סקר:מה דעתכם על...

fireyes

New member
סקר:מה דעתכם על...

קטע שכתבתי אשמח אם תביעו דעתכם
פרידה על המיטה בתור החדר הקר היא מתיישבת ומרימה את הכר. מסדרת את הבגדים בארון ומרימה את המדים עם ליטוף אחרון. היא מריחה את הכובע שחבש ואת המכנס שלבש. עוד מבט אחרון לפסלי ההוקרה,לארון. התמונה המשותפת שלהם תלויה מול עיניה הכבויות.ורק לבכות הן רוצות,אך לא יורדות הדמעות. לא יכול גופה הקטן להכיל את העצב הטהור הקיים בתוכה. לא יכול מוחה העניו לעכל שלא תראה בעיניה אור ומנוחה.היא מתרוממת לה אט-אט מהמיטה שלו, נשיקה אחרונה לתמונה האחרונה . כואב לה שזה הסוף,אך כואב הרבה יותר שזוהי התחלה. התחלה של משהו חדש שהיא עוד לא מוכנה לו. העובדה שלא היו נשואים לא אומרת שהיא לא התאלמנה ממנו. ושוב היא חוזרת לאותו המקום,מתיישבת על המיטה ודקות אחרונות רוצה היא לטעום. מביטה על התמונה שלה.תמונה שלה –דיוקן גדול של דמותה. הדמעות זולגות-כי הבטיח שיישאר שלה עד יום מותה. כמה שאותו היא אוהבת-כך עליו היא כואבת. היא לא רוצה לחיות.הרי לחייה אין משמעות בלעדיו. תמיד יהיה הוא יקר לה,במותו כמו בחייו. לא תעבור שעה,לא תחלוף יממה שלא תחשוב עליו. במותו ציווה לנו הוא את חייו.

hilonet14

New member
../images/Emo7.gif מקסים!

פשוט מקסים.. זה ממש ריגש אותי אישית, ממש אהבתי...! אני מקווה שזה רק המצאה ולא מציאות
תמשיכי לרשום פה דברים שלך כיף לקרוא !!

fireyes

New member
כן זו המצאה..

אבל בכל קטע שאני כותבת יש מעט מציאות. ותודה על התגובות

hilonet14

New member
בקשר לאמת שבקטע...

ואני מקווה שאין הרבה אמת... הכל יהיה בסדר!

../images/Emo42.gifוואיי זה ממש ריגש אותי

את באמת מוכשרת, זה כל כך עצוב וכל כך יפה
איך חשבת על הרעיון הזה?

fireyes

New member
../images/Emo13.gif תודה שיוש'..

אני לא חושבת לפני שאני כותבת..אני לא מתכננת לכתוב זה פשוט בא לי.. אני אפרסם פה עוד כל מיני קטעים שאני כותבת

למעלה