סקר מהיר

Houndour

New member
that's very true!

כך לדוגמא את סאדוודו, שהוא אבן טהור. שתי מכות חשמל הורגות אותו... דוגמא מספיקה? ודווקא לגולם יש רזיסטנס לחשמל כי הוא גם אדמה, ויש לו גם בקלפים. וצר לי לחלוק עליך, אבל אבן ועוד איך מושפע מחשמל. רק אדמה לא.

Houndour

New member
כך=קח...

אה וגם אתה צודק, בקלפים באמת אין לו ^^ אבל בסדרה ובמשחקים יש לו חסינות מוחלטת לחשמל (שוב, כי הוא אדמה)

Houndour

New member
ובקשר למה שכתבת על ארון

מתכת לא חלש מול חשמל אלא מול אש...

K00lVulpX

New member
שוב...

לסקרמורי יש חולשה לחשמל כי הוא חצי מתכת וחצי מעופף, וחציו המעופף מקנה לו את החולשה לחשמל. מתקפת חשמל על פוקימון מתכת עושה לו מזק רגיל. ד"א מתקפת מתכת עושה נזק לא אפקטיבי לפוקימוני חשמל, אש ומים, אך רק מתקפות אש סופר אפקטיביות על פוקימוני מתכת. וארון פשוט טוב! שניים שלושה מאד סלאפ והוא גומר ג'יאודוד\גרבלר\גולם ברמתו. בעצם, איירון טייל אחד ופוקימון האבן מעולף. והוא בטח יותר מהיר מהם...

Houndour

New member
אתה צודק,

אבל שוב פעם אתה שוכח את הסוג השני. סקארמורי חלש מוול התקפות חשמליות כי הוא מעופף ולא כי מתכת.

Houndour

New member
וזה מה שוקרה

כשפותחים חלון תגובה וכותבים אותה שעתיים אחרי... עוד שניים חוץ ממני עונים ואתה מקבל אותה תשובה 3 פעמים בחינם

Undeniable

New member
צ'רמנדר וסינדקוויל, ברובי לא שיחקתי

פעם אחרונה שבדקתי (שהיה די מזמן, למען האמת) את הגולד שלי, לטייפלוז'ן היה Flamethrower, Thunderpunch, Earthquake ו-Sunny Day. סטנדרטי. אני לא זוכר מה היו כל המתקפות של הצ'ריזארד ברד, אבל אני די בטוח שהיה לו Flamethrower ו-Flame Wheel. כן, ביחד. x_X פוקימוני אש זה טוב.

Suikun

New member
זוהר????.

אתה חי בכלל?! למה אתה לא מתחבר יותר לאיי סי ? שנים לא דיברתי איתך :O

moon flower

New member
נו בחייכם אנשים...

זו רק אני שחושבת שצריך לשמור על קלאסיקה... נוו יענו... קיטש יענו... יענו: צ'רמה-צ'יקו-מדקיפ??? (יענו=כאילו, אני מגווונת (XD)יענו, אתם מבינים, נכון ?(!)) א.ג.ב. יש יותר מדי סוגריים בהודעה, סתם מחרבשת... אין מה לעשות... התמכרתי לנקודות ולסוגריים בטקסט... יש למישהוא מחספר טל של פסיכי(אטר) טוב... אני במצב אנוש... אנשים!!!... >_<... ... .. . ! (הא?! הביצה מתבקעת ויוצא ממנה הפוקמון הכי חזק: גרגמל!!!... וחתחתול!!!... ודרדסבא יוצא מהארון!!! (?)...) ביי... .. .

Snake Bandage

New member
הסטארטרים שלי.

הסטארטר הראשון שלי היה צ'ארמנדר בשם אש (Ash, כמו האידיוט מהסדרה. בלי קשר לאידיוט, דרך אגב), ב-Red. ב-Blue, בחרתי בסקווירטל בשם טייפון. ב-Yellow לא הייתה לי ברירה אלא לקבל פיקאצ'ו נודניק בשם לייטנינג. בגולד בחרתי בטוטודייל, באבלס (נשבעתי שכשהוא יתפתח לפראליגייטר אני אשנה לו את השם, אבל שכחתי. ;;^^). בסילבר בחרתי בצ'יקוריטה, צ'יקו (כמה מקורי... P:). בקריסטל בחרתי בסינדקוויל, וולקאן. ברובי בחרתי בטריקו, מורי. ובספיר בחרתי במאדקיפ, סקיפי. מתקפות? באמת נראה לכם שאני זוכרת? ;;<<

למעלה