הראיונות וכו´ = סטוריליינס קורט אנגל כ"אול אמריקן" - גיבור לאומי = גימיק

למעלה