סקר מהיר

girlontop

New member
סקר מהיר

לאחרונה אני מוצאת את עצמי בדילמה קיומית: את מי אני יותר לא סובלת, רידג' או ניק? והתשובה טרם התקבלה. הבעיה בשני המעצבנים הנ"ל היא שלא מדובר בשנאה טהורה ומענגת, כמו במקרה של אריק, למשל (ג'ון מקוק שולת!!11). אני פשוט לא מסוגלת לראות סצינות שלהם יותר. את מי אתם לא סובלים יותר - רידג' או אחיו המזמר?

ניק מקסים

<אני לא מאמין שהקלדתי את הכותרת הזו. גאד. האובך. אל תיקח אותי! אני אקנה חומוס ופותח סתימות...>

Indiman1

New member
איך אפשר בכלל להשוות ?

ניק לעומת רידג' הוא ממש שה תמים ובכלל לא נודניק. רידג' לעומת זאת הוא פשוט גועל נפש של בן אדם - שחצן, יהיר, גאוותן ומעצבן כל פעם שרק רואים את הפרצוף שלו. ניק דווקא ממש אחלה. לעיתים הוא טיפה טרחן ומשעמם (בעיקר כשהוא בסצינות עם ברוק/בריג'ט) בקיצור, הבנת מה דעתי..

Mikel20

New member
ומתי הוא לא בסצינות עם שתי אלו?

95 אחוז מהעלילות שלו קשורות אליהן...תן לו כמה שנים והוא יעשה לברוק וברידג'ט מה שרידג' עושה לברוק וטיילור - חכה ותראה. דווקא בסצינות שהיו לו עם טיילור אצלה בבית, וכמובן בטיפול שהיא עשתה לו, הייתה ביניהם כימיה מצויינת.. אבל למה שבראדלי יראה את זה, שימשיך לתת לו עלילות משעממות עם ברוק.

girlontop

New member
אבל זאת הסדרה של ברוק!

וכל הדמויות חייבות להתעסק רק בברוק יומם וליל! כל הדמויות קיימות רק בשביל לשרת את דמותה של ברוקי! היא כ"כ מרגשת כשהיא בוכה בעין אחת! טיילור יכולה להיות עם ניק רק בתנאי שהוא באמת אוהב את ברוקי!

Mikel20

New member
זה מדהים איך הוא לא קולט רמזים

הלוווו, היא מהיום הראשון בסידרה ולא קיבלה מועמדות אחת!!!!! תקלוט את הרמז אידיוט ותן לדמות שלה קצת זמן לנוח, או לחילופין תן לה עלילה שלא קשורה ל"מי האבא" או איזה גילוי עריות כזה או אחר...

girlontop

New member
קצת קשה לקלוט רמזים

כשאתה יושב חזק-חזק במקום השני בטבלאות הרייטינג ואף אחד לא מדגדג אותך מלמטה. פרסים זה דבר נחמד, אבל הם לאו דווקא תו תקן לאיכות, ובכל מקרה לא הולכים איתם למכולת... גם עבורי ברוק היא כרגע אחת החוליות החלשות בסדרה, וזה לא משנה אם המשחק של קק"ל מושלם או גרוע. הדמות פשוט לא מתפתחת לשום כיוון ולא מראה ניצוצות שפלישיה הראתה בחודשיים שהיא בסדרה. היא משעממת אותי. נשמע גם שהכותבים משתעממים לכתוב לה, כי איך תסביר ששחקנים מסוימים בסדרה מקבלים תסריטים אדירים וברוק ממשיכה לבכות ולבכות? כנראה שהם לא מאמינים ביכולות של השחקנית. אני בחיים לא אדע אם קק"ל שחקנית טובה, כי היא מקבלת עלילות שהאחיינית שלי בת שנתיים היתה יכולה לשחק בלי בעיה (ולקבל מועמדות לאמי!
). באשר לשאר המועמדות לפרס השחקנית הראשית, לא כולם מרשימות מדי. קלי מונאקו מזעזעת וזאת שמשחקת את הארלי בגיידינג לייט גם לא משהו ממה שיצא לי לראות. קים זימר מאוד אובר מוערכת בעיניי (אני מאוד לא אוהבת את סגנון המשחק שלה). את בובי לא יצא לי לראות בכל ילדיי, אבל אני מאוד אשמח אם היא תזכה כי מכל מה שיצא לי לקרוא ולשמוע עליה, היא אחת האנשים היותר נחמדים ומקסימים בביזנס. מפרגנת! קתרין, קחי לך חופשה (וקחי איתך את רון מוס). תמיד אפשר להרוג את ברוק ולהחזיר אותה בסוויפס הבא.

Mikel20

New member
בובי משחקת פרח'ה

בכל ילדיי, מין אנטי-מייסי כזאת שמתחמנת כל היום, עושה צרות, לא אינטילגנטית במיוחד, אתנחתה קומית מדי פעם ,מין שילוב אמבר
בימי הזוהר שלה וההומור השנון של סאלי. ואני גם מאוד ישמח שאם לא סוזן אז שהיא תקבל את הפרס, מצד שני אם היא תקבל את הפרס אז הסיכוי שנראה את מייסי חוזרת מהמתים יילך ויקטן עוד יותר. בכלל הסיכוי שבובי תחזור ביום מין הימים קלוש, היא ובעלה התמקמו בניו-יורק, התוכנית רדיו שלה גם כן עברה לשם ואם יום אחד בראדלי ירצה להחזיר אותה הוא יצטרך לרשרש בהרבה הרבה ירוקים שלא בטוח שיש לו. מה שבטוח, קאמבק שלה יחזיר עוד קהל צופים שלם לסידרה.

girlontop

New member
אמבר ../images/Emo14.gif

לאחרונה נזכרתי בעלילת ה mineshaft הגאונית-אך-מפגרת וכמה הייתי במתח לראות מה אמבר תעולל לרידג' וברידג'ט
מתגעגעת.

raz the 1

New member
אוףף מתגעגע לתקופה של רידג' וברוק

בדרום אמריקה ..ששילה חזרה..וברוק התחבאה בבגז' של המכונית של שילה .... אוי אלו היו פרקים כיפים

S c a r l e t t

New member
רק מוכיח עד כמה שחקנית טובה היא

בובי בניגוד לקתרין עשתה מגוון דמויות רחב יותר, גם בתור מייסי כאלכוהוליסטית קנאית, כאישה אוהבת ומפרגנת, ועוד הרבה בניגוד לברוק שמתחילת הסדרה עושה את אותו הדבר בדיוק. בכל ילדיי בובי באמת משחקת פרחה רצינית, אפילו קצת יותר ממה שאמבר היתה אבל די מצחיק לראות אותה ככה ובאמת שהיא שחקנית פשוט מעולה. לגבי קתרין קצת קשה להגיד מכיוון שמו שטלי אמרה היא עושה את אותו הדבר כבר 20 שנה, יושבת ובוכה או מנסה לפתות גברים על ההלבשה התחתונה שלה. מי יודע אם היא שחקנית טובה או לא, אבל אולי חוסר הגיוון בדמות שלה נובע מסיבה מסוימת.....

dikiee

New member
בהחלט רידג' יותר מעצבן

הוה לא יודע את מי הוא רוצה

למעלה