סקר מהיר..

HelloweeN

New member
ילדים שתקוע להם מקל עמוק עמוק

בטוסיק כניראה אומרים "אתה מעז".. בשמקום לשמוע מוזיקה טובה באמת, הם שומעים קקי ועוד מתלהבים מזה. זה עצוב ופתטי.

HelloweeN

New member
לא יודע, היה טוב, אבל ציפיתי ליותר.

במיוחד מברת'ולומאוס. הסאונד גם לא היה במיטבו. סה"כ הופעה בסדר, אבל החומר של ברת'ו די משעמם ומונוטוני לאחרונה...

אהבתי

איך שבהתחלה הם עלו עם הגלימות האלה או איך שלא יקראו לזה, זה היה אדיר אבל מה שטוב בהם זה האנרגיות שיש להם על הבמה לעומת זאת סיטרא אחרא לא רק שהם מסריחים הם גם ממש יבשים

HelloweeN

New member
הגלימות היה מגניב האינטרו היה

חביב סה"כ, לא יודע, החומר שלהם חסר גיוון לאחרונה... פעם הם היו יותר תותחים ואנרגטים אני מקווה שזה ישתפר להם. גם הדיסק שלהם חזק ביותר, ממה שהספקתי לשמוע מאיזה אחד.

HelloweeN

New member
אני יודע שיש לי אחלה טעם.

בשאלה היא מתי באמת תיהיה עוד הופעה שתיהיה שווה את הנוכחות שלי? אני מקווה שווינטהורד יופיעו בקרוב, אותם אני ממש ממש ממש רוצה לראות. זהו ת'כלס.... אין משהו מיוחד בימים אלו.

נכון

יש הרבה הופעות של הארדקור, גריינדקור או מה שזה לא יהיה וזה לא מעניין בגרוש באמת יהיה טוב אם תהיה הופעה של ווינטרהורד אבל הם בקושי מופיעים

HelloweeN

New member
עזבי אותי מכל החרא הזה,

תני לי הבי מטאל אמיתי בלי בשרות או סיילם, או ווינרהורד או ב.נ. . זהו. כל השאר לא ממש מענין לי ת'ביצים.

HelloweeN

New member
אמממ אפס...

יש בעצם את stone of tears, אבל חוץ מהקאברים של מיידן לא אהבתי אותם. אבל דווקא את השיר החדש שלהם די אהבתי. חוץ מזה.... נאדה. כלום. יבש כמו כוס של זונה זקנה.

HelloweeN

New member
כי אני לא מצליח למצוא נגנים רציניים

שמוכנים להשקיע הבי מטאל.

פה אתה טועה.

אני בהחלט לא הולך להגיד לך איך אתה מעז, זה באמת טיפשי. אבל, בקשר למייהם אתה טועה. כי הכל תלוי בטעם. בורזום באמת לא שווים גרוש, אבל למייהם דווקא יש מה להציע. הם יודעים לתת שואו, להיות מקוריים ובהחלט לתת מוזיקה טובה.

HelloweeN

New member
בחייייייייייייך

לתת שואו הם יודעים ללא ספק. אבל ביננו, אני לא בא להופעה בשביל לראות איך שוחטים חזיר על הבמה ותולים את הראש שלו על עמוד, אלא אני אבא כדי לשמוע ולראות את הלהקה מנגנת לייב. מקוריים? בחייך, תשמע את הדיסקים של בורזום, דרעק ת'רון, דרעק פיונרל, ורוב הדיסקים של מרדוק, ותיווכח "באופן פלא" שכולם נשמעים אותו דבר. רעש מחורבן אחד גדול. אני לא מצאתי בלהקה הזאת שומדבר מענין למען האמת, וחוץ מלהיות בין הראשונים בענף הבלאק, הם לא מציעים כלום, וממחזרים את אותו החומר כל הזמן. יש הרבה מאוד להקות מעולות בבלאק, והטובות ביותר הן אגב הלהקות הכי דינמיות, ושרובן או נהיה מסריח, או השתה באיזושהי צורה (=הפכו לפסיי-בלאק:)

למעלה