סקר : מה אתם עושים ?

סקר : מה אתם עושים ?

רציתי לשאול מה אתם עושים ביום שישי והאם הוא יום בישולים וקניות או מאידך יום מנוחה נוסף לשבת . אשמח לשמוע מכולם מה אתם עושים האם אתם מנקים באאמצע השבוע - מוצאים את הזמן או מאידך יש מנקה שבאה פעם בשבוע , או שעושים ביחד הכל גם קניות וגם נקיון באותו היום מה גם שניהיה עייפים . אז איך החלוקה הולכת בינכם ומי בסוף מביא את הילדים מהגן /בה"ס אם יש עדיין ילדים?

גיוRא

New member
בוינההה..את ממס הכנסה..יא´חטטנית

?????.. תבואי בערב תראי שהביית נקי והילדים חזרו מהגן... בשביל זה לא חייב להתפדח פה ולספר.... שכל הניקיונות זה אני.... ביום ראשון ושני... ישלישי ורביעי וחמישי ושישי שבת אוכלים..חמין... שמי הכין אם לא אני...?

תשמעי חחחח

SEXXXXXXXXXXXXXXX עושים הרבה סקס חחחחחחחחחחחחחחחחח כל השבוע בעלי עובד קשה שעות רבות..בשבת נחים סקס ואוכל נחים סקס ואוכל והילדים כמובן משחקים אצל סבא וסבתא קצת, וקצת בבית ואנחנו רק סקס
סתםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםם צוחקת

דרדוססססססססססססססססס

מה סתם סתם?..... בכל צחוק יש גם טיפה של אמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב גם טיפה זה משהו חחחחחחחחחחחחחחח

גיוRא

New member
sorry דרדסונת.....השבת...

נחים..כי אמא שלי באה לקרוא ת´מכתבים...

גיוRא.................../images/Emo140.gif

ומי עושה כלים?.... סתם לשם סקרנות מקווה שגם אתה.....תגיד כן ככה שאני יראה זאת לבעלי כדי שלא יקטר שהוא עושה הכל.... חחחחחחחחחחחח

גיוRא

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בוינה בעלה...אל תשאל מה הבטיחה בתמורה.. ל.......... כן הזה... אבל לא נורא... בזמן ש....... אתה תוכל בניחותא...לעשות כלים

חחחחחחחחחח גיוRא

הרגת אותי.... אני אממממממ......... הבטחתי משהו?....... אני חפה מפשע...... הדברים הוצאו מהקשרם....... שוב בתקשורת אשמה....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב ...שבלולנית../images/Emo140.gif

אצלי....זה הכל יחד גם נקיון...< חפיף...יסודי אני עושה כבר ביום חמישי> קניות אין ברירה צריך כל יום ובישולים כמובן בכייף....עושה גם היום... טוב אבל שלא ילשינו עליי מי שמכיר אותי.... את רוב הסלטים אמא שלי מכינה לי חחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו לא יוכלו להלשין עליי. ומוצאת לי גם זמן לעצמי לשבת פה....ולהגיב לסקר שלך בדרך כלל את כל הדברים הנ"ל אני עושה לבדי אבל מקבלת המון עזרה מבעלי עם הילדים...ותאמיני לי זה מספיק קשה במיוחד שבעלי עובד גם יום שישי אבל אני מוצאת את הזמן להכל....ומשלבת בהנאה גם פעילות וגם מנוחה שיהיה לך סוף שבוע נפלא....בין עבודה למנוחה

לחן המקורית בוקר טוב

שמחתי לשמוע ממך , והצטערתי לשמוע שלמרות ההעזרה של בעלך וזה עדיין קשה לאור העובדה שהוא עובד בשישי איך איך יוצא האוכל בסה"כ , וממי למדת לבשל , היות ואני לא בדיוק בתחום אשמח לקבל עצות . וכמו כן אני שמחה שלמרות הכל את מוצאת את הזמן לשלב את הכל בהנאה עם גם פעילות ספורטיבית מה שנראה לי אשמח לשמוע עוד על שילוב העבודה יחד עם הנאה ועוד לדאוג לידלים בין השאר אשמח לדעת כמה זמן את נשואה ובני כמה הילדים במסר . שיהיה לך סופ"ש מהנה לך לבעלך ולילדים

שבלולניתתתת../images/Emo140.gif

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב... התכוונתי שלא לי קשה דווקא לבעלי קשה.... הילדים מסוגלים לשגע פילים לפעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מסתדרת מצויןןןןןןן אני נשואה....14 שנים ויש לי שלושה ילדים 2 בנות בגילאים : 11,,,,,,,,12 ובן בגיל 6 שיהיה גם לך סופ"ש קסום ומהנה.

נעמי 1

New member
יום שישי אצלי...

ניקוי אוזניים. תלישת שערות מהפנים. שפם. גילוח רגליים. גילוח ידיים. גילוח בית השחי. גילוח ב... שמה.. חפיפת שיער. קרם לגוף. קרם לחו(ט)ת והכי הכי הכנת קצפת.
בוקר טוב נעמי

אחלה של יום

ממש את מפנקת את עצמך מתי את מכבסת תולה ומנקה או שמה יש מישהו שעושה את הכל .... או שבדיעבד אתם עושים הכל ביחד באמצע השבוע כך שאת משאירה את שישי פנוי בשבילך האמת ככה צריך איזה יום לפנק את עצמך מה לא מגיע לכולן ככה

גיוRא

New member
וכל זה כי בשבת................אני..

בא...? אגב...נעמי´לה...למה חצאית למה... רואים לך ת-(ל)חוט(ת)............ נשמה פליזזזזזז....הרבה סוכר... בקצפת..... ועד ש..... שבת נפלאה... {אכלת אותה..האייקונים לא עולים} אנערף....אולי הייתה משתחררת לי איזה נשיקה..

גיוRא

New member
לא נפתחה לי ההודעה הזו..אז.תניעו..

נווווווו....היא אמרה יום שישי אצלה... תגידו לה ש´תכין... קצפת בקערה גדולה... ונס של עלית בכוס זכוכית....

למעלה